Voor een passende uitvaart in Alkmaar

Dienstbaar, betrokken, ontzorgend en aanvoelen wat de wensen van een ieder zijn. Dat is waar Monuta Petra Timmers voor staat.

U en uw overleden dierbare staan voor mij centraal

Wanneer een dierbare is overleden, komt er in korte tijd veel op u af. Ik neem u graag de zorg uit handen en zet mij volledig in om een uitvaart te regelen die precies bij u past. Ik sta voor u klaar. Voor, tijdens en ook na de uitvaart. En of u nu een nabestaande bent of dat u uw eigen uitvaart alvast wilt regelen… u kunt altijd bij mij terecht.

Als verbinder denk ik mee met alle wensen die er zijn

Ik luister naar alle nabestaanden en naar de verhalen over wie hun dierbare was. Met mijn transparantie, eerlijkheid, ‘open mind’ en empathisch vermogen kan ik een deskundig en goed advies geven en weet ik altijd met goede oplossingen te komen. Ik verbind de wensen die er zijn en maak ze passend voor iedereen.

Afscheid nemen kan voor ieder budget

Met mijn ideeën durf ik buiten de geijkte paden te gaan, maar houd ik mij altijd binnen het gestelde budget. Ik streef er immers naar dat afscheid nemen een goed gevoel moet opleveren voor iedereen. Ik ben er dan ook voor iedereen en voor ieder budget. Ook als u niet of elders bent verzekerd.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Alkmaar

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Alkmaar. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op 072 - 2 04 04 05.