Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9,8
88 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Petra heeft ons heel erg goed geholpen en begeleid tijdens de gehele uitvaart. Eerlijkheid, no-nonsense mentaliteit en professioneel zijn kernwoorden die haar heel goed passen.

Meer lezen
Marja
Berkhout
14-12-2023
10

Petra is benaderbaar, geduldig en professioneel. Ze neemt de tijd is heel vriendelijk. Ik ben blij dat zij de uitvaart van mijn moeder en vader heeft gedaan.

Meer lezen
Joan
Alkmaar
28-11-2023
8

Door warmte en oprechte deelneming werd de uitvaart van mijn moeder een intiem en mooi afscheid.

Meer lezen
Bert
Alkmaar
11-11-2023
10

Alles werd duidelijk uitgelegd en er waren regelmatig contact momenten wat heel prettig was. Alles is tot in de puntjes goed verzorgd. We hadden een heel mooi afscheid voor mijn moeder!

Meer lezen
Stefania
Alkmaar
15-10-2023
10

Monuta is prima! Klantvriendelijk, meedenkend en empatisch.

Meer lezen
Daniella
Egmond aan den Hoef
04-10-2023
10

Petra heeft ons enorm bijgestaan in alles wat geregeld moest worden. Waar wij dachten dat het niet uitvoerbaar was heeft zij ervoor gezorgd dat het een mooi afscheid is geweest geheel volgens mijn vaders wensen.

Meer lezen
Ivonne
Den helder
03-10-2023
10

Petra heeft ons ontzorgd in het vele wat op je pad komt bij het overlijden van een dierbare. Er is veel contact geweest en Petra reageerd vrij direct. Ze is persoonlijk en betrokken bij de gehele gang van zaken. Petra ontzettend bedankt hiervoor!

Meer lezen
Gerard
Alkmaar
17-08-2023
10

Goede en vriendelijke begeleiding en professioneel geholpen.

Meer lezen
Marian
Castricum
19-07-2023
9

Helaas is nuchter nadenken na het overlijden van een dierbare niet altijd aanwezig. Met behulp van Petra Timmers is het afscheid zo geworden als we wilden. Dat begon al gelijk met het vervoer van mijn moeder vanuit Haarlem terug naar Alkmaar. De beide uitvaart verzorgers hebben mijn moeder keurig verzorgd en met de rouwauto naar het crematorium in Alkmaar gebracht. Hier was zij opgebaard in een mooie 24 uurs op aanraden van Petra. Ook het regelen van kaarten en bloemen is goed verlopen. De uitvaartplechtigheid is verlopen zoals wij hadden gehoopt met als afsluiting een warm gedicht van Petra. Petra bedankt voor je warme begeleiding.

Meer lezen
René
Alkmaar
10-07-2023