Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Online herdenken op Memoria

Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een boodschap achterlaten, condoleren of een livestream bekijken.

U kunt inloggen op de pagina www.monuta.memoria.nl.

010 - 4267678
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Schiedam

Wanneer wij een begrafenis regelen in Schiedam, horen wij vaak dat het rust kan geven om een plek te hebben om de overleden dierbare nog even te bezoeken. Om een plek te hebben waar zij naar terug kunnen komen om even stil te staan. Een begrafenis regelen in Schiedam en omgeving doen wij op verschillende begraafplaatsen. Zo wordt er in Schiedam vaak gekozen voor Begraafplaats de Beukenhof, en de Hervormde en R.K. begraafplaats in Schiedam Ketel. Ook komen we regelmatig bij begraafplaats De Dijk in Maassluis, en Holy en Emaus in Vlaardingen. . Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

010 - 4267678
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Schiedam

Een crematie regelen wij zo dat deze past bij wie uw dierbare was. Wij komen regelmatig bij het Monuta Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Een prachtige moderne locatie, gemaakt van CorTen staal met alleen maar ronde vormen. Maar kwam uw overleden bijvoorbeeld vaak in het havengebied? Dan kan Crematorium De Dijk daar goed bij passen. Deze locatie aan de Waterweg geeft een prachtig uitzicht op de langsvarende schepen vanuit de aula Wanneer wij een crematie regelen in Schiedam komen wij ook regelmatig bij crematorium Beukenhof. Regelt u liever ergens anders de crematie? Dan is dat ook mogelijk. Wij vertellen u graag meer over bijzondere locaties in Nederland.

010 - 4267678
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Schiedam, Wateringen, Den Hoorn, Delft, Schipluiden, Naaldwijk, De Lier, Monster, Poeldijk of ‘s Gravenzande? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 4267678