Recensies

Lees mijn recensies

Iedere dag opnieuw doe ik mijn best om nabestaanden te helpen met een bijzonder afscheid. Vaak krijg ik hele positieve reacties op mijn dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Petra Timmers.                            

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over mijn dienstverlening in Alkmaar.

Mooie locatie in Alkmaar

Mooie lokatie ,klantvriendelijke bejegening.

Hart voor haar cliënten!

Petra Timmers heeft hart voor haar werk maar zeker óók voor haar cliënten. Zij heeft ons vóór, tijdens en ná de uitvaart prima geholpen in dat emotionele proces. Al onze wensen werden ingewilligd en onze vragen respectvol en deskundig beantwoord. Petra heeft een vriendelijke en betrokken houding. Daarom, nogmaals onze hartelijke dank !!! Hartelijke groet Heleen en fam.

Een warme compagnon die alles op rolletjes liet lopen tijdens de uitvaart

Het overlijden van mijn moeder kwam ondanks haar hoge leeftijd toch onverwachts. Voor de uitvaart moest in korte tijd moest er veel geregeld worden in een periode dat veel op zijn kop staat. Dorien Veerman en Petra Timmers hebben als duo ons goede begeleiding gegeven en veel werk uit handen genomen, mede door hun ruime ervaring op dit gebied. De uitvaart de in de Witte Kerk in Heiloo was hartverwarmend en een waardig afscheid, onder regie van Petra. De aanwezigen waren onder de indruk van de organisatie van de Witte Kerk, de koster en Petra. Ook de audiovisuele ondersteuning en begeleidende muziek maakte het geheel compleet. Ook de laatste fase van de uitvaart naar het crematorium in Alkmaar was om te onthouden. We willen Dorien en Petra bedanken voor de goede zorg en ondersteuning.

Goed gedaan

Wij zijn heel goed begeleid door Petra Timmers

Goede begeleiding

Na het plotseling overlijden van mijn vrouw zijn wij met Petra in contact gekomen. Wat een fijne vrouw. Altijd tijd voor vragen bijna 24/7. Goede begeleiding en respectvolle aanpassingen waar nodig. Petra bedankt.

Warme persoonlijkheid.

Toen ik te horen kreeg dat mijn man kwam te overlijden ben ik op zoek gegaan naar een uitvaartverzorgster binnen Monuta voor de crematie. Op basis van de goede recensies zijn we destijds uitgekomen bij Petra, en zij heeft de goede recencies waargemaakt! Haar organisatievermogen heeft er voor gezorgd dat de uitvaart meer dan waardig en respectvol was volledig in de wens van mij en de kinderen. Zij is zeer betrokken bij de nabestaanden, niets is te veel en haar nazorg is zeer prettig. Petra, dank je wel voor de uitstekende begeleiding en het ontzorgen van mij en de kinderen.

Persoonlijk maar toch dichtbij

Persoonlijke begeleiding en goede nazorg

Betrokken begeleiding

Nadat de gezondheid van onze moeder achteruit ging zijn wij via internet met Petra Timmers van Monuta in contact gekomen. Snel na het eerste contact met Petra kwam onze moeder te overlijden. Petra heeft ons perfect geholpen om de crematie te regelen, zodat wij op een waardige wijze afscheid hebben kunnen nemen. Ook de nazorg is uitstekend verzorgd. Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op de keuze die wij voor Petra hebben gemaakt. Petra nogmaals bedankt. Wim Methorst

Bert

Fijne, professionele begeleiding met goede, vakkundige adviezen.

goede organisatie

Dankzij een groot organisatie- en inlevingsvermogen heeft Petra er voor gezorgd dat de uitvaart van mijn broer onder corona-omstandigheden verlopen is zoals mijn broer en wij dat voor ogen hadden. Niets was teveel gevraagd en zelfs terugkomen op eerdere besluiten werd zonder meer aanvaard. De technische voorzieningen, zoals livestream, werden probleemloos uitgevoerd, waardoor de uitvaart niet alleen goed geregeld was maar ook werd voorzien van persoonlijke aspecten, zoals het voordragen van een mooi gedicht bij het graf ter troost en ondersteuning van de aanwezigen.