Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9,8
82 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Petra heeft ons ontzorgd in het vele wat op je pad komt bij het overlijden van een dierbare. Er is veel contact geweest en Petra reageerd vrij direct. Ze is persoonlijk en betrokken bij de gehele gang van zaken. Petra ontzettend bedankt hiervoor!

Meer lezen
Gerard
Alkmaar
17-08-2023
10

Goede en vriendelijke begeleiding en professioneel geholpen.

Meer lezen
Marian
Castricum
19-07-2023
9

Helaas is nuchter nadenken na het overlijden van een dierbare niet altijd aanwezig. Met behulp van Petra Timmers is het afscheid zo geworden als we wilden. Dat begon al gelijk met het vervoer van mijn moeder vanuit Haarlem terug naar Alkmaar. De beide uitvaart verzorgers hebben mijn moeder keurig verzorgd en met de rouwauto naar het crematorium in Alkmaar gebracht. Hier was zij opgebaard in een mooie 24 uurs op aanraden van Petra. Ook het regelen van kaarten en bloemen is goed verlopen. De uitvaartplechtigheid is verlopen zoals wij hadden gehoopt met als afsluiting een warm gedicht van Petra. Petra bedankt voor je warme begeleiding.

Meer lezen
René
Alkmaar
10-07-2023
9

Ze heeft geholpen van begin tot eind van de uitvaart.

Meer lezen
Hery
Alkmaar
13-06-2023
10

Een fijn gesprek met alle begrip en nodige tijd. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer prettige manier van werken

Meer lezen
Tom
Alkmaar
05-04-2023
8

Fijn dat je mee heb gedacht en ons hebt kunnen bijstaan in een voor ons moeilijke tijd die ook samen voel met een verlies van jouw kant.

Meer lezen
Arjen Beuckens
Alkmaar
05-04-2023
10

Petra was ons uitvaartonderneemster na het overlijden van ons lieve man, vader en opa. Vanaf moment was daar een positieve klik. Petra is een rustig persoon, maar tegelijkertijd in voor gezelligheid en dat brak regelmatig het ijs van de emoties. Ze is zakelijk en tegelijkertijd heel erg benaderbaar. Daarnaast denkt zij op een prettige manier mee over de uitvaart, in welke vorm dan ook. Bovendien is zij hier eerlijk en transparant over. Wij hebben een hele emotionele week gehad, maar wij kunnen wel met een fijn gevoel terugkijken op het afscheid en al het werk dat Petra voor ons gedaan heeft.

Meer lezen
Daphne Van Lent
Heiloo
27-03-2023
8

Is medelevend, duidelijk en erg meedenken. Een goede uitvaart verzorgster die haar werk met passie doet.

Meer lezen
Bob
Oudorp
06-03-2023
9

Petra Timmers heeft voor een goede begeleiding gezorgd, zowel bij het organiseren van de uitvaart als tijdens de uitvaart zelf.

Meer lezen
Herman
Stadskanaal
05-03-2023