Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9,8
63 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Petra is vanaf het begin tot het eind heel betrokken en meedenkend geweest. Wij hebben ons nergens zorgen over hoeven te maken. In een proces van rouwen is dit heel fijn als je op deze mooie manier begeleid wordt. Daar zijn wij Petra heel erg dankbaar voor.

Meer lezen
Ed
De Goorn
04-12-2022
10

Petra Timmers is er voor ons geweest in een situatie waarvan je altijd hoopt dat deze nog lang niet komt. Helaas kregen ook wij met verlies te maken van een liefdevolle man, vader, opa en bisnonno. De start van onze samenwerking had een klein hobbeltje, maar dit hebben wij gelijk uitgesproken en daarbij gezegd dat wij hoopten dat het eindresultaat top zou zijn. En dat is het geweest! Petra heeft ons in alles waar we vragen over hadden of onzeker over waren, goede adviezen en een luisterend oor geboden. Haar idee om ons (broer en zus) persoonlijke afscheid van pap, vooraf op te nemen was een fantastisch idee. Hierdoor konden we ongedwongen herinneringen ophalen en hebben we nu een prachtig filmpje om terug te zien. Ook het lintenritueel was een hele mooie, emotionele en intieme manier om afscheid te nemen en de kist te sluiten. De uitvaart hebben wij en de overige genodigden als een warm samenzijn ervaren. Vrienden gaven achteraf aan dat zij voor het betreden van de aula door Petra waren toegesproken op een manier die zij nog nooit hadden meegemaakt en die zij als heel prettig hadden ervaren. Dus Petra, namens ons allemaal heel, heel hartelijk dank voor je hulp, aanwezigheid en warmte in deze voor ons zeer moeilijke periode. Veel liefs, Ria, Rosita, Mario, Monique en Mitch D'Ambrosio

Meer lezen
Rosita
Alkmaar
23-11-2022
10

Petra heeft ons ontzettend fijn kunnen begeleiden in het afscheid van mijn oma. In iedere stap die gezet moest worden heeft zij ons ongedwongen de juiste keuzes laten maken. Er is duidelijk geluisterd naar onze wensen. Petra legt haar ziel en zaligheid in haar werk en voert het nauwkeurig met passie uit. Ontzettend dankbaar zijn wij voor de fijne ondersteuning en troost die zij ons heeft geboden.

Meer lezen
Nikki
Alkmaar
03-11-2022
10

Nadat ik al enige tijd voor het overlijden van mijn moeder een heel fijn voorgesprek had gehad om onze wensen te bespreken, was ook de begeleiding toen het moment daar was, helemaal naar wens. Petra Timmers is zeer toegewijd, ze heeft goede ideeën, adviseert maar dringt niets op en niets is haar teveel. Het contact was heel fijn, ze is empathisch en ze staat voor haar werk. Ze heeft onze wensen zeer goed begrepen waardoor het afscheid ook helemaal is verlopen zoals we hadden gewild en gehoopt. Ze is daadkrachtig en schept vertrouwen doordat ze alles zo goed mogelijk wil doen, iets dat ik belangrijk vind. Ze was er echt voor ons in die dagen maar ook daarna nog... Als je haar nodig hebt, reageert ze heel snel. Kortom: wij waren enorm blij met Petra!!

Meer lezen
Petra
Alkmaar
16-10-2022
10

Een bijzonder mooi afscheid mogen nemen van mijn lieve echtgenote. Waardig, huiselijk en een intiem afscheid. Ik wist dat het ook zo kon. En dan is uiteraard de uitvaartverzorgster de bindende factor. In één woord geweldig. Mede namens m'n meiden, bedankt Petra.

Meer lezen
Wilfred van Hooren
Alkmaar
16-09-2022
6

De uitvaart verzorgster die ik als nabestaande trof vond ik niet ok. Ik ben wel zeer tevreden over Monuta. Begripvolle en oplossende aardige mensen.

Meer lezen
M
Alkmaar
13-09-2022
10

Zeer professionele begeleiding, let op elk detail, niets is haar te veel!

Meer lezen
Bart
Alkmaar
01-09-2022
10

Wij wilden de uitvaart zoveel mogelijk in de lijn van ons moeders leven regelen en dat is gelukt. Petra was er steeds op de achtergrond bij, heel bescheiden, maar oprecht steunend. Natuurlijk hopen wij haar niet snel weer nodig te hebben, maar zij is zeker de persoon die ik iedereen kan aanraden in deze moeilijke tijd!

Meer lezen
A Schuurmans
Alkmaar
03-08-2022
10

Petra is een warme persoon,die helemaal met je meeleeft. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ben blij dat zij alles op zich heeft genomen. Alle dank.

Meer lezen
Albertus Wesselink
Den helder
31-07-2022