Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Petra Timmers

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Team Monuta
Petra Timmers

Onze uitvaartverzorgers

Petra Timmers

Eind 2008 werd ik weduwe. Ik maakte persoonlijk mee hoe ontzettend belangrijk het is om goed afscheid te kunnen nemen. Het intensief meebeleven van het hele proces tot aan de uitvaart hielp mij om daarna verder te kunnen. En dat gevoel wil ik als uitvaartverzorger ook geven aan de nabestaanden voor wie ik de uitvaart verzorg. Ik wil hen ontzorgen en bijstaan bij het afscheid nemen van hun dierbare. Als ervaringsdeskundige, rouw- en verliesbegeleider, vrijwilliger bij het Praathuys en gecertificeerd dementievriendelijke uitvaartverzorger weet ik dat op een passende manier afscheid nemen een zeer belangrijke stap is in de start van het rouwproces. Hiermee help ik de nabestaanden door ideeën aan te dragen waar ze zichzelf en hun dierbare in herkennen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Ik verzorg graag de uitvaart voor u in Alkmaar en omgeving. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Ik ben telefonisch bereikbaar via 072 - 2 04 04 05.