Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Alkmaar

Als nabestaande kan het fijn zijn om een dierbare te bezoeken bij het graf. Om even tot rust te kunnen komen, en wellicht zelfs even te praten. Dit is vaak één van de belangrijkste redenen waarom er wordt gekozen voor een begrafenis. Kiest u voor een begrafenis, dan denken wij graag met u mee over het houden van de afscheidsdienst. Dit kan in de kerk, kapel, maar ook in de aula of zelfs een horecagelegenheid in Alkmaar of omgeving. In Alkmaar en omgeving zijn zeven begraafplaatsen in gebruik. Zo kunt u kiezen voor Rooms-Katholieke begraafplaatsen St. Barbarastichting, Oudorp en Sint Laurentius, maar ook voor de algemene begraafplaats in Alkmaar, waar u ook een islamitisch gedeelte vindt. Verder vindt u in de omgeving algemeen begraafplaatsen Oudorp en de Joodse begraafplaats. Recentelijk is ook Natuurbegraafplaats Geestmerloo geopend in het natuurgebied van Geestmerambacht. Hier kunt u zich midden in de natuur laten begraven. U kiest zelf de plek waar u zich prettig voelt. Petra Timmers vertelt u graag meer over deze mooie mogelijkheid.

072 - 2 04 04 05
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Alkmaar

In de omgeving van Alkmaar bevindt zich Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar. Een locatie zoals die nog niet in Alkmaar is te vinden. Het unieke ontwerp van het crematorium is een eyecatcher in de Egmondermeer. Het pand ligt langs de randweg van Alkmaar en is daarmee goed bereikbaar. Er zijn veel mogelijkheden voor een afscheidsdienst en condoleance bij de crematiedienst. U bent vrij in uw keuze voor crematoria, de crematie kan overal geregeld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij het crematorium in Schagen of Westerveld. Wilt u een crematie regelen in Alkmaar en omgeving? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

072 - 2 04 04 05
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef Graft, Grootschermer, Driehuizen, Akersloot, Uitgeest, Zuidschermer, Koedijk, Markenbinnen, Noordeinde Nh, Oost Graftdijk, Oterleek, Oudorp Nh, Schermerhorn, Schoorl, Starnmeer, Stompetoren, Ursem Gem Schermer en West Graftdijk? Monuta Petra Timmers staat tot uw beschikking. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

072 - 2 04 04 05