Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Haag gemiddeld met een

9,6
100 beoordelingen
98% beveelt Monuta Den Haag aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hadden Danielle als uitvaartverzorgerster. Vanaf het eerste contact moment tot de laatste heerste er een rust. Ze wist precies wat ze moest doen en zeggen op sommige momenten. Hielp goed mee met beslissingen maken en er was ruimte voor alle ideeën die er bij kwamen. Alle zorg en communicatie rondom het overlijden van mijn man en papa van onze kindjes verliep erg goed en soepel. Wij kijken met een goed en positief gevoel terug op alles.

Meer lezen
Pauline van der Kruk
Den Haag
03-02-2024
10

Goede uitleg door professionele mensen.

Meer lezen
Isaac
's-Gravenhage
07-01-2024
10

door de omstandigheden vergeet je wel eens goed na te denken, dan is t fijn als ze met je meedenken, ook dat ze bereikbaar zijn voor je.

Meer lezen
diana christiaanen
leidschendam
02-01-2024
9

zeer keurig en netjes hoe alles werd geregeld voor me

Meer lezen
Marry
Leiden
02-01-2024
10

Voorgesprek gehad met Danielle, wat een fantastisch mens, niet wetende dat zij 4 weken na ons gesprek dit alles uit mocht voeren, zij heeft zo goed geluisterd hoe mijn man het wilde, en heeft het ook precies uitgevoerd zoals zij en hij het besproken hadden. Verteld goed wat er mogelijk is komt met mooie ideeen en konden alles aan haar vragen. Ik vond het ook erg fijn dat ze erna nog even langs kwam.

Meer lezen
Ineke van Dalen
Den Haag
21-12-2023
10

Na het overlijden van mijn vader had ik meteen Monuta gebeld. Bij hun had ik door eerdere contacten een zeer goede ervaring en vooral met uitvaartverzorger Jack den Heijer. Iemand die luistert en zeker meedenkt met het regelen van de nodige zaken. Alles was zeer goed geregeld en het was een mooie uitvaart zoals wij ook in gedachten hadden gehad.

Meer lezen
Maarten Visser
's-Gravenhage
01-11-2023
10

Een hele fijne uitvaartondernemer die open staat voor alles en het goed uitlegt. Alles kan en niets is te veel.

Meer lezen
Jitty
Wassenaar
05-09-2023
10

Vanaf het eerste gesprek zijn wij zeer goed geholpen door de uitvaartverzorgster Daniëlle. Ondanks de verdrietige reden was het contact steeds weer een prettige ervaring. Daniëlle was zeer professioneel en betrokken. Zij gaf ons zeer goed adviezen. Alle wensen zijn doorgesproken en uitgevoerd. Zij zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep, zodat wij ons geen zorgen hoefden te maken over praktische zaken. Zij had oog voor de emotionele kant van het afscheid met een lach en een traan. Wij zijn haar zeer dankbaar voor haar steun en begeleiding.

Meer lezen
Petra
Den Haag
01-09-2023
10

Heel erg prettig ondanks de moeilijke tijd hele goede dienstverlening

Meer lezen
Gerard
Den Haag
01-08-2023