Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0255 - 729 100

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jonker & Rengers gemiddeld met een

9.7
10 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jonker & Rengers aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Johan was onze uitvaartbegeleider met het overlijden van mijn vader. Hij neemt alles uit handen, houd rekening met je wensen, begeleid je overal bij, denkt met je mee, alles kan en mag. Alles was precies zoals we bedacht hadden <3 Ook heel lief voor onze kinderen ! En wat een prachtige locatie hadden we bij het afscheidshuis in Bloemendaal. Astrid en Johan zijn beide 2 hele lieve, warme mensen. Ik had me geen fijnere uitvaartbegeleider kunnen wensen.

Meer lezen
Aranka de Boer
Heemskerk
06-11-2021
10

Heel positief! Meedenkend, meelevend, Respectvol. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Meer lezen
S.
Amstelveen
22-02-2021
10

Het afscheid was geheel in de geest van zoals de overledene dat gewenst zou hebben. Ook de nazorg was fijn.

Meer lezen
Leen de Winter
IJmuiden
14-02-2021
10

Van het begin tot het eind heel goed begeleidt na eerst het overlijden van mijn echtgenoot in 2019 en nu ook bij mijn vader.

Meer lezen
Coby Schoorl
IJmuiden
02-02-2021
10

Na het plotseling overlijden van mijn man werd mij veel uit handen genomen en werd ik bij zaken die heel persoonlijk zijn als het uitzoeken van de kaart, de muziek en foto's voor een fotocollage heel goed begeleid en gesteund. De aandacht van Astrid was heel fijn en ik had echt het gevoel er niet alleen voor te staan. Ik kon en kan haar altijd bellen.

Meer lezen
Rina Haver
IJmuiden
22-12-2020
10

Ondanks onze hectische dagen, werden wij heel liefdevol en kundig begeleid door mw. Astrid Rengers. Ze dacht werkelijk aan alles. Ook het afscheidhuis in Bloemendaal was voor onze gezinsleden een groot rustpunt en konden wij, op een nooit te vergeten persoonlijke manier, afscheid nemen van echtgenoot, vader en opa.

Meer lezen
mevrouw Elske Muurling
IJmuiden
20-12-2020
9

Aangezien we in de Corona uitbraak zaten was alles heel correct geregeld en goed georganiseerd.

Meer lezen
meneer Martin Akkerman
velsen-zuid
16-12-2020
10

In deze afschuwelijk tijd met Corona Hebben wij onze vader moeten verliezen, wij hebben uw uitvaart begeleiding als heel prettig ervaren,

Meer lezen
Allie
Driehuis
16-12-2020
10

Het contact is heel prettig. Rustig, tijd om over dingen na te denken, altijd bereikbaar voor als iets toch anders wilt. Ook veel advies waar je zelf op dat moment niet over nadenkt. Veel ruimte om afscheid te nemen zoals het goed voelt. Alles volgens wens en planning verlopen. Kan er met een heel goed gevoel op terug kijken.

Meer lezen
manon hollander
VELSERBROEK
14-12-2020

Vond de begeleiding vriendelijk en professioneel en ook de mogelijkheden die er ondanks de corona crisis toch nog waren.

Meer lezen

mevrouw Muurling-Hoekstra

Mijn moeder wilde graag Johan Jonker voor haar afscheid. Johan had de regie bij mijn vaders uitvaart en dat was allemaal perfect geregeld in een hele correcte maar ook prettig ontspannen sfeer. Johan en Astrid hebben de uitvaart van mijn moeder onder hun hoede genomen. Zo fijn om dat in persoonlijke sfeer te doen, prachtig weer, zonovergoten terras in huiselijke ambiance aan de bergweg. Mooier had het niet gekund,

Meer lezen

Annelies Veeze

Zeer professioneel personeel die het verlies van een dierbare op empathische wijze weten te begeleiden

Meer lezen

heer Van Straten

Ik ben tevreden omdat ik bijna niets meer had hoeven te doen. Als het ware ging alles op rolletjes. Goede adviezen, ik hoefde alleen maar te kijken of het bij ons paste. Ik heb er geen woorden voor hoe geweldig ik dat vond. Coby on vervangbaar echt ik weet niet als iemand anders me zo goed zou kunnen begeleiden.

Meer lezen

mevrouw Pocorni

Wijze waarop meneer uit huis is opgehaald, hoe mooi hij is opgebaard. Hoe professioneel maar ook lief Astrid ons heeft begeleid tijdens de gehele uitvaart.

Meer lezen

heer Hadders

Onze ervaring met jullie in onze moeilijkste tijd is in 1 woord geweldig De begeleiding van mvr Coby Veenstra was ongelooflijk warm. Luisterde ook echt naar ons en gaf ook haar idee over iets. Wij zijn jullie meer dan dankbaar.

Meer lezen

mevrouw Femer-Turksema

Onze moeder is 18 november 2018 op 88-jarige leeftijd overleden. Dankzij Astrid heeft zij een zeer mooie, waardige en liefdevolle uitvaart gekregen. Er werd zeer goed meegedacht met ons als nabestaanden om ons te helpen met zaken waar we zelf niet aan gedacht hebben. Astrid, dankjewel. Herman, Petra, Gre en Dave.

Meer lezen

Herman Koster