Contact

Waarom Monuta Jonker en Rengers?

  • Uw wensen, ons vertrekpunt
  • Volledige aandacht voor één uitvaart
  • Voor ieder budget een mooi afscheid
  • Goede gesprekspartners met oog voor detail
  • Voor iedereen: met of zonder verzekering

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9
Gebaseerd op 19 recensies
10

Voor een mooie en waardevolle uitvaart in de gemeenten Velsen en Bloemendaal en Aerdenhout

Na een overlijden blijven de nabestaanden nogal eens ontredderd achter. Ze zijn kwetsbaar en vaak zijn ze onvoldoende op de hoogte van wat er allemaal op hen afkomt en geregeld moet worden. Monuta Jonker & Rengers biedt tijdens deze moeilijke periode steun. Samen bekijken we wat er allemaal moet en kan worden geregeld rondom de uitvaart. En wij nemen u alles uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op het nemen van afscheid, zodat u hier later met een goed gevoel op kunt terugkijken. Dat is de eerste stap in richting van een goed rouwproces. U kunt ons direct bellen, wanneer u onze hulp kunt gebruiken voor een uitvaart in de gemeente Velsen, Bloemendaal en Aerdenhout: 0255 - 72 91 00 (dag en nacht bereikbaar bij een overlijden).

Voor grootse, maar ook voor intieme uitvaarten

Uw wensen staan bij ons centraal als het gaat om de uitvaartverzorging en invulling van het afscheid. Wij maken grootse plechtigheden mogelijk, maar kunnen even goed een begrafenis of crematie met intieme sfeer verzorgen. Vaak wordt gedacht dat de kosten van een uitvaart hoog moeten zijn voor een mooi afscheid. Een klein afscheid in de familiekamer van een uitvaartcentrum of crematorium is vaak echter net zo waardevol en misschien nog wel mooier. Maar het afscheid kan ook gerust thuis plaatsvinden, waar u alle tijd en ruimte heeft. Een uitvaart in Velsen en Bloemendaal of Aerdenhout hoeft niet duur te zijn. Samen zorgen wij ervoor dat het afscheid een mooie herinnering wordt.

Lokale kennis en landelijke uitvaartorganisatie

Monuta Jonker & Rengers is een kleinschalige, lokale uitvaartonderneming, actief in de gemeenten Bloemendaal en Velsen met daarin plaatsen als IJmuiden en Aerdenhout. Puur, oprecht en verbindend. Dat typeert ons als mens en als uitvaartverzorgers. Persoonlijke aandacht, sterke betrokkenheid en hoge kwaliteit van dienstverlening. Dat typeert onze visie en manier van doen. Omdat wij gebruik kunnen maken van het uitgebreide netwerk van Monuta, zijn wij altijd beschikbaar en altijd dichtbij. Zowel voor verzekerden als voor niet-verzekerden. En voor ieder budget verzorgen wij de uitvaart in Velsen en Bloemendaal.

Altijd beschikbaar, altijd dichtbij

Op deze website vindt u informatie over alle zaken rondom de uitvaart en maakt u kennis met de gezichten achter Monuta Jonker & Rengers. Heeft u na het lezen daarvan nog vragen over onze uitvaartverzorging? Wilt u uw wensen vastleggen? Persoonlijk kennismaken? Een keer met ons verschillende begraafplaatsen bezoeken, zoals Begraafplaats en Crematorium Westerveld in Driehuis of de Algemene Begraafplaats in Bloemendaal of Bennebroek? Neemt contact met ons op en we komen geheel vrijblijvend bij u langs. Altijd beschikbaar, altijd dichtbij.

 

Neem contact op over een uitvaart