Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Team Monuta
Schiedam

Onze uitvaartverzorgers

Kees van Hoorn

Ik zit al even in het vak, sinds 1997 werk ik als uitvaartverzorger. Eerst in de regio Rijnmond, later ook in Delft en Schiedam en omstreken. Over de uitvaartmogelijkheden in deze regio weet ik dan ook veel. Ik vind het belangrijk om families goed te adviseren. Ze zo goed mogelijk bijstaan en zaken uit handen nemen, daar gaat het mij om. Zo kunnen nabestaanden zelf een gedegen keuze maken waar ze zich goed bij voelen. Het geeft mij veel energie als nabestaanden mij laten weten met een fijn gevoel op het afscheid terug te kijken. Dat geeft mij de bevestiging dat hun rouwproces een goede basis heeft gekregen.

‘Een goed afscheid, geeft mij de bevestiging dat het rouwproces een goede basis heeft gekregen’

Debora Elderkamp

De uitvaartbranche hield me al enige tijd bezig, in 2019 heb ik daarom besloten de overstap te maken en ben ik als Uitvaartadviseur bij Monuta gaan werken. Ik woon met mijn gezin en hond in Schiedam en ben sinds juni 2023 trotse oma. Werken bij Monuta doe ik vanuit mijn hart. Het ontzorgen en begeleiden van nabestaanden in de meest zware periode van hun leven is enorm waardevol. Het begint altijd met een goed gesprek. Ik geef advies op maat en begeleid de familie naar een waardig afscheid. Uiteraard rekening houdend met de wensen die hun dierbare heeft vastgelegd. Die uitvaartwensen geven nabestaanden vaak veel houvast in het regelen van de uitvaart. Zo hoeven ze niet te twijfelen of ze wel de juiste keuzes maken. Ik zou iedereen dan ook willen meegeven hier bij leven het gesprek met elkaar over aan te gaan. Ook, of misschien wel juist, als het een onderwerp is dat je liever uit de weg gaat.

‘Het begint altijd met een persoonlijk gesprek’