Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0416 - 336 451

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bloemendaal gemiddeld met een

10
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Bloemendaal aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

In de moeilijke tijd krijgt Monuta het voor elkaar om onbezorgd afscheid te nemen van je dierbare

Meer lezen
heer Fred
Vlijmen
24-03-2021
10

Wij hebben een goed ervaring gehad met de medewerkers van Monuta. Zij hebben ons heel goed opgevangen en gesteund waar nodig met het overlijden van onze dochter.

Meer lezen
Toon en Marlies
Baarle Nassau
15-03-2021
10

Mijn moeder overleed en ik moest Monuta bellen... Wat kon ik mijn verhaal kwijt aan de telefoon, een luisterend oor, zo fijn was dat. Met het regelen van de crematie moest ik dingen beslissen en regelen maar René Groen van Monuta nam alle tijd en hielp mij er doorheen. Vaak telefonisch contact en als ik hem nodig was kon ik bellen, hij pakte altijd meteen de telefoon op. Ik vroeg de meest gekke dingen waarschijnlijk maar hij gaf overal antwoord op en stelde me gerust. Of als ik weer iets moest wijzigen. Het huis van Afscheid was prachtig en op de crematie kwam alles tot werkelijkheid wat ik had geregeld, het mooie gedicht van Monuta en de complimenten die ik kreeg voor mijn mooie speech aan mijn moeder. Het was een prachtig afscheid voor mijn moeder ik bedank Monuta vooral René Groen voor de goede zorgen en de fijne telefoontjes en gesprekken! Als ik hem nodig had dan was hij er voor mij. Ook namens mijn zus in Assendelft Bedankt!!

Meer lezen
Sandra Beumer
Breda
20-01-2021
10

Hoe wij zijn begeleid en behandeld door monuta is een ervaring rijker! Met zoveel respect en liefdevolle tijd voor ons! Ben jullie erg dankbaar! Ook zo vol met respect voor de overledene Toen jullie mijn vader kwamen ophalen ,liepen de tranen over me wangen van ontroering hoe jullie mijn overleden vader met respect behandelde Speciale dank voor team waalwijk Groetjes ida kennes

Meer lezen
Kennes
Oss
10-12-2020

Prettige en flexibele begeleiding vanaf het eerste begin tot het einde. Het schept een soort band wat fijn is in een periode van verdriet.

Meer lezen

mevrouw Bellmann - Pelt

Goed verzorgd en de begeleiding was top

Meer lezen

heer Van Aken

Er was goede zorg en ik en mijn broertje wisten niet zo goed wat we moesten doen en zijn met vrijwel alles daarom ook goed geholpen

Meer lezen

heer Van Schaijk

Omdat alles fijn geregeld is en fijn contact gehad en met vragen kan ik altijd terecht

Meer lezen

mevrouw De Vries

Vanaf het eerste contact, was er contact, de uitvaartverzorger dacht met ons mee. Het contact verliep respectvol, met de nodige lichtheid. Tijdens zijn afwezigheid, zijn we door een collega te woord gestaan. Hierna nam de eerste het weer over en alles was uitstekend doorgegeven/doorgesproken. Er zaten geen gaten in.

Meer lezen

mevrouw Keijzers

Uitvaart was goed geregeld ondanks de corona

Meer lezen

heer Lagerwaard

Alles zeer professioneel geregeld!

Meer lezen

heer Zopfi

Vooral Bram Heijnens. Prettig betrokken (en niet zo formeel!) contact. Zeer zorgvuldig en meedenkend. Ook de collega waarmee we het lichaam van mijn moeder in de lijkwade hebben gewikkeld. Het was heel mooi dat ze ook niet(meer) wist hoe dat ging. Het werd daardoor zo menselijk!

Meer lezen

heer Westerman

Ondanks de moeilijke situatie met het corinavirus, is er alles aan gedaan om ons keurig te woord te staan. Zeker de bereikbaarheid en de nagekomen afspraken spraken ons erg aan.

Meer lezen

heer Lammertse

Nou alles was fantastisch geregeld met alle lof voor Bram

Meer lezen

heer Kuis