Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0255 - 729 100

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in IJmuiden

Monuta Jonker & Rengers is u graag van dienst als u een begrafenis moet regelen in bijvoorbeeld IJmuiden, Bloemendaal of Velsen. Wij zijn op de hoogte van alle lokale begraafplaatsen en mogelijkheden. Het is voor u goed om te weten dat wij goede contacten onderhouden met alle begraafplaatsen in de regio IJmuiden, Bloemendaal, Aerdenhout en Velsen. Zoals met Begraafplaats en Crematorium Westerveld in Driehuis, en de Algemene Begraafplaats Bloemendaal. Vaak zijn ze prachtig in de duinen gelegen, zoals Begraafplaats Duinhof in IJmuiden tussen de Kennemerduinen en Begraafplaats Westerveld. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden als wij een begrafenis regelen in IJmuiden en omgeving.

0255 - 729 100
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in IJmuiden

Wanneer u voor een crematie kiest, is het goed om te weten dat wij warme contacten hebben met de crematoria in de omgeving. Vanuit IJmuiden kiest men vaak voor Crematorium Westerveld in Driehuis. Inwoners van Bloemendaal en Aerdenhout en omgeving kiezen vaak voor Crematorium Haarlem. In de gemeente Velserbroek wordt voor een van beide crematoria gekozen. Waar u ook voor kiest, Monuta Jonker & Rengers helpt u de crematie te regelen zoals u dat wilt. Want met een waardig en mooi afscheid creëert u een dierbare herinnering, die u verder helpt in het rouwproces. U bent vrij in uw keuze van crematoria. Wij staan u overal in Nederland bij.

0255 - 729 100
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Aerdenhout, Bloemendaal, Bloemendaal Aan Zee, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Zuid, Velserbroek? Neem gerust contact op. Ook buiten deze gebieden kunnen wij op aanvraag de uitvaart verzorgen. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0255 - 729 100