Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Schiedam gemiddeld met een

9,5
27 beoordelingen
100% beveelt Monuta Schiedam aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Monuta is professioneel zorgzaam en goed in het organiseren van crematie. Ook al is deze met een kleine groep Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles verliep zoals vooraf bedacht.

Meer lezen
Jolanda
Woerden
01-03-2023
7

Ondanks dat de Chauffeur verkeerd was gereden tijdens de begrafenis, en dat er aan mijn gevraagd werd of de kist nu moest zakken of niet tijdens de plechtigheid ( dit hadden we aangegeven, is het een redelijke goede ervaring geweest.

Meer lezen
PF Scheer Scheer
Hoogvliet RT
13-10-2022
8

Vriendelijke medewerkers die niets proberen te verkopen. Met alle wensen wordt rekening gehouden. Respect en zorg voor overledene en nabestaanden. Prima geregeld.

Meer lezen
Nel de Winter
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
02-09-2022
10

Kees is een fijne empathische en eerlijke man, hij heeft ons heel goed geholpen naar de begrafenis van onze moeder. Bij monuta zijn we ook goed en fijn ontvangen.

Meer lezen
Brenda
Spijkenisse
26-03-2022
10

me pa lag er mooi bij zonder dat ze hem konden super gedaan

Meer lezen
Marcel
Vlaardingen
16-02-2022
10

Doordat mijn vaders uitvaart prima was geregeld, heb ik ook voor mijn moeder voor Monuta gekozen.

Meer lezen
René
Geervliet
07-02-2022
10

Er is goed geluisterd naar onze wensen.

Meer lezen
Peter
Vlaardingen
02-02-2022
10

Goed naar onze wensen geluisterd, Warme en fijne begeleiding. Fijn dat er nog na gebeld werd na de uitvaart. De best zorg in een donkere periode. Niets dan lof

Meer lezen
Sjoerd
Gouda
02-02-2022
9

Vanuit ervaring, betrokkenheid en kennis hulp geboden tijdens een moeilijk en emotioneel traject. Met gepaste afstand toch volop betrokken zijn. Erg professioneel

Meer lezen
Herman
Rotterdam
02-11-2021