Uitvaart regelen

Monuta Den Haag - Uitvaart regelen
070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Als een dierbare overlijdt, komt er enorm veel op u af. Als u vervolgens de uitvaart gaat regelen,  ontzorgt Monuta Den Haag u graag in deze moeilijke tijd. In de dagen tot de uitvaart regelen wij de praktische zaken, zodat u zich kunt richten op uw emoties en het vormgeven van de dienst. Wij zijn altijd dichtbij en 24 uur per dag bereikbaar. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 070 - 360 39 05 en laat ons u helpen de uitvaart te regelen in Den Haag.

 

Bel bij overlijden 070 - 360 39 05

Afspraak maken

Begrafenis regelen

Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Den Haag en omgeving waar u terecht kunt. Hierover vertellen we u graag meer. Van de uitvaartkist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

In de omgeving van Den Haag zijn meerdere crematoria waar u gebruik van kunt maken wanneer u de uitvaart gaat regelen. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor een crematie. 

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Den Haag, dan helpen wij u graag verder. Ons team kan een uitvaart in Den Haag regelen die volledig aan uw wensen voldoet. 

Vanaf het eerste bezoek thuis om alles door te nemen wat er nodig is en gedaan dient te worden voor de begrafenis, tot het condoleren na afloop van de begrafenis: alles wordt in alle rust en met grote zorg gedaan." – Meneer Jonkman

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Scheveningen