Uitvaart regelen Bergen en Heiloo

072 - 204 0440 24/7 bereikbaar

Als uitvaartverzorger van Monuta Veerman Bergen, Heiloo, Bergen aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond binnen, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl ken ik het gebied, de mensen en de mogelijkheden goed. Wanneer ik bij u kom om de uitvaart van uw overleden dierbare te regelen, kunt u rekenen op een perfecte, persoonlijke begeleiding.

Aandacht voor persoonlijke wensen

Bij het regelen van een uitvaart is vaak meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de koffietafel, maar ook de locatie van de afscheidsdienst. Ik sta voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Daarbij heb ik aandacht voor persoonlijke wensen. Monuta Veerman verzorgt een waardevolle, stijlvolle, betaalbare begrafenis of crematie voor iedereen. Met of zonder verzekering. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in de regio Bergen en Heiloo? Neem dan gerust contact met mij op via 072 – 204 04 40.

Ik luister en reik ideeën aan

Ik hoor graag van u wie uw overleden dierbare was. Waar hij of zij van hield, of wat zijn of haar persoonlijkheid was. Door naar u te luisteren kan ik u advies geven en ideeën aanreiken rondom het regelen van de uitvaart. Denk aan het tonen van video beelden tijdens de afscheidsdienst, uitvaartfotografie of het maken van beeldopnamen zodat de uitvaart door nabestaanden in het buitenland gevolgd kan worden. Ook in het gedenken van een overleden dierbare zijn steeds meer mogelijkheden. Denk aan een sieraad waarin de as is verwerkt. Als uitvaartverzorger merk ik dat er steeds meer behoefte is aan een afscheid op maat, passend bij het leven van de overledene. Samen gaan we op zoek naar de mogelijkheden van een uitvaart die bij uw dierbare past. Daarin is vaak meer mogelijk dan u denkt. En dat maakt nu net het verschil.

Een waardevolle herinnering

Een goed afscheid is een waardevolle herinnering als die volledig recht doet aan de wensen van uw overleden dierbare en u als nabestaande. Dit is de eerste stap in rouwproces en het verwerken van verdriet. Een waardevol afscheid, met een hedendaagse visie, zorgt voor een waardevolle herinnering van uw overleden dierbare. Dat is waar Monuta Veerman voor staat.

Uitvaartplechtigheden op maat

In de dagen na het overlijden van een dierbare wilt u waarschijnlijk met familie en naasten samenzijn. Toch moet er ook tijd worden gemaakt om een uitvaart te regelen.  Als uitvaartverzorger van Monuta Veerman in Bergen en Heiloo, neem ik graag de praktische zaken uit handen. Met mijn hedendaagse visie op het afscheid nemen, verzorg ik uitvaartplechtigheden op maat in regio Bergen en Heiloo. Transparantie vind ik erg belangrijk. Wanneer ik samen met u de uitvaart regel, geef ik u aan wat er mogelijk is, waar dit mogelijk is en welke mogelijkheden er zijn om een laatste wens in vervulling te laten gaan.

Voor elk budget

Ieder afscheid is anders, ieder budget is anders en daarom gaan we samen op zoek naar een passend afscheid binnen uw budget. Wanneer ik bij u kom om de uitvaart van uw overleden dierbare te regelen, breng ik alle kosten vooraf in een begroting voor u in kaart. Zo zijn er geen onvoorziene kosten en weet u wat u kunt verwachten. Indien iemand elders, of niet verzekerd was, verzorgt  Monuta Veerman ook de uitvaart. Vrijblijvend ga ik met u in gesprek over alle mogelijkheden en om uw uitvaartwensen te bespreken.

Heeft u nog vragen over het regelen van een uitvaart in de omgeving van Bergen en Heiloo?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in de regio Bergen en Heiloo? Dan help ik u graag verder. Ik kan een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Bergen en Heiloo. 

 

Waarom Monuta Veerman?

  • Professionele begeleiding
  • Uitvaartplechtigheden op maat
  • Hedendaagse visie op afscheid

Werkgebied

Bergen, Bergen aan Zee, Heiloo, Egmond aan den Hoef, Egmond binnen, Egmond aan Zee, Groet en Schoorl