Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Petra Timmers

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Uw uitvaartwensen bespreken

Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Afspraak maken
Monuta Petra Timmers uitvaart regelen

Begrafenis regelen in Alkmaar

Als nabestaande kan het fijn zijn om een dierbare te bezoeken bij het graf. Om even tot rust te kunnen komen, en wellicht zelfs even te praten. Dit is vaak één van de belangrijkste redenen waarom er wordt gekozen voor een begrafenis. Kiest u voor een begrafenis, dan denken wij graag met u mee over het houden van de afscheidsdienst. Dit kan in de kerk, kapel, maar ook in de aula of zelfs een horecagelegenheid in Alkmaar of omgeving. In Alkmaar en omgeving zijn zeven begraafplaatsen in gebruik. Zo kunt u kiezen voor Rooms-Katholieke begraafplaatsen St. Barbarastichting, Oudorp en Sint Laurentius, maar ook voor de algemene begraafplaats in Alkmaar, waar u ook een islamitisch gedeelte vindt. Verder vindt u in de omgeving algemeen begraafplaatsen Oudorp en de Joodse begraafplaats. Recentelijk is ook Natuurbegraafplaats Geestmerloo geopend in het natuurgebied van Geestmerambacht. Hier kunt u zich midden in de natuur laten begraven. U kiest zelf de plek waar u zich prettig voelt. Petra Timmers vertelt u graag meer over deze mooie mogelijkheid.

072 - 2 04 04 05
Monuta Petra Timmers uitvaartcentrum

Crematie regelen in Alkmaar

In de omgeving van Alkmaar bevindt zich Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar. Een locatie zoals die nog niet in Alkmaar is te vinden. Het unieke ontwerp van het crematorium is een eyecatcher in de Egmondermeer. Het pand ligt langs de randweg van Alkmaar en is daarmee goed bereikbaar. Er zijn veel mogelijkheden voor een afscheidsdienst en condoleance bij de crematiedienst. U bent vrij in uw keuze voor crematoria, de crematie kan overal geregeld worden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij het crematorium in Schagen of Westerveld. Wilt u een crematie regelen in Alkmaar en omgeving? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

072 - 2 04 04 05
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Alkmaar, Graft, Grootschermer, Driehuizen, Zuidschermer, Koedijk, Markenbinnen, Noordeinde Nh, Oost Graftdijk, Oterleek, Oudorp Nh, Schermerhorn, Starnmeer, Stompetoren, Ursem Gem Schermer of West Graftdijk? Monuta Petra Timmers staat tot uw beschikking. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

072 - 2 04 04 05