Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9.9
28 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Petra was zeer betrokken bij de uitvaart. Ze heeft met ons meegedacht. Wij hebben haar hulp en steun als zeer prettig ervaren en kijken terug op een mooie uitvaart.

Meer lezen
Marcel
Heemskerk
16-08-2021
9

Petra neemt de tijd voor je ,erg betrokken, wil het zo goed mogelijk doen voor je om een waardig afscheid te regelen. En ook nog daarna. Heb hier een goed gevoel bij. Hartelijk dank Petra,vr.gr.Cocky

Meer lezen
Cocky Luik
47
09-08-2021
10

Onze ervaring met petra is heel fijn. in deze droevige tijd heeft ze alles geregeld. We zien haar als een betrokken en liefdevol mens. We hebben een heel mooi en liefdevol afscheid kunnen nemen van mijn lieve schat en papa. Ook achteraf is ze nog langs geweest om met mij en mijn 2 zonen te praten. Dat hebben we heel fijn gevonden.

Meer lezen
Annette Dam
Heemskerk
08-08-2021
9

Ik heb Petra ervaren als een ervaren dame. Prettig om mee te communiceren. Duidelijk en geduldig. Ik ben blij dat ik, wij, met haar de uitvaart van mijn vader hebben kunnen organiseren zoals wij deze voor ogen hadden. Bedankt daarvoor Petra!

Meer lezen
Angie
Alkmaar
05-08-2021
10

Petra staat direct voor je klaar en neemt je op een hele prettige manier mee in alles wat er moet en kan gebeuren. Ze straalt rust en warmte uit en dat hebben we als zeer positief ervaren. Samen hebben we ervoor gezorgd dat we met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Bedankt dat je ons hebt bijgestaan. We zullen je zeker aanbevelen!

Meer lezen
Rivka
De Rijp
01-08-2021
10

In deze lastige periode, zijn wij erg blij met de steun en het medeleven van Petra. Wij vinden haar eerlijk, zorgzaam, meedenkend, meegaand, begripvol en neemt goed de tijd om het afscheid zo passend/mooi mogelijk te maken. We hadden het niet beter kunnen wensen.

Meer lezen
Arjan
Heerhugowaard
02-07-2021
10

Petra haalt in de moeilijke periode van rouw veel vragen en zorgen uit je handen op een zeer liefdevolle manier. Ze adviseert op een fijne manier en niet dwingend en zorgt er voor dat de hele uitvaart prima geregeld is. We hadden ons geen lievere dame kunnen wensen, zoveel met de voorbereiding als tijdens de uitvaart. Ook geeft ze nog nazorg...even vragen hoe het gaat. Zo fijn om haar als uitvaartverzorgster te hebben gehad.

Meer lezen
Nicolette
Papenddrecht/Alkmaar
21-06-2021
9

Ze leeft heel erg mer je mee. En wilt het zo goed mogelijk voor je regelen! Ookal is het een moeilijk tijd voor iedereen. Probeert zij er wel een licht puntje in te maken. En dat is heel fijn werken. En het geeft je een vertrouwd gevoel!

Meer lezen
Dewi
Heerhugowaard
21-06-2021
10

Ze was vooral direct bezig je op je gemak te stellen. Was daarna duidelijk in de uitleg wat er en hoe het zou gaan. Heeft dingen direct aangepast als wij daarom vroegen. Ik kan alleen maar zeggen in deze droevige tijd niet anders dan lof voor haar en het geduld wat ze voor mij kon opbrengen.

Meer lezen
piet
koedijk
25-05-2021

Petra heeft ons in deze moeilijke periode fantastisch begeleid. Er komt in een korte tijd ontzettend veel op je af en dan vergeet je wel eens iets toe te voegen. Petra voelt dat enorm aan en neemt dan contact met je op om het een en ander door te nemen of te veranderen naar wens. Ze stelt je op je gemak en neemt de tijd om alles door te nemen. Ook na afloop blijft ze betrokken. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

Meer lezen

Mardin Rewinkel

Beste Lezer, Het verliezen van een dierbaar iemand is iets dat een gevoelige en emotioneel periode teweeg brengt. Wat fijn is dat er dan iemand is die het in gewenste banen kan helpen leiden zoals Petra Timmers. Haar kalmte is alleen al erg prettig, daarnaast luistert ze oprecht en denkt in oplossingen. Ze heeft echt veel energie en tijd gestoken in het afscheid van mijn vrouw ,moeder en oma. Ook de checkup's en nazorg hebben wij als prettig ervaren. Petra van ons een dikke tien! Wij hebben ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Duizend maal dank! Hartelijke groeten Willem Staasen en familie.

