Uitvaartverzorgers

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger in de gemeenten Velsen en Bloemendaal? Dan kan Monuta Jonker & Rengers u van dienst zijn. Als ceremoniemeesters van een uitvaart zijn uw wensen ons vertrekpunt. Wij zorgen ervoor dat het afscheid in lijn is met het leven dat geleefd is. Het verdriet kunnen we niet wegnemen, maar de zorgen rondom alle keuzes en praktische zaken wel. Zowel in de periode voor, rondom als ná het overlijden. Wij streven ernaar dat u bij ons altijd een vast aanspreekpunt heeft. Daarom verzorgen wij ieder nooit meer dan één uitvaart tegelijk, zodat we ons volledig op de familie en haar wensen kunnen richten.

Astrid Rengers

Uitvaartverzorger

Sinds 2016 ben ik samen met Johan uitvaartondernemer bij Monuta IJmuiden, Bloemendaal en Aerdenhout. Geboren en getogen in de regio en al jaren met man en drie kinderen met veel plezier woonachtig in IJmuiden.

Meer over mij

Johan Jonker

Uitvaartverzorger

Sinds 2016 ben ik uitvaartondernemer bij Monuta. Ik ben werkzaam als uitvaartverzorger in IJmuiden, Bloemendaal en Aerdenhout. Met veel passie en energie organiseerde ik de afgelopen vijfentwintig jaar evenementen. En hoewel deze evenementen zeer divers waren in soort, omvang en doel, hadden ze een aantal zaken gemeen: een tevreden klant, oog voor details en maatwerk. Voor mij eigenlijk vanzelfsprekend.

Meer over mij

Waarom Monuta Jonker en Rengers?

  • Uw wensen, ons vertrekpunt
  • Een contactpersoon de gehele uitvaart
  • Voor ieder budget een mooi afscheid
  • Goede gesprekspartners met oog voor detail
  • Voor iedereen: met of zonder verzekering

Werkgebied

Aerdenhout, Bloemendaal, Bloemendaal Aan Zee, Driehuis, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Zuid, Velserbroek.