Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Den Haag

Wij helpen u bij het regelen van een passende begrafenis in Den Haag. Zo gaan wij bijvoorbeeld mee een graf uitzoeken bij één van de begraafplaatsen in Den Haag, als u dat prettig vindt. U kunt bijvoorbeeld denken aan Oud Eik en Duinen: een van de oudste en sfeervolste begraafplaatsen van Nederland. Wij ontzorgen u en er is meer mogelijk dan u denkt. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

070 - 360 39 05
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Den Haag

Bij het regelen van een crematie in de regio Den Haag kunt u o.a. terecht in Zoetermeer. Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer ligt op zo’n twintig minuten rijafstand van Den Haag. Het is modern vormgegeven en heeft veel mogelijkheden. Daarnaast is het goed toegankelijk voor minder validen. Het gebouw van crematorium Meerbloemhof heeft alleen maar ronde vormen. Deze vormen zorgen als het ware voor een zachte warme voering van de harde jas die om het gebouw zit. Het beschermt tegen weer en wind. Als u de crematie elders wilt regelen, dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. U heeft hier zelf de regie over. Neemt u vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

070 - 360 39 05
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

ADO Den Haag uitvaart

Iedere uitvaart is uniek, maar fans van ADO Den Haag kunnen hun liefde voor de club nu ook meenemen in hun eigen uitvaart. Monuta heeft een samenwerking met ADO Den Haag sinds 17 september 2013. ADO Den Haag uitvaarten biedt de mogelijkheid om een herdenking en/of de uitvaart zelf te houden in één van de ruimtes van het ADO Den Haag Cars Jeans Stadion.

070 - 360 39 05
Opbaarkist met bloemstuk

Multiculturele uitvaarten

Den Haag is een multiculturele stad. Daarom zijn onze (multiculturele) uitvaartverzorgers gespecialiseerd in verschillende uitvaarttradities en rituelen uit diverse culturen. Zo heeft u de mogelijkheid om in ons uitvaartcentrum de rituele bewassing uit te voeren en invulling te geven aan uw eigen gebruiken. Wij bieden de mogelijkheid en de vrijheid om uw eigen uitvaartrituelen uit te voeren en een passende uitvaart in Den Haag te verzorgen.

Hindoestaanse uitvaart Den Haag

Het Monuta uitvaartcentrum Innemee geeft ruimte om hindoestaanse uitvaartrituelen uit te voeren. Zo is er ruimte voor een rituele bewassing, en kunt u een diya en wierrook branden. Tevens kan in het uitvaartcentrum de vuurdienst (kaam kriya) plaatsvinden. De afscheidsplechtigheid laten wij vaak aan het einde van de dag plaatsvinden, zodat u in alle rust met de gebruikelijke rituelen afscheid neemt. Wij respecteren de wens om de overledene te zien branden. Daarom mogen er (tot) tien personen mee naar de ovenruimte om de invoer mee te maken. In onze aula is het door de luchtafzuiging ook mogelijk om vuurrituelen uit te voeren.

Islamitische uitvaart Den Haag

Onze (multiculturele) uitvaartverzorgers in Den Haag hebben ervaring met islamitische uitvaarten. Zij weten de verschillen tussen de verscheidene stromingen en houden hier rekening mee. Uitvaartcentrum Innemee in Den Haag heeft een speciale ruimte waar de rituele wassing voor de islamitische begrafenis kan plaatsvinden. Maar u kunt er ook voor kiezen om deze in de moskee uit te voeren. U mag de rituele wassing zelf uitvoeren, samen met familie en vrienden. Onze uitvaartverzorgers in Den Haag proberen volgens islamitisch gebruik de overledene zo snel mogelijk te begraven. Dit kan zonder kist. Daarnaast bevindt zich op begraafplaats Oud Eik en Duinen een islamitisch gedeelte met eeuwige grafrust.

Surinaamse uitvaart Den Haag

Onze uitvaartverzorgers in Den Haag zijn bekend met de rituelen en tradities van een Surinaamse begrafenis, zoals bijvoorbeeld de uitbundige rituelen van een Creoolse begrafenis. Bij Monuta krijgt u de ruimte en de mogelijkheid om de uitvaart volgens de Surinaamse gewoonten vorm te geven. Bij een Surinaamse begrafenis in Den Haag zorgen wij ervoor dat de overledene ritueel gewassen wordt door een aflegvereniging. U bepaalt zelf welke aflegvereniging wij voor u regelen. Wij geven u alle ruimte om de gebruikelijke rituelen uit te voeren. Op de dag van de begrafenis stellen wij ons uitvaartcentrum beschikbaar voor een kleine plechtigheid. Daarna volgt de tocht naar de begraafplaats. Bij alle onderdelen van de uitvaart zorgen we ervoor dat alles verloopt zoals u dat wilt.

070 - 360 39 05
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Den Haag? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen in de volgende plaatsen: Den Haag, en Rijswijk.

070 - 360 39 05