Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Uitvaartcentrum in Schiedam

Een fijne, rustige, lichte en warme plek, dat is het uitvaartcentrum van Monuta in Schiedam. Het uitvaartcentrum ligt midden in een stiltegebied, maar toch centraal in het centrum van Schiedam en met voldoende parkeergelegenheid. U heeft de mogelijkheid hier een grotere uitvaart te verzorgen, maar u kunt ook kiezen voor een intiem afscheid. De aula kunt u gebruiken voor de condoleance en biedt ruimte aan 75 zitplaatsen en 50 staanplaatsen. Dit aantal kunnen we voor u verdubbelen door de tussenwand te verwijderen. Bij mooi weer is er een ruim buitenterras waar u kunt plaatsnemen.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Schiedam

Aula

U kunt de aula laten aankleden zoals u dat wilt. Daarnaast vindt u er een piano, microfoon en geluidsinstallatie waarmee u muziek kunt laten horen die past bij uw dierbare. Ook is er een scherm waar u persoonlijke foto’s en filmpjes op kunt laten afspelen. Van de plechtigheid zelf kunt u een beeldopname laten maken.

010 - 4267678
Image
Monuta Schiedam

Opbaarkamer en 24-uurskamer

U vindt in het uitvaartcentrum drie reguliere opbaarkamers. Ook is er een 24-uurskamer. In deze kamer krijgt u en uw familie de ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. U krijgt een sleutel van de kamer, waardoor u 24 uur per dag de kamer uw dierbare kunt bezoeken en zo lang kunt blijven als u zelf wilt. Deze kamer kleedt u geheel naar wens aan met dierbare spullen, zoals foto’s, schilderijen of muziek. U heeft daarnaast de beschikking tot een toilet en gratis koffie, thee en frisdrank. Uiteraard is het ook mogelijk om uw overleden dierbare thuis op te baren. Onze hospitalitymedewerker zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

010 - 4267678