Recensies

Monuta Jonker & Rengers streeft ernaar dat iedereen met een goed gevoel kan terugkijken op het afscheid. Dat onze aanpak werkt, blijkt wel uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen op onze dienstverlening in de gemeenten Bloemendaal en Velsen. Deze recensies delen we ook graag met u. Op deze pagina kunt u ze lezen.

Wilt u zelf een recensie schrijven?

Wanneer u ook ervaring heeft met onze uitvaartverzorging, nodigen wij u graag uit om ook een recensie te schrijven. We zijn erg benieuwd naar uw mening. Alvast hartelijk dank!

Perfect geregeld

Ik ben tevreden omdat ik bijna niets meer had hoeven te doen. Als het ware ging alles op rolletjes. Goede adviezen, ik hoefde alleen maar te kijken of het bij ons paste. Ik heb er geen woorden voor hoe geweldig ik dat vond. Coby on vervangbaar echt ik weet niet als iemand andres me zo goed zou kunnen begeleiden.

Mooi

Wijze waarop meneer uit huis is opgehaald, hoe mooi hij is opgebaard. Hoe professioneel maar ook lief Astrid ons heeft begeleid tijdens de gehele uitvaart.

Echt geluisterd

Omdat er echt naar je word geluisterd wat je wilt.

Ongelooflijk warm

Onze ervaring met jullie in onze moeilijkste tijd is in 1 woord geweldig De begeleiding van mvr coby veenstra was ongelooflijk warm. Luisterde ook echt naar ons en gaf ook haar idee over iets. Wij zijn jullie meer dan dankbaar.

Service

Goede service, hulp met laatste zorg en een mooie locatie

Keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd en meedenkend qua financieen.

Fijn geholpen

Omdat de service erg goed is. En je erg fijn geholpen wordt tijdens de week met de meeste keuzes.

Deskundig

De deskundigheid van het personeel, klantvriendelijk en begripvol.

Vertrouwd en vriendelijk

Astrid geeft goed met ons meegedacht en ze had alle tijd

Liefdevol en persoonlijk

Onze moeder is 18 november 2018 op 88-jarige leeftijd overleden. Dankzij Astrid heeft zij een zeer mooie, waardige en liefdevolle uitvaart gekregen. Er werd zeer goed meegedacht met ons als nabestaanden om ons te helpen met zaken waar we zelf niet aan gedacht hebben. Astrid, dankjewel. Herman, Petra, Gre en Dave