Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0255 - 729 100

Afscheidshuis in Bloemendaal

Monuta Jonker & Rengers is gevestigd in het Afscheidshuis Bloemendaal. Maar ook opbaring in een uitvaartcentrum of andere locatie in IJmuiden, Driehuis of elders behoort tot de mogelijkheden.  Dankzij deze flexibiliteit kunnen we inspelen op de wensen van nabestaanden en hoeft de familie nooit ver te reizen.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Jonker en Rengers Monuta buitenzijde
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Jonker en Rengers Monuta binnenzijde
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Jonker en Rengers Monuta authentiek pand

Afscheidshuis Bloemendaal

Afscheid nemen is misschien wel het meest moeilijke dat een mens moet doen. Een goed afscheid is daarbij het begin van een goed rouwproces. Van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart kunt u in huiselijke sfeer afscheid nemen van uw dierbare in het Afscheidshuis in Bloemendaal. Het afscheidshuis ligt op de Algemene Begraafplaats van Bloemendaal. Vanuit dit afscheidshuis kunnen wij uw overledene opbaren in een van de twee afscheidskamers. Op de dag van de uitvaart vertrekt u dan vanaf het afscheidshuis naar de uitvaartlocatie. Het afscheidshuis is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. 

0255 - 729 100
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Jonker en Rengers Monuta opbaren
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Jonker en Rengers Monuta opbaren
Image
Uitvaartcentrum Bloemendaal Jonker en Rengers Monuta opbaren

Opbaarkamers

Het Afscheidshuis in Bloemendaal heeft twee opbaarkamers, waarvan er één 24 uur toegankelijk is. U krijgt dan de sleutel van de kamer en kunt op ieder gewenst moment terecht om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. De huiselijke en sfeervolle ruimte kunt u naar eigen wens inrichten met foto’s, en er is Wi-Fi. In het Afscheidshuis kunt u ook gebruik maken van een klein keukentje met verschillende voorzieningen.

0255 - 729 100