Recensies

Houvast

Wij hebben Petra als een enorme steun ervaren in een periode waarin je je moeizaam kunt concentreren op alle zaken die op je af komen. Zij bracht rust en overzicht en organiseerde alles op een perfecte manier. Haar vermogen om goed te luisteren naar onze wensen en haar inlevingsvermogen was daarbij van grote waarde. Zij was ons houvast in een hele emotionele periode. Wij zijn haar zeer dankbaar dat alles zo perfect is gelopen en daarmee ons verdriet beter verwerkt kon worden.

Goede begeleiding

Na het plotseling overlijden van mijn broer kwamen wij in contact met Petra. Ondanks dat onze situatie complex was heeft Petra ons fantastisch geholpen en begeleid in het hele proces. Zij moest op de dag van de crematie heel snel schakelen omdat wij geen idee hadden hoeveel mensen er zouden komen (er kwamen veel meer mensen dan dat wij hadden verwacht) maar zij heeft dit heel snel en accuraat opgelost. Ik wil Petra dan ook zeker aanbevelen. Bedankt Petra voor al je hulp.

Dhr

Een vriendelijk en bijzonder contact met Petra. Petra voelde de sfeer in de familie goed aan en heeft er voor gezorgd dat we een waardig afscheid hebben kunnen nemen van onze vader.

Recensie over Petra

We hebben prettig samengewerkt met Petra. Ze heeft oog voor detail en denkt fijn mee in zulke hectische dagen. We waren heel tevreden met haar rol en bijdrage bij het afscheid van onze moeder. Ze deed dit op een warme en betrokken wijze. Tjarda, Irma en Friso

Betrokken

Toevallig kwam ik een foldertje tegen van Petra Timmers, vlak voor het overlijden van mijn man.. Achteraf zo blij met het 'toeval'! Petra ontzorgde, was zeer betrokken en ik heb het contact als erg persoonlijk ervaren. De elementen van de afscheidsdienst had ik wel, Petra heeft er een mooi geheel van gemaakt, waar ook de mensen die er waren over roemen. Kortom: Je krijgt van mij een dikke 10 Petra!

Belangstellend

Goed contact, zorgzame houding. Was een fijne uitvaart mede dankzij Petra.

Heel fijn contact.

Na het overlijden van mijn vader vond mijn moeder Petra Timmers als uitvaartverzorger. Wat een fijn contact heeft zij met haar gehad. Voor mij, als dochter, was het fijn om te zien dat mijn moeder een professional had voor het beantwoorden van al haar vragen. Tevens floot Petra mijn moeder af en toe terug als zij opging in regel-werk in plaats van rouwen. Petra; bedankt voor het ontzorgen!