Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Schiedam gemiddeld met een

9.6
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Schiedam aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Vanuit ervaring, betrokkenheid en kennis hulp geboden tijdens een moeilijk en emotioneel traject. Met gepaste afstand toch volop betrokken zijn. Erg professioneel

Meer lezen
Herman
Rotterdam
02-11-2021
10

Ze geven advies en raad. Echte vakmensen die weten wat ze doen. Zoveel hulp dat je zelf bijna niks hoeft te regelen. Het was voor mij erg makkelijk te overzien wat er ging gebeuren. Fijn dat er zoveel werk werd overgenomen door monuta. Monuta staat je bij met hoofd en hart.

Meer lezen
mevrouw m Webers
Vlaardingen
26-10-2021
10

Voor het eerst in aanraking gekomen met Monuta,niet wetend wat me allemaal te wachten stond.Ik ben super geholpen door de meneer van Monuta en helemaal vrij gelaten in mijn keuze.alles was tot in de puntjes geregeld zelfs op de dag van de crematie boven mijn verwachting was alles geregeld. Ik zou aan een ieder Monuta willen aanbevelen.

Meer lezen
Priscilla
Rotterdam
24-10-2021
8

Fijn contact met onze contactpersoon Kees van Hoorn. De gehele dag is verlopen zoals gepland. Ook het contact met de andere medewerkers was warm, empathisch en respectvol. Ook de dagen voor de begrafenis met gebruik van de familiekamer in het rouwcentrum aan de Langenhorst in Rotterdam was een goede keuze en voor ons heel prettig om in ons eigen tempo en op onze eigen manier afscheid te kunnen nemen.

Meer lezen
Danielle
Barendrecht
14-10-2021
10

Een uitvaart die niemand wil maar, je kunt het niet tegenhouden. Wij als gezin waren zeer tevreden met de uitvaart die wij wilden en belangrijk, zoals mijn echtgenote er altijd over heeft gedacht. Het is gegaan zoals wij hebben aangegeven en dit geeft de nabestaanden ook een goed gevoel omdat afscheid nemen vreselijk zeer doet. Bij deze zijn wij J.T. zeer erkentelijk voor haar inzet en luisterend oor, hieruit blijkt hoe belangrijk dit is als wij als nabestaanden tevreden zijn met datgene wat wij hebben aangegeven.

Meer lezen
Peter v Wijngaarden
Spijkenisse
06-10-2021
10

Zeer netjes geregeld, mooie locatie en zeer vriendelijke en behulpzame uitvaart verzorger. (Kees)

Meer lezen
Erik
Hoogvliet
28-09-2021
10

Na het overlijden van mijn partner heb ik contact gezocht met Monuta. Werd erg vriendelijk geholpen en de uitvaartverzorger kwam enkele uren later en samen met hem hebben we een passende uitvaart geregeld. Een dienst op de locatie in Schiedam, die bij mij een hele fijne herinnering achterlaat.

Meer lezen
Marion
Schiedam
28-09-2021
10

De mensen van Monuta hebben mij snel en goed geholpen met het regelen van de begrafenis van mijn moeder. Er werd meegedacht en ik werd gehoord door deze mensen. Zij hebben mij een hoop werk en zorg uit handen genomen.

Meer lezen
mevrouw Pack-Mom
Rotterdam
28-09-2021
10

Zeer fijne uitvaartbegeleider die goed naar onze wensen luisterde en vervolgens goed begeleid tijdens de uitvaart bij Monuta Langenhorst Rotterdam

Meer lezen
mevrouw M.
Hoogvliet
27-08-2021