Uitvaart regelen

U kunt altijd bij mij als uw vaste aanspreekpunt terecht. Ik geef u informatie en advies en luister goed naar uw wensen. Bij mij kan alles en moet niets. Ik vind het erg belangrijk dat ik een uitvaart regel en verzorg waarin uw wensen en dierbare centraal staan en dat dit afscheid voor u een liefdevolle herinnering wordt. Ook dat u voelt dat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken, omdat alles goed geregeld wordt. Zo neemt u altijd afscheid op een manier die zowel bij u als bij uw overleden dierbare past.

Afscheid nemen in de dagen voor de uitvaart

Goed afscheid nemen is heel belangrijk en gebeurt al vanaf het moment dat uw dierbare is opgebaard. U heeft daarbij alle vrijheid bij de keuze voor het opbaren. Dit kan in een uitvaartcentrum of in de intimiteit van bijvoorbeeld een eigen 24-uurskamer. Ook is een thuisopbaring mogelijk.

U kunt de plechtigheid geheel zelf invullen

Misschien wilt u de plechtigheid houden op een speciale locatie, kiest u voor livemuziek of wilt u een bijzondere kist. Bij alles staan uw wensen voorop. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheden rondom een uitvaart in Alkmaar en kan u zo van goed advies voorzien. Daarbij stel ik in alles voorop dat ik u begeleid en help naar het moment van afscheid nemen.

Nog even een intiem samenzijn

Na de dienst kunt u kiezen voor een condoleance om nog even met elkaar na te praten. U kunt de aanwezigen daarbij nog iets te drinken of eten aanbieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de traditionele koffie met cake, maar het is ook mogelijk om iets anders te serveren. Daarbij is veel mogelijk. Van worstenbroodjes tot gebak of bijvoorbeeld een borrel met bitterballen. U kunt zelfs kiezen voor een compleet verzorgde lunch of buffet of voor het op maat laten verzorgen van een hapje of drankje. Iets dat precies past bij wie uw overleden dierbare was. Wijkt u liever uit naar uw favoriete restaurant, brasserie of andere horecagelegenheid, dan ondersteun ik u daar ook bij.

Ook na de uitvaart ben ik er voor u

Mijn betrokkenheid stopt niet bij het afscheid zelf. Ook daarna kunt u op mij rekenen. Enkele dagen na de uitvaart neem ik contact met u op om te horen hoe het met u gaat. Ik drink dan graag even een kopje koffie met u. En mocht u nog zaken willen regelen, zoals bijvoorbeeld het versturen van bedankkaarten of het vinden van een notaris, dan kan ik u daar uiteraard bij ondersteunen. Ook kan ik met u meedenken over de juist vorm van asbestemming. Ik kijk naar wat u nodig heeft en help u graag verder.

Wilt u een uitvaart regelen in Alkmaar of omgeving?

Of wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in de regio Alkmaar? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet en doe er alles aan om u passend afscheid te kunnen laten nemen. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Alkmaar. Ik ben bereikbaar op 072 - 2 04 04 05.

Waarom Monuta Petra Timmers?

  • Voelt uitgesproken en onuitgesproken wensen aan
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Zorgt voor een waardig afscheid en een liefdevolle herinnering
  • Betrokken en ontzorgt
  • Gecertificeerd dementievriendelijk

Werkgebied

Alkmaar, Graft, Grootschermer, Driehuizen, Zuidschermer, Koedijk, Markenbinnen, Noordeinde Nh, Oost Graftdijk, Oterleek, Oudorp Nh, Schermerhorn, Starnmeer, Stompetoren, Ursem Gem Schermer, West Graftdijk.