Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Jonker & Rengers

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0255 - 729 100

Uw uitvaartwensen bespreken

Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Afspraak maken
Monuta Jonker en Rengers begrafenis regelen

Begrafenis regelen in IJmuiden

Monuta Jonker & Rengers is u graag van dienst als u een begrafenis moet regelen in bijvoorbeeld IJmuiden, Bloemendaal of Velsen. Wij zijn op de hoogte van alle lokale begraafplaatsen en mogelijkheden. Het is voor u goed om te weten dat wij goede contacten onderhouden met alle begraafplaatsen in de regio IJmuiden, Bloemendaal, Aerdenhout en Velsen. Zoals met Begraafplaats en Crematorium Westerveld in Driehuis, en de Algemene Begraafplaats Bloemendaal. Vaak zijn ze prachtig in de duinen gelegen, zoals Begraafplaats Duinhof in IJmuiden tussen de Kennemerduinen en Begraafplaats Westerveld. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden als wij een begrafenis regelen in IJmuiden en omgeving.

0255 - 729 100
Monuta Jonker en Rengers crematie regelen

Crematie regelen in IJmuiden

Wanneer u voor een crematie kiest, is het goed om te weten dat wij warme contacten hebben met de crematoria in de omgeving. Vanuit IJmuiden kiest men vaak voor Crematorium Westerveld in Driehuis. Inwoners van Bloemendaal en Aerdenhout en omgeving kiezen vaak voor Crematorium Haarlem. In de gemeente Velserbroek wordt voor een van beide crematoria gekozen. Waar u ook voor kiest, Monuta Jonker & Rengers helpt u de crematie te regelen zoals u dat wilt. Want met een waardig en mooi afscheid creëert u een dierbare herinnering, die u verder helpt in het rouwproces. U bent vrij in uw keuze van crematoria. Wij staan u overal in Nederland bij.

0255 - 729 100
begrafenis-regelen-monuta
Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Aerdenhout, Bloemendaal, Bloemendaal Aan Zee, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Zuid, Velserbroek? Neem gerust contact op. Ook buiten deze gebieden kunnen wij op aanvraag de uitvaart verzorgen. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0255 - 729 100