Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 24 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Brenda
26-03-2022

Kees is een fijne empathische en eerlijke man, hij heeft ons heel goed geholpen naar de begrafenis van onze moeder. Bij monuta zijn we ook goed en fijn ontvangen.

Lees meer

Marcel
16-02-2022

me pa lag er mooi bij zonder dat ze hem konden super gedaan

Lees meer

René
07-02-2022

Doordat mijn vaders uitvaart prima was geregeld, heb ik ook voor mijn moeder voor Monuta gekozen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Schiedam

Een luisterend oor, advies over de mogelijkheden en ondersteuning wanneer daar behoefte aan is. Dat is waar Monuta in Schiedam voor staat. Uw wensen staan voor ons altijd centraal. Monuta regelt voor iedereen een passende uitvaart in Schiedam en omgeving. Zodat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.  Wij kennen de mentaliteit en de sfeer in de regio Schiedam en de omliggende steden, zoals Vlaardingen, Maasland, Maasdijk en Hoek van Holland. Zo kunnen wij u bijstaan in de keuzes die u moet maken. Monuta in Schiedam is er voor u bij het regelen van een begrafenis of crematie. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-schiedam.jpg
Uitvaartcentrum Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 377
3118 BA Schiedam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
delft-uitvaartverzorger-judy-tamboer
Uitvaartverzorger

Judy

Tamboer

Lees meer over Judy

Image
uitvaartverzorger-kees-van-hoorn
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-schiedam.jpg

Uitvaartcentrum in Schiedam

Ons uitvaartcentrum in Schiedam is een fijne en warme plek. Het ligt centraal in het centrum van Schiedam, maar wel in een stiltegebied. U vindt bij het uitvaartcentrum voldoende parkeerplaatsen. Een afscheid in het uitvaartcentrum kan voor grote gezelschappen worden gehouden, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een intiem samenzijn. Bij mooi weer kunt u ook gebruikmaken van het ruime buitenterras. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw dierbare in het uitvaartcentrum te laten opbaren in een 24-uurskamer. Zo kunt u uw dierbare bezoeken op ieder moment dat u wilt.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Schiedam?
U kunt terecht bij Monuta in Schiedam voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Wateringen, Delft, Den Hoorn Zh, Schipluiden, Naaldwijk, De Lier, Monster, Poeldijk, ’s Gravenzande en Schiedam.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in de buurt van Schiedam, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Schiedam een uitvaartcentrum. Deze fijne, rustige, lichte en warme plek bevindt zich midden in een stiltegebied. Het uitvaartcentrum ligt centraal in het centrum van Schiedam. U heeft de mogelijkheid hier een grotere uitvaart te laten verzorgen, maar u kunt er ook een intiem afscheid organiseren.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.