Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Online herdenken op Memoria

Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een boodschap achterlaten, condoleren of een livestream bekijken.

U kunt inloggen op de pagina www.monuta.memoria.nl.

0800 – 023 05 50
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Delft

Vaak kiest men bewust voor een begrafenis vanwege bijvoorbeeld een geloofsovertuiging. Of omdat men een plek wil om de overleden dierbare te bezoeken. Wij helpen u graag bij het regelen van een begrafenis in Delft. In Delft en omgeving kunt op verschillende locaties de begrafenis regelen. U kunt terecht op de Rooms-Katholieke begraafplaats Kanaalweg, dichtbij het centrum van Delft. Ook kunt u bij begraafplaats Jaffa de begrafenis regelen, het is een begraafplaats die al in 1868 is aangelegd. Wij kunnen ook voor u de begrafenis regelen in Delft bij Iepenhof. Welke begraafplaats u ook kiest, wij staan u graag bij in uw keuze.

0800 – 023 05 50
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Delft

Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in Delft en omgeving. Wanneer u kiest voor een crematie, kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op één locatie. Uiteraard kunt u ook afscheid nemen op een andere locatie of kiezen voor een thuisopbaring. In onze regio vindt u twee crematoria: in Delft en Alphen aan den Rijn. Maar als u de crematie ergens anders wilt organiseren, dan kan dit vanzelfsprekend ook. U heeft altijd de vrije keuze in crematoria.

0800 – 023 05 50
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Delft, Schiedam, Rotterdam en omgeving? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0800 – 023 05 50