Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Delft gemiddeld met een

9,5
40 beoordelingen
100% beveelt Monuta Delft aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Het is allemaal gegaan zoals wij gehoopt hadden. Dit komt zeker ook door Roland Maissan, ons aanspreekpunt. Hij heeft ons door de complexe en verdrietige tijd geholpen. Een rots in de branding. Nogmaals bedankt!

Meer lezen
Sonja
Schiedam
19-09-2023
10

Alles zo al het moest zijn

Meer lezen
Dirk Jansen
Gouda
07-07-2023
10

Ik heb de uitvaart van mijn moeder, verzorgd door Monuta, als zeer fijn ervaren. De uitvaartverzorgter heeft duidelijk alle mogelijkheden uitgelegd en heeft zeer vakkundig advies gegeven. Ik kan terugkijken op een speciale uitvaart.

Meer lezen
Anja
Papendrecht
05-04-2023
10

Onze ervaring met monuta is heel positief. Fijne betrokken mensen die je met raad en daad bijstaan, waar je altijd vragen kunt stellen en waar altijd een antwoord op komt. We zien evt. de volgende uitvaart met vertrouwen tegemoet.

Meer lezen
Tea
Schiedam
13-03-2023
10

Alles was tot in de puntjes verzorgd, Het werd een afscheid zoals wij het graag wilden. We zijn Jill Murel ontzettend dankbaar dat zij zo goed naar ons heeft geluisterd, bijgestaan zodat wij afscheid konden nemen van mijn geliefde man, vader en opa.

Meer lezen
Rebekka
Voorne aan zee
02-03-2023
10

Al onze wensen van de uitvaart van onze vader waren bespreekbaar en zover het mogelijk was ook uitgevoerd! Wij kunnen mede dankzij monuta terug kijken op een mooie eervolle uitvaart van ons vader

Meer lezen
Wil
Rotterdam
16-02-2023
10

Waardig en liefdevol

Meer lezen
Ye
Oostvoorne
23-01-2023
9

fijne mensen, voel je je erbij op je gemak, duidelijkheid hoe alles in z'n werk gaat, dat maakt het allemaal een stukje dragelijker

Meer lezen
Tea
GOUDA
03-01-2023
10

Zeerveel hulp gehad, en alle vrijheid om het op onze eigenwijze wijze manier te kunnen doen.

Meer lezen
Lucas
Rotterdam
03-01-2023