Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0255 - 729 100

Team Monuta
Jonker & Rengers

Onze uitvaartverzorgers

Astrid Rengers

Sinds 2016 ben ik samen met Johan uitvaartondernemer bij Monuta in IJmuiden, Bloemendaal en Aerdenhout. Ik ben geboren en getogen in de regio en woon al jaren met man en drie kinderen met veel plezier in IJmuiden. Voor veel mensen waar ik over de vloer kom, ben ik een vertrouwenspersoon en vraagbaak. Gewaardeerd om mijn oprechte interesse en aandacht, mijn luisterend oor en mijn grenzeloze optimisme en daadkracht. Wat mij betreft waardevolle eigenschappen voor een uitvaartverzorger in IJmuiden en omgeving. Ik ben altijd beschikbaar. Niet alleen voor een goed gesprek als het einde nadert, maar ook door samen met de nabestaanden een mooi afscheid te organiseren. Met oprechte zorg en een goede dosis empathie.

Johan Jonker

Sinds 2016 ben ik uitvaartondernemer bij Monuta. Vanuit het Afscheidshuis in Bloemendaal ben ik werkzaam als uitvaartverzorger in de regio Kennemerland. Met veel passie en energie leveren wij maatwerk. Het bijstaan van mensen in de meest kwetsbare periode van hun leven, bij het overlijden van hun dierbare, geeft veel voldoening. Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor mijn plaatsgenoten in de regio Kennemerland. Als ceremoniemeester van een afscheid regel ik de praktische zaken en geef ik richting aan de wijze waarop nabestaanden daaraan zelf invulling kunnen geven. Geheel in lijn met hoe uw overleden dierbare in het leven stond. Met ruimte voor verdriet, warmte en steun. Vanuit een zeer kwetsbare positie nabestaanden weer in hun kracht zetten. Daar zet ik me voor in.