Uitvaartcentrum

072 - 2 04 04 05 24/7 bereikbaar

Afscheid nemen kan op iedere locatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bijzondere en persoonlijke plek. Kiest u liever voor een uitvaartcentrum in Alkmaar of omgeving, dan kunt u binnenkort ook terecht bij crematorium Alkmaar. Dit nieuwe multifunctionele uitvaartcentrum komt tegemoet aan alle moderne wensen rondom een uitvaart.

Volledige zorg rondom het afscheid op één locatie

Crematorium Alkmaar is een kenmerkend en modern uitvaartcentrum waar een volledige uitvaart op één locatie kan worden verzorgd. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel. Een locatie zoals die nog niet in Alkmaar is te vinden. Het unieke ontwerp van het crematorium is een eyecatcher in de Egmondermeer. De locatie is geïntegreerd in het landschap en biedt een prachtig uitzicht over het polderlandschap. Het pand ligt langs de randweg van Alkmaar en is daarmee goed bereikbaar.

Afscheid nemen waar u wilt

U kunt op iedere plek waar u dat wilt samen komen om afscheid te nemen. Ook bij u thuis, in uw stamkroeg of bij de sportvereniging. Voor iets anders dan een uitvaartcentrum in Alkmaar en omgeving kunt u ook denken aan:

Horecacentrum De Hertekamp

Een mooie plek die een intieme en karakteristieke sfeer uitstraalt. Het is centraal gelegen in het park Alkmaarderhout, naast de Rooms-Katholieke begraafplaats St. Barbara.

Grand café Koekenbier

Een karakteristiek grand café dat zeer bekend is in Alkmaar. Het ligt aan de rand van park Alkmaarderhout, heeft eigen parkeerplaatsen en is daarmee goed bereikbaa.

Wijkcentrum Mare Nostrum

Dit fraaie wijkcentrum met prachtige foyer biedt veel mogelijkheden en is centraal gelegen.

Diverse restaurants

Op het Waagplein en de platte stenen brug liggen verschillende restaurants die ieder een eigen sfeer bieden. Ook hier is het mogelijk om afscheid te nemen van uw dierbare.

Bijzondere kerken

U kunt ook een afscheidsdienst laten verzorgen in een van de mooie kerken in Alkmaar. Denkt u bijvoorbeeld aan de St. Laurentiuskerk, de middeleeuwse Kapelkerk of aan het kerkelijk centrum De Blije Mare.

Heeft u nog vragen?

Ik denk graag met u mee voor een locatie waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart op locatie? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 072 - 2 04 04 05 of per e-mail via ptimmers@monuta.nl.