Uitvaart regelen

Ons uitvaartcentrum in Schiedam ligt aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan in een parkje met een vijver en grenst aan een woonwijk. Het statige gebouw heeft een moderne inrichting. Ons uitvaartcentrum heeft 4 opbaarkamers en kunnen wij ook de 24 uurskamer aanbieden.

Persoonlijk en betrokken
​Juist na een overlijden is de behoefte aan steun en een helpende hand zeer gewenst. Monuta Schiedam neemt u graag de zorg uit handen op het moment dat u daar behoefte aan heeft. Vandaag de dag kan en mag er veel en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Voor ons is geen verzoek te veel, wij zijn er voor u.

Bij Monuta Schiedam:

  • staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, 
  • ook als u niet of elders verzekerd bent
  • heeft u altijd één contactpersoon die de uitvaart bespreekt, regelt en uitvoert

Het gehele traject wordt u dus door één persoon van Monuta Schiedam begeleid. U krijgt dus niet, zoals bij veel anderen, voor iedere dienst een andere persoon en dat is wèl zo persoonlijk! De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Bespreek uw wensen daarom altijd met ons. Kom gerust (op afspraak) even langs in ons uitvaartcentrum in Schiedam aan de Burg. Honnerlage Gretelaan 377. Wij zijn u graag van dienst.

Voor meer informatie of vragen neemt u gerust contact met ons op via 010 - 426 76 78 of via schiedam@monuta.nl.

Monuta Schiedam organiseert daarnaast ook voorlichtingsbijeenkomsten. Wij informeren u graag over onderwerpen als rouw en verlies, de mogelijkheden op het gebied van uitvaartzorg en het verlies van een kindje voor, tijdens of na de geboorte. Ook organiseren wij twee maal per jaar een herdenkingsdienst voor nabestaanden in ons uitvaartcentrum in Schiedam. Wilt u weten wanneer de volgende bijeenkomst wordt gehouden? Bekijk dan onze agenda. Als u meer informatie wilt of wilt weten wat de zakelijke mogelijkheden zijn, kunt u ook bellen met onze relatiebeheerder, Anette Kooij, telefoon 06 - 20 44 39 90.

Waarom Monuta Schiedam?

  • Uw wensen staan centraal
  • Klein team uit omgeving
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Fraai gelegen uitvaartcentrum
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Wateringen, Delft, Den Hoorn Zh, Schipluiden, Naaldwijk, De Lier, Monster, Poeldijk, s-Gravenzande en Schiedam