Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Petra Timmers

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

10
8 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Als een dierbare onverwachts sterft heb je geen tijd om helder over zaken na te denken en om het allemaal zelf te regelen. Afscheid nemen van een dierbare kun je namelijk maar één keer doen en dat wil je tot in de puntjes verzorgd hebben. Wij hebben Petra leren kennen als eenProfessioneel persoon, die oprecht een luisterend oor is. Jekwam met een duidelijk helder verhaal, je had voorbeelden en er werden ideeën aangedragen. Petra was er als we met vragen zaten. niet alleen tijdens de intake maar ook tijdens en na de crematie. Persoonlijk vinden we je niet allen zeer Professioneel, maar ook een mens met een hart van goud. Dankzij Petra is de crematie gevormd zoals wij het in ons hoofd hadden zitten. Wat ons betreft kon het niet beter en kunnen we met een goed gevoel terug kijken op de uitvaart hoe groot het verdriet ook is, dit was een heel waardig afscheid van onze Moeder/Schoonmoeder. Wij zouden Petra dan ook aan iedereen aanraden in deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Karen
Akersloot
18-01-2021
10

Fijne begeleiding. Heel bekwaam en persoonlijk. Dankbaar Petra!

Meer lezen
Ervin
Alkmaar
04-01-2021
10

Petra , Een vakvrouw met het hart op de juiste plaats !! Ook de nazorg vond ik geweldig ,!! Met vriendelijke groet Truus Abbes

Meer lezen
Truus
Alkmaar
21-12-2020
10

Ik heb deze crematie voor mijzelf als zeer goed ervaren en dit ook van de andere genodigden gehoord. Verder was er heel veel contact in het begin van Monuta kant uit om de crematie in goede banen te leiden ,dit was ook precies wat wij wilden. Daarnaast was de opbaring thuis van mijn vrouw, die 9 dagen was, ook heel goed begeleid door Monuta..Verder kan ik iedereen een uitvaart aanraden bij Monuta zoals wij die hebben ervaren.

Meer lezen
Jan Grooten
Schagen
15-12-2020
10

Petra heeft ons geweldig begeleid bij de organisatie van de crematie van onze zoon. Ze denkt mee, stuurt waar nodig, adviseert en komt al haar afspraken na. Ze is een warm persoon die aanwezig is wanneer nodig, maar tegelijk ook op de achtergrond kan blijven. We kijken terug op een bijzonder afscheid en zijn haar daar erg dankbaar voor.

Meer lezen
Janine en Ivo
Alkmaar
29-11-2020
10

Lieve Petra, Wat heb je dat mooi gedaan. Dank je wel!

Meer lezen
Johan
Alkmaar
10-11-2020
10

Aan alle wensen voldaan.

Meer lezen
Ed van der Haar
Zuid-Scharwoude
03-11-2020
10

Ze neemt alle tijd, komt langs om alles te bespreken. Zegt wat ze heeft geregeld, we waren ontzettend blij met haar.

Meer lezen
Odi Voorjans
Alkmaar
18-10-2020

Petra heeft ons in deze moeilijke periode fantastisch begeleid. Er komt in een korte tijd ontzettend veel op je af en dan vergeet je wel eens iets toe te voegen. Petra voelt dat enorm aan en neemt dan contact met je op om het een en ander door te nemen of te veranderen naar wens. Ze stelt je op je gemak en neemt de tijd om alles door te nemen. Ook na afloop blijft ze betrokken. We kijken terug op een mooi en waardig afscheid.

Meer lezen

Mardin Rewinkel

Beste Lezer, Het verliezen van een dierbaar iemand is iets dat een gevoelige en emotioneel periode teweeg brengt. Wat fijn is dat er dan iemand is die het in gewenste banen kan helpen leiden zoals Petra Timmers. Haar kalmte is alleen al erg prettig, daarnaast luistert ze oprecht en denkt in oplossingen. Ze heeft echt veel energie en tijd gestoken in het afscheid van mijn vrouw ,moeder en oma. Ook de checkup's en nazorg hebben wij als prettig ervaren. Petra van ons een dikke tien! Wij hebben ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Duizend maal dank! Hartelijke groeten Willem Staasen en familie.

Meer lezen

Familie Staasen

Petra Timmers heeft hart voor haar werk maar zeker óók voor haar cliënten. Zij heeft ons vóór, tijdens en ná de uitvaart prima geholpen in dat emotionele proces. Al onze wensen werden ingewilligd en onze vragen respectvol en deskundig beantwoord. Petra heeft een vriendelijke en betrokken houding. Daarom, nogmaals onze hartelijke dank !!! Hartelijke groet Heleen en fam.

