Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Petra Timmers gemiddeld met een

9,8
76 beoordelingen
100% beveelt Monuta Petra Timmers aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Petra was ons uitvaartonderneemster na het overlijden van ons lieve man, vader en opa. Vanaf moment was daar een positieve klik. Petra is een rustig persoon, maar tegelijkertijd in voor gezelligheid en dat brak regelmatig het ijs van de emoties. Ze is zakelijk en tegelijkertijd heel erg benaderbaar. Daarnaast denkt zij op een prettige manier mee over de uitvaart, in welke vorm dan ook. Bovendien is zij hier eerlijk en transparant over. Wij hebben een hele emotionele week gehad, maar wij kunnen wel met een fijn gevoel terugkijken op het afscheid en al het werk dat Petra voor ons gedaan heeft.

Meer lezen
Daphne Van Lent
Heiloo
27-03-2023
8

Is medelevend, duidelijk en erg meedenken. Een goede uitvaart verzorgster die haar werk met passie doet.

Meer lezen
Bob
Oudorp
06-03-2023
9

Petra Timmers heeft voor een goede begeleiding gezorgd, zowel bij het organiseren van de uitvaart als tijdens de uitvaart zelf.

Meer lezen
Herman
Stadskanaal
05-03-2023
10

Wij zijn ontzettend dankbaar voor het de herinnering aan een warm, mooi en liefdevol afscheid van Barry onze vader en opa. Dit mede dankzij jouw mooie woorden tijdens de dienst, meedenken in onze wensen en jouw professionaliteit. Nogmaals bedankt hiervoor.

Meer lezen
Mariska
Heerhugowaard
16-02-2023
10

Petra is alles wat we ons konden wensen in deze moeilijke tijd. We hadden een fijn oriënterend gesprek vlak voordat onze vader ging sterven, ze nam de tijd en het voelde gelijk vertrouwd. Ze was er voor ons, zo vlak voor de Kerstdagen…niets was te gek…ze is professioneel, heeft goede ideeën en regelt werkelijk alles. Petra werkt duidelijk vanuit haar hart en ging naast alle organisatorische zaken niet voorbij aan onze emoties. We hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen, haar persoonlijkheid en betrokkenheid hebben ons geraakt. Met veel aandacht heeft ze naar ons geluisterd en meegedacht; in het welkomstwoord beschreef ze onze vader precies zoals hij was…alsof ze hem had gekend. Het afscheid was waardig en respectvol. Een paar dagen na de uitvaart kwam ze bij onze moeder langs om te vragen hoe het ging…Petra, je bent geknipt voor dit werk, een topper. Wij kijken met een dankbaar gevoel terug op een mooi en warm afscheid waarin werkelijk alles klopte. Dank je wel. Lieve groetjes van Ciska, Marion, Albert en Joke

Meer lezen
Joke
Heiloo
01-02-2023
10

Mijn ervaring Met monuta, Ondanks het verdriet heel prettig dit komt zeker door het contact met Petra Timmers.

Meer lezen
Luitzen bos
Alkmaar
23-01-2023
10

Vanaf het eerste moment probeert Petra, door het stellen van duidelijke vragen, in te voelen welke behoefte er is. Hierdoor heeft zij voorkomen dat we werden overladen met keuzes die ons onnodig nog meer uit balans gebracht zouden hebben. Tegelijkertijd bracht zij ons terug naar de rode draad die we zelf hadden aangegeven. Hiermee is voorkomen dat we in onwetendheid en emotie mee zijn gegaan in een andere keuze. Hoewel het voor mij als regeltante moeilijk is om dingen los te laten, heeft Petra toch de zorg van het geregel weg kunnen nemen. Mede hierdoor kunnen we terugkijken op een prachtig afscheid met een extra aandenken uit een bijzondere ceremonie die Petra zelf heeft bedacht.

Meer lezen
Ellen
Alkmaar
13-01-2023
10

Petra is alles wat we ons konden wensen in deze moeilijke tijd. We hadden een fijn oriënterend gesprek vlak voordat onze vader ging sterven, ze nam de tijd en het voelde gelijk vertrouwd. Ze was er voor ons, zo vlak voor de Kerstdagen…niets was te gek…ze is professioneel, heeft goede ideeën en regelt werkelijk alles. Petra werkt duidelijk vanuit haar hart en ging naast alle organisatorische zaken niet voorbij aan onze emoties. Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorgster kunnen wensen, haar persoonlijkheid en betrokkenheid hebben ons geraakt. Met veel aandacht heeft ze naar ons geluisterd en meegedacht; in het welkomstwoord beschreef ze onze vader precies zoals hij was…alsof ze hem had gekend. Het afscheid was waardig en respectvol. Een paar dagen na de uitvaart kwam ze bij onze moeder langs om te vragen hoe het ging…Petra, je bent geknipt voor dit werk, een topper. Wij kijken met een dankbaar gevoel terug op een mooi en warm afscheid waarin werkelijk alles klopte. Dank je wel. Lieve groetjes van Ciska, Marion, Albert en Joke

Meer lezen
Joke
Heiloo
01-01-2023
9

We zijn erg blij met de ondersteuning die Petra ons heeft geboden in deze moeilijke tijd. Ze hielp goed met het maken van de keuzes en heeft fijne adviezen gegeven. Ze heeft veel inlevingsvermogen en ons inzichtelijk gemaakt wat er allemaal mogelijk was. Blij dat we met onze zoon/broer nog apart afscheid hebben kunnen nemen, dat heeft zij heel fijn voor ons geregeld en was zelf ook aanwezig. Hierdoor hebben we een hartverwarmende en onbezorgde uitvaartdienst gehad. De bloemenband was prachtig en bracht de mensen al vanaf het begin bij elkaar.

Meer lezen
Louis
Oudorp
30-12-2022