Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 109 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Peter
08-06-2024

Echt betrokken, deskundig en ontzorgt

Lees meer

Irene van Elsacker-van Veen
06-05-2024

Weinig emotie en/of medeleven.

Lees meer

Diana Lindhout
03-04-2024

Lieve uitvaartverzorgster denkt goed mee kwa wensen en mogelijkheden. Neemt veel uit handen

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Den Haag

Monuta in Den Haag staat voor persoonlijk en laagdrempelig contact. Wij ontzorgen u graag wanneer wij een uitvaart in Den Haag verzorgen. Samen met u geven we invulling aan een uitvaart die bij uw wensen en die van uw overleden dierbare past. Daarbij kan en mag meer dan u denkt. Of het nu om een begrafenis of crematie in Den Haag gaat. Wij zorgen ervoor dat u altijd één aanspreekpunt heeft waar u op kunt rekenen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Andre de Bruijn
Monuta De Bruijn
Thomas Mannsingel 25
2553 DA Den Haag
Image
Arnoud van Unen
Monuta Van Unen
Zomereik 12
2498 BP Den Haag
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monique Beijersbergen
Uitvaartverzorger

Monique

Beijersbergen

Lees meer over Monique

Image
Danielle van der Steen
Uitvaartverzorger

Danielle

van der Steen

Lees meer over Danielle

Image
Jack den Heijer
Uitvaartverzorger

Jack

den Heijer

Lees meer over Jack

Image
Monuta Andre de Bruijn
Uitvaartverzorger

André

de Bruijn

Lees meer over André

Image
Monuta Rijswijk Arnoud van Unen
Uitvaartverzorger

Arnoud

van Unen

Lees meer over Arnoud

Image
Oud Eiken Duinen

Uitvaartcentrum in Den Haag

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. U wilt dan graag samenzijn met de nabestaanden om afscheid te nemen en te rouwen. Maar er moet in korte tijd veel worden geregeld. Monuta staat voor u klaar om de uitvaart te regelen in Den Haag. U kunt in Den Haag terecht bij Oud Eik en Duinen, maar ook bij één van de andere uitvaartcentra in de regio. Zelfs een afscheid in een kroeg, bij ADO Den Haag, de kerk of horecagelegenheid is mogelijk. We vertellen u er graag meer over.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Den Haag werkt samen met de volgende partners:
Diverse
Fotografen
Bloemist
Uitvaartbloemist Momentum Florum
Rouwvervoer
Van der Lans & Busscher BV – Staatsievervoer
Drukkerij
Lemver
Gedenkstenen
West Gedenktekens
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Den Haag?
U kunt terecht bij Monuta in Den Haag voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Den Haag en Rijswijk.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Den Haag, waar kan ik terecht?
In de regio Den Haag kunt u terecht in ons uitvaartcentrum Monuta Innemee voor de opbaring, een uitvaartdienst en condoleance. Daarnaast bevinden Monuta Honor Postremus in Rijswijk en Florence in Steenvoorden zich in deze regio. Vanuit deze uitvaartcentra in Den Haag kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden, tot aan de afscheidsdienst. Er is een ruimte voor de laatste verzorging van uw overledene volgens uw eigen gebruiken, en er zijn familiekamers en 24-uurskamers aanwezig. Ook is er ruimte voor een nazit met koffie, maar ook voor een borrel. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.