Uitvaartverzorging Den Haag

Uitvaartverzorging Den Haag
070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Onze uitvaartverzorging in Den Haag is erop gericht om samen met u invulling aan de uitvaart te geven. Een uitvaart die past bij uw wensen en die van de overledene. Onze uitvaartverzorgers André de Bruijn, Arnoud van Unen, Jack Den Heijer, Monique Beijersbergen, Remi Korfage en Tommy de Moor weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht.

 

Bel bij overlijden 070 - 360 39 05

Afspraak maken

Eerste gesprek

Als een dierbare overlijdt, staat de wereld even stil. Toch moeten er veel beslissingen genomen worden. Onze uitvaartverzorger uit Den Haag komt wanneer het u schikt. Daarnaast neemt onze uitvaartverzorger alle tijd om met u alles rondom de uitvaartverzorging door te spreken.

Niet alle keuzes hoeven op één dag gemaakt te worden. Tijdens het eerste gesprek stemt onze uitvaartverzorger de belangrijkste zaken met u af, zoals de opbaarlocatie, de keuze voor begraven of cremeren en de datum en tijd van de uitvaart. Wij helpen u onder andere bij de juiste keuzes voor de kist, de bloemen en rouwkaarten.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een map met alle belangrijke zaken, de rouwkaart en een begroting. Daarna heeft u dagelijks contact met uw uitvaartverzorger om de verdere invulling van het afscheid te bespreken.

Thuis opbaren

Naast opbaren in een uitvaartcentrum, bieden wij u als onderdeel van onze uitvaartverzorging in Den Haag ook de optie voor thuis opbaren. Houdt u uw overleden dierbare graag bij u in de buurt of in zijn of haar vertrouwde omgeving, dan kan het heel prettig zijn om de overledene thuis of op een voor hem of haar vertrouwde plek op te baren. Dat kan thuis in bed of in de uitvaartkist,  maar ook op een andere locatie zoals in een verzorgingstehuis.

Het voordeel van een thuisopbaring is dat u elk moment van de dag bij uw overleden dierbare kan zijn. Uw overleden dierbare is ook nog thuis in de huiselijke omgeving en u hoeft het bezoek niet te plannen. Onze uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om te kijken of alles goed gaat met u en uw overleden dierbare en als er iets is kunt u ons altijd bellen.

Uitvaart voor een lager budget

Ook een uitvaart met een klein budget maken wij persoonlijk. Heeft u een laag budget, dan geven wij de uitvaartverzorging in Den Haag zo vorm dat er een goede besteding en verdeling van het budget is. Zo is een crematie iets goedkoper dan een begrafenis en geven we een afscheidsdienst op de opbaarplek, thuis, in een verzorgingstehuis of in het uitvaartcentrum vorm in plaats van het crematorium. Na de dienst begeleiden we (samen) de overledene naar het crematorium. Een afscheidsdienst buiten het crematorium scheelt in de kosten en geeft u daarnaast ook meer tijd voor de afscheidsdienst. 

Persoonlijke uitvaart

Wij vinden het belangrijk om tijdens de uitvaartverzorging alle regelzaken voor u uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op uw emoties en het vormgeven van het afscheid. Samen gaan we op zoek naar wat uw overleden dierbare bijzonder maakte en een unieke invulling van de uitvaart. Zo regelen we bijvoorbeeld een beamer om foto’s en filmmateriaal van uw dierbare op te tonen, een piano of orgel voor muzikale begeleiding of een livestream voor familie in het buitenland. Maar ook een persoonlijke rouwkaart met een foto, bijzondere kist of apart rouwvervoer, een borrel of high tea in plaats van koffie met cake is mogelijk. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Asbestemming

Bij uitvaartverzorging hoort niet alleen het regelen van de uitvaart. Ook na de uitvaart zijn wij er voor u. Na de uitvaart helpen wij u met het kiezen van de mogelijkheden van de asbestemming, als u dat wilt. Wat regelmatig gebeurt is dat de as van de overledene over zee bij Den Haag wordt uitgestrooid. Woonde uw overleden dierbare bijvoorbeeld in Scheveningen en ging hij of zij regelmatig naar het strand, dan is het uitstrooien over zee een mooi onderdeel van het afscheid. Monuta Den Haag helpt u bij regelen van de uitstrooiing.

Zeer respectvol, adviesrol heel goed ingevuld, door eerst te luisteren en dan pas te adviseren, op en top verzorgd vanaf het eerste telefoontje, begripvol." - mevrouw Wijnen

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Scheveningen