Meer lezen

Familie Staasen

Petra Timmers heeft hart voor haar werk maar zeker óók voor haar cliënten. Zij heeft ons vóór, tijdens en ná de uitvaart prima geholpen in dat emotionele proces. Al onze wensen werden ingewilligd en onze vragen respectvol en deskundig beantwoord. Petra heeft een vriendelijke en betrokken houding. Daarom, nogmaals onze hartelijke dank !!! Hartelijke groet Heleen en fam.

Meer lezen

Heleen Smit

Het overlijden van mijn moeder kwam ondanks haar hoge leeftijd toch onverwachts. Voor de uitvaart moest in korte tijd moest er veel geregeld worden in een periode dat veel op zijn kop staat. Dorien Veerman en Petra Timmers hebben als duo ons goede begeleiding gegeven en veel werk uit handen genomen, mede door hun ruime ervaring op dit gebied. De uitvaart de in de Witte Kerk in Heiloo was hartverwarmend en een waardig afscheid, onder regie van Petra. De aanwezigen waren onder de indruk van de organisatie van de Witte Kerk, de koster en Petra. Ook de audiovisuele ondersteuning en begeleidende muziek maakte het geheel compleet. Ook de laatste fase van de uitvaart naar het crematorium in Alkmaar was om te onthouden. We willen Dorien en Petra bedanken voor de goede zorg en ondersteuning.

Meer lezen

Erik Veerman

Toen ik te horen kreeg dat mijn man kwam te overlijden ben ik op zoek gegaan naar een uitvaartverzorgster binnen Monuta voor de crematie. Op basis van de goede recensies zijn we destijds uitgekomen bij Petra, en zij heeft de goede recencies waargemaakt! Haar organisatievermogen heeft er voor gezorgd dat de uitvaart meer dan waardig en respectvol was volledig in de wens van mij en de kinderen. Zij is zeer betrokken bij de nabestaanden, niets is te veel en haar nazorg is zeer prettig. Petra, dank je wel voor de uitstekende begeleiding en het ontzorgen van mij en de kinderen.

Meer lezen

Elly

De uitvaart regelen voor je beste vriend is niet eenvoudig. Je gevoelens en je verdriet conflicteren steeds met de ratio. Met Petra heb je een fijne stuurvrouw, die je tussen de emoties weet te laveren en zo de uitvaart realiseert, zoals je die samen met de nabestaanden voor ogen had. Overdag, savonds en in het weekend maakt ze tijd om vragen te beantwoorden en, gevraagd of ongevraagd, adviezen en tips te geven. Oplettend, met persoonlijke aandacht en waar nodig improviserend bracht Petra op de dag van de uitvaart structuur in de ceremonie, die mede daardoor rimpelloos is verlopen. Top gedaan, Petra, bedankt....

Meer lezen

Charles Logcher

Toen wij midden in de nacht het verschrikkelijke nieuws te horen kregen dat onze vader was overleden, waren we uiteraard kapot van verdriet. Om op zo’n moment een uitvaartondernemer te moeten kiezen is niet makkelijk. Gelukkig kozen we voor Monuta Petra Timmers. Met haar warme persoonlijkheid, aandacht, geduld en deskundigheid heeft Petra ons geholpen om mijn vader een mooie en waardige uitvaart te geven, waar we veel kracht uit hebben kunnen putten. Dat heeft deze verschrikkelijke periode voor ons een stuk dragelijker gemaakt. Heel erg bedankt, Petra!

Meer lezen

RM

Het was voor ons de tweede keer, in zeer korte tijd, dat wij met Petra Timmers een uitvaart moesten regelen. Er was meteen weer een vertrouwd gevoel. Wij zijn fantastisch geholpen en bijgestaan, ondanks de Corona perikelen. De uitvaart was daardoor "anders" maar toch waardig en respectvol. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi afscheid van onze vader. Petra, nogmaals bedankt en wederom namens ons weer een verdiende dikke pluim. Erwin, Dirk, Ron en Walter.

Meer lezen

Dirk Vermast

Uitvaartverzorgster Petra Timmers is een lieve, zorgzame vrouw. Ze kijkt samen met de nabestaanden goed naar wat de wensen zijn en geeft tips zodat er een mooi afscheid voor uw geliefde mogelijk wordt gemaakt. Petra bedankt!

Meer lezen

Cindy

Als plotseling en veel te vroeg je vader overlijdt, dan staat je wereld even stil. Het was heel fijn te merken dat er mensen zijn zoals Petra. Je rust en professionaliteit hebben ons enorm geholpen. Het was geheel terecht een groots afscheid, waarbij aan ieder detail werd gedacht. Je handelt en reageert snel en adequaat. Wij hebben het je soms niet gemakkelijk gemaakt, aangezien we alles net even anders wilden. Toch heb je ons hierin bijgestaan. Ook na afloop ben en blijf je betrokken, erg fijn ook voor mijn moeder. Bedankt voor alle zorg en toewijding.

Meer lezen

Bram Schuijt