Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9,9
52 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Juist in een periode van rouw en verdriet is een begripvol persoon die zaken uitlegt en regelt zo ontzettend belangrijk. Petra is een fantastische vrouw die ons in deze periode geweldig bijgestaan heeft gedurende het hele proces. Mijn moeder, die overleden is, zou trots geweest zijn op de wijze waarop Petra het afscheid heeft geregeld en heeft begeleid. En mijn man en ik ook. Petra, nogmaals dank!

Meer lezen
Joke Fortgens
Alkmaar
28-06-2022
10

Petra hebben we leren kennen als een vakvrouw; deskundig en enthousiast met oprechte aandacht en interesse voor de mensen waar ze mee werkt. Uit de informatie die ze van ons kreeg bij het overlijden van onze moeder/schoonmoeder heeft ze een ontroerend, treffend beeld neergezet van de vrouw die wij verloren. Zaken worden door haar voortvarend aangepakt. Ze bracht eenvoud in een voor ons moeilijke tijd. We konden met een gerust hart alles aan haar overlaten. Halve zinnen van ons vertaalde ze naar 100% in balans met onze wensen. Als persoon is ze warm, vriendelijk, authentiek en bevlogen. Petra we willen je bedanken voor de prachtige manier waarop je ons hebt bijgestaan tijdens het hele proces van afscheid nemen van onze moeder/schoonmoeder.

Meer lezen
Joke Fortgens en Jan Visser
Alkmaar
14-05-2022
10

Vanaf het begin heb ik vertrouwen gehad in Petra, gedurende het hele proces tot en met het afscheid in het crematorium. Petra is daadkrachtig, houdt de regie in overleg, en weet afstand en nabijheid goed te doseren. Een vriend zei naderhand over Petra: er stond iemand! Dankjewel Petra. Marijke, Uitgeest

Meer lezen
Marijke
Uitgeest
06-05-2022
10

Petra stelt zich professioneel op, maar is ook persoonlijk en warm. Ze denkt mee, neemt het over waar nodig en geeft ruimte waar dat fijn is. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. We kijken terug op een mooi, intiem en persoonlijk afscheid.

Meer lezen
Anoeska
ALKMAAR
30-04-2022
10

Vanaf het eerste contact viel er een last van mijn schouders, er werd meteen van alles voor mj geregeld door Petra Timmers en aangegeven wat er door mij zelf beslist moest worden. De 24 uurs rouwkamer was zeer welkom en heeft mij geholpen.

Meer lezen
Marja
Alkmaar
16-04-2022
10

Zij komt heel rustig over naar de mensen toe. Haar aanpak is heel professioneel zij is zeer geschikt voor dit beroep en vooral goeie ideeën Voor de verzorging van de uitvaart . Ik zal haar zeker aanbevelen naar andere mensen .

Meer lezen
Emmy
Alkmaar
04-04-2022
10

Hele fijne ervaring super lieve mensen

Meer lezen
Els
Heemskerk
04-04-2022
9

Vanaf het eerste contact hadden we al een goed gevoel bij Petra. Ze gaf ons goede adviezen over alle onderwerpen en ontzorgde ons zodat wij ons rustig op het afscheid konden voorbereiden. Zelfs na afloop onderhoudt Petra contact wat heel fijn is. We konden Petra wanneer maar, waarover maar altijd bereiken om vragen te stellen, ze ging daar ook altijd meteen mee aan de slag.

Meer lezen
Jolanda
Alkmaar
14-03-2022
10

Betrokken, toegewijd, aandacht, nazorg

Meer lezen
Amanda van den Belt
Alkmaar
02-03-2022