Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
072 - 2 04 04 05

Uitvaartcentrum in Alkmaar

Afscheid nemen kan op iedere locatie. U bent vrij in uw keuze waar u de uitvaart wilt regelen. Wij kunnen u altijd helpen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Kiest u voor een uitvaartcentrum in Alkmaar of omgeving, dan kunt u ook terecht bij Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar. Dit nieuwe multifunctionele uitvaartcentrum voldoet aan alle moderne wensen rondom een uitvaart. Het is gevestigd aan de rand van Alkmaar, midden in het polderlandschap van de Egmondermeer. De locatie is uitstekend bereikbaar en heeft ruime parkeermogelijkheden. Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot verzorging van de catering. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de traditionele koffie met cake, maar het is ook mogelijk om iets anders te serveren. Daarbij is veel mogelijk. Van worstenbroodjes tot gebak of bijvoorbeeld een borrel met bitterballen. U kunt zelfs kiezen voor een compleet verzorgde lunch, buffet of voor het op maat laten verzorgen van een hapje of drankje. Iets dat precies past bij wie uw overleden dierbare was.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
koffiekamer uitvaarcentrum Alkmaar

Aula’s en koffieruimtes

Het uitvaartcentrum beschikt over twee ceremonieruimtes die voorzien zijn van moderne techniek voor muziek en beeld. De hoge plafonds en de ruimtelijke en lichte uitstraling met uitzicht over het polderlandschap maken het een bijzondere locatie. Na de afscheidsceremonie kunt u terecht in Grand Café Allecmere of in De Waag. Beide ruimtes hebben een informele opstelling waar u in alle rust kunt samenkomen en napraten. 

072 - 2 04 04 05
Image
zithoek uitvaartcentrum Alkmaar

24-uurs suites

Misschien wilt u zich uw overleden dierbare blijven herinneren zoals hij of zij bij leven was. Maar het kan ook zijn dat u graag nog afscheid wilt nemen. Wij kunnen uw naaste in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart opbaren in ons uitvaartcentrum of bij u thuis. Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar beschikt over ruime familiekamers met 24-uursfaciliteiten. Hier kunt u wanneer u wilt uw dierbare bezoeken op ieder moment van de dag voorafgaand aan de uitvaart. De suites hebben een eigen entree en u bent de enige die toegang heeft tot uw eigen suite. Elke kamer is huiselijk ingericht met een mooie print op de wand. Met persoonlijke items kunt u in deze ruimte een geheel eigen sfeer creëren. In de voorruimte van deze suites zijn koffie- en thee faciliteiten.

072 - 2 04 04 05