Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9,8
94 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De manier waarop Petra ons naar en tijdens de uitvaart heeft begeleid is heel warm en respectvol. Ik ben heel blij dat Petra dit voor ons gedaan heeft, in mijn ogen en gevoel kon het niet beter en mooier gaan.

Meer lezen
Bea Buis
Alkmaar
10-05-2024
10

Petra heeft ons enorm ondersteund met het organiseren van de afscheidsdienst en alle andere zaken die geregeld moeten worden bij een overlijden. Ze stond altijd meteen voor ons klaar en was heel duidelijk in haar communicatie zodat we een hele goede samenwerking hadden. Petra is ook een ontzettend fijn mens en zeer betrokken. Ik heb veel respect gekregen voor het vak van uitvaartverzorging en specifiek hoe Petra dit vak invulde. Zij is echt een hele goede!

Meer lezen
Annemieke
Heiloo
10-05-2024
10

Het waren vele uitvaarten die ik heb moeten meemaken. Geen enkele haalde echter het niveau van het afscheid van mijn eigen vrouw. Het was Petra Timmers die mij enige rust bracht en samen met mij de puntjes op de I zette. Een 10 is al vaak gegeven en zo te lezen waren anderen ook vol lof over Petra. Heel terecht. Wat ik nog kan toevoegen is een 10+. De uitvaart van mijn vrouw zal me tot mijn eigen overlijden positief bijblijven.

Meer lezen
Rob
Bergen
04-05-2024
10

Petra is een lieve vrouw die een grote pluim verdient

Meer lezen
Yvonne
Noord scharwoude
15-03-2024
10

Mijn ervaring was erg prettig, Petra heeft ook de uitvaart van mijn vader gedaan en dat was perfect.

Meer lezen
Harm Westermolen
Heerhugowaard
05-03-2024
10

Het uit handen nemen van het plannen/voorbereiden van het afscheid van onze zuster, werd op een fijne en respectvolle manier met ons besproken en gepland. Van Kist/Crematorium/Rouwkaarten/Rouwstukken/Advertentie etc. De diverse mogelijkheden die er waren werden op een goede manier uitgelegd. Waardoor het fijn was om alles in overleg met Petra Timmers af te handelen. Dit gaf ons als Nabestaande een goed gevoel. Niets werd opgedrongen en het voelde vertrouwd. Na de plechtigheid en weer thuis hadden wij ook een goed gevoel over de dag en hetgeen we met Petra Timmers hadden afgesproken/gepland en uitgevoerd. Mevrouw, Petra Timmers heeft passie voor haar werk.

Meer lezen
Jacqueline
Woerden
22-02-2024
10

Petra heeft ons heel erg goed geholpen en begeleid tijdens de gehele uitvaart. Eerlijkheid, no-nonsense mentaliteit en professioneel zijn kernwoorden die haar heel goed passen.

Meer lezen
Marja
Berkhout
14-12-2023
10

Petra is benaderbaar, geduldig en professioneel. Ze neemt de tijd is heel vriendelijk. Ik ben blij dat zij de uitvaart van mijn moeder en vader heeft gedaan.

Meer lezen
Joan
Alkmaar
28-11-2023
8

Door warmte en oprechte deelneming werd de uitvaart van mijn moeder een intiem en mooi afscheid.

Meer lezen
Bert
Alkmaar
11-11-2023