Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 4267678

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 40 beoordelingen.
95% beveelt ons aan.

CWM de la Cour
18-03-2024

Ik zal het nooit meer vergeten voor mij en de familie perfect.

Lees meer

GKPM
01-02-2024

Zorgzaam, attent en niet opdringerig; gewoon een goede uitvaartondernemer.

Lees meer

Kitty
24-01-2024

Nienke heeft bij ons het afscheid van mijn moeder geregeld. Ze heeft een luisterend oor en aan al onze wensen werd voldaan.Niks was teveel.De communicatie verliep perfect.Wij hebben mijn moeder zelf verzorgd voor de opbaring dat was een mooie ervaring. De twee heren hielpen ons daarmee en we kregen alle antwoorden op onze vragen.En wat gingen ze lief en zorgzaam met mijn moeder om.De gehele crematie is perfect verlopen.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Schiedam

Een luisterend oor, advies over de mogelijkheden en ondersteuning wanneer daar behoefte aan is. Dat is waar Monuta in Schiedam voor staat. Uw wensen staan voor ons altijd centraal. Monuta regelt voor iedereen een passende uitvaart in Schiedam en omgeving. Zodat het afscheid van uw dierbare een mooie herinnering wordt.  Wij kennen de mentaliteit en de sfeer in de regio Schiedam en de omliggende steden, zoals Vlaardingen, Maasland, Maasdijk en Hoek van Holland. Zo kunnen wij u bijstaan in de keuzes die u moet maken. Monuta in Schiedam is er voor u bij het regelen van een begrafenis of crematie. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-schiedam.jpg
Uitvaartcentrum Schiedam
Burg. Honnerlage Gretelaan 377
3118 BA Schiedam
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Kees van Hoor uvv vanderSpek
Uitvaartverzorger

Kees

van Hoorn

Lees meer over Kees

Image
Deborah Elderkamp uvv vderSpek
Uitvaartverzorger

Debora

Elderkamp

Lees meer over Debora

Image
Monuta Schiedam

Uitvaartcentrum in Schiedam

Ons uitvaartcentrum in Schiedam is een fijne en warme plek. Het ligt centraal in het centrum van Schiedam, maar wel in een stiltegebied. U vindt bij het uitvaartcentrum voldoende parkeerplaatsen. Een afscheid in het uitvaartcentrum kan voor grote gezelschappen worden gehouden, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een intiem samenzijn. Bij mooi weer kunt u ook gebruikmaken van het ruime buitenterras. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw dierbare in het uitvaartcentrum te laten opbaren in een 24-uurskamer. Zo kunt u uw dierbare bezoeken op ieder moment dat u wilt.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Schiedam?
U kunt terecht bij Monuta in Schiedam voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Wateringen, Delft, Den Hoorn Zh, Schipluiden, Naaldwijk, De Lier, Monster, Poeldijk, ’s Gravenzande en Schiedam.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in de buurt van Schiedam, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Schiedam een uitvaartcentrum. Deze fijne, rustige, lichte en warme plek bevindt zich midden in een stiltegebied. Het uitvaartcentrum ligt centraal in het centrum van Schiedam. U heeft de mogelijkheid hier een grotere uitvaart te laten verzorgen, maar u kunt er ook een intiem afscheid organiseren.
Hoe kan ik online condoleren en herdenken met Memoria?
Op het platform Memoria kunt u als nabestaande voor uw overleden dierbare een herdenkingspagina aanmaken. Familieleden, vrienden en kennissen kunnen u hier als nabestaande condoleren. Op Memoria kunt u foto’s, filmpjes en mooie anekdotes plaatsen waarmee u samen uw overleden dierbare herdenkt. De pagina is alleen toegankelijk met een inlogcode uit respect voor de privacy van u als nabestaande en uw overleden dierbare. Afhankelijk van uw keuze wordt de code weergegeven op de rouwkaart, in een advertentie of wordt deze toegezonden per mail.