Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Schiedam gemiddeld met een

10
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Schiedam aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaart is heel persoonlijk, en naar de wens van de overledene door uw uitvaart medewerkster verzorgd. Naar volledige tevredenheid van ons.

Meer lezen
Emiel
Hoogvliet
09-02-2021
10

Na het overlijden werden wij op een vriendelijke en klantgerichte wijze bijgestaan door een medewerker (Kees van Dongen) van Monuta. Hij heeft ons goed begeleid met als uitkomst een mooie en waardige uitvaart. Wij kijken er met een goed gevoel op terug en helpt zeker bij de verwerking van het verlies. Er is ons veel werk uit handen genomen. Daarvoor zijn wij de medewerkers van Monuta erg dankbaar.

Meer lezen
heer Horde
Vlaardingen
20-10-2020
10

Zeer goed en netjes .

Meer lezen
heer marcel breuker .
Schiedam .
18-10-2020
10

Wij hebben aan alles, vanaf het eerste moment (het melden van overlijden), het verzorgen en ophalen van de overledene door de mensen van de Mortulance, de thuisbesprekingen, de uitvaartplechtigheid, de uitvaartleider (heel belangrijk!) tot aan de afwikkeling van alles wat met de uitvaart te maken heeft gehad, een heel geruststellend, prettig gevoel overgehouden. Bij geen enkel onderdeel hebben wij gedacht: “dat had anders gekund/gemoeten”. Het was heel respectvol allemaal.

Meer lezen
Gerrie
Berkel en Rodenrijs
04-10-2020