Meer lezen

Heleen Smit

Het overlijden van mijn moeder kwam ondanks haar hoge leeftijd toch onverwachts. Voor de uitvaart moest in korte tijd moest er veel geregeld worden in een periode dat veel op zijn kop staat. Dorien Veerman en Petra Timmers hebben als duo ons goede begeleiding gegeven en veel werk uit handen genomen, mede door hun ruime ervaring op dit gebied. De uitvaart de in de Witte Kerk in Heiloo was hartverwarmend en een waardig afscheid, onder regie van Petra. De aanwezigen waren onder de indruk van de organisatie van de Witte Kerk, de koster en Petra. Ook de audiovisuele ondersteuning en begeleidende muziek maakte het geheel compleet. Ook de laatste fase van de uitvaart naar het crematorium in Alkmaar was om te onthouden. We willen Dorien en Petra bedanken voor de goede zorg en ondersteuning.

Meer lezen

Erik Veerman

Toen ik te horen kreeg dat mijn man kwam te overlijden ben ik op zoek gegaan naar een uitvaartverzorgster binnen Monuta voor de crematie. Op basis van de goede recensies zijn we destijds uitgekomen bij Petra, en zij heeft de goede recencies waargemaakt! Haar organisatievermogen heeft er voor gezorgd dat de uitvaart meer dan waardig en respectvol was volledig in de wens van mij en de kinderen. Zij is zeer betrokken bij de nabestaanden, niets is te veel en haar nazorg is zeer prettig. Petra, dank je wel voor de uitstekende begeleiding en het ontzorgen van mij en de kinderen.

Meer lezen

Elly

De uitvaart regelen voor je beste vriend is niet eenvoudig. Je gevoelens en je verdriet conflicteren steeds met de ratio. Met Petra heb je een fijne stuurvrouw, die je tussen de emoties weet te laveren en zo de uitvaart realiseert, zoals je die samen met de nabestaanden voor ogen had. Overdag, savonds en in het weekend maakt ze tijd om vragen te beantwoorden en, gevraagd of ongevraagd, adviezen en tips te geven. Oplettend, met persoonlijke aandacht en waar nodig improviserend bracht Petra op de dag van de uitvaart structuur in de ceremonie, die mede daardoor rimpelloos is verlopen. Top gedaan, Petra, bedankt....

Meer lezen

Charles Logcher

Toen wij midden in de nacht het verschrikkelijke nieuws te horen kregen dat onze vader was overleden, waren we uiteraard kapot van verdriet. Om op zo’n moment een uitvaartondernemer te moeten kiezen is niet makkelijk. Gelukkig kozen we voor Monuta Petra Timmers. Met haar warme persoonlijkheid, aandacht, geduld en deskundigheid heeft Petra ons geholpen om mijn vader een mooie en waardige uitvaart te geven, waar we veel kracht uit hebben kunnen putten. Dat heeft deze verschrikkelijke periode voor ons een stuk dragelijker gemaakt. Heel erg bedankt, Petra!

Meer lezen

RM

Het was voor ons de tweede keer, in zeer korte tijd, dat wij met Petra Timmers een uitvaart moesten regelen. Er was meteen weer een vertrouwd gevoel. Wij zijn fantastisch geholpen en bijgestaan, ondanks de Corona perikelen. De uitvaart was daardoor "anders" maar toch waardig en respectvol. Wij kunnen terugkijken op een heel mooi afscheid van onze vader. Petra, nogmaals bedankt en wederom namens ons weer een verdiende dikke pluim. Erwin, Dirk, Ron en Walter.

Meer lezen

Dirk Vermast

Uitvaartverzorgster Petra Timmers is een lieve, zorgzame vrouw. Ze kijkt samen met de nabestaanden goed naar wat de wensen zijn en geeft tips zodat er een mooi afscheid voor uw geliefde mogelijk wordt gemaakt. Petra bedankt!

Meer lezen

Cindy

Als plotseling en veel te vroeg je vader overlijdt, dan staat je wereld even stil. Het was heel fijn te merken dat er mensen zijn zoals Petra. Je rust en professionaliteit hebben ons enorm geholpen. Het was geheel terecht een groots afscheid, waarbij aan ieder detail werd gedacht. Je handelt en reageert snel en adequaat. Wij hebben het je soms niet gemakkelijk gemaakt, aangezien we alles net even anders wilden. Toch heb je ons hierin bijgestaan. Ook na afloop ben en blijf je betrokken, erg fijn ook voor mijn moeder. Bedankt voor alle zorg en toewijding.

Meer lezen

Bram Schuijt