Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Den Haag gemiddeld met een

9.5
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Den Haag aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alle organsatie om de uitvaart van mijn man werd uit handen genomen en alles liep perfect en op rolletjes! Geduldige en zeer behulpzame jonge man die de situatie onder controle had en bereikbaar was als er vragen waren.

Meer lezen
Ineke
Voorburg
13-02-2021
10

Het was perfect hoe alles werft geregeld precies zo als het gewenst is en de manier hoe ze met ons spraken en uitgelegd werd is gewoon fantastisch

Meer lezen
Rob
Leidschendam
11-02-2021
10

Vanaf het eerste contact is alles goed verlopen. de adviezen van Jack den Heijer van Monuta waren buitengewoon goed. Door de corona maatregelen waren de mogelijkheden beperkt voor het afscheid maar het was desondanks een mooi en intiem afscheid.

Meer lezen
Michiel
Kolstee
18-01-2021
10

De begeleiding voor, tijdens en na het overlijden van onze, moeder en schoonmoeder, is voortreffelijk verzorgd door André de Bruijn. de liefdevolle zorgzame aandacht heeft ons heel erg gesteund in deze moeilijke periode van ons leven. Daarvoor hartelijk dank.

Meer lezen
Sjef
Den Haag
23-12-2020
9

Ivm de positieve ervaring indertijd met het regelen van de uitvaart van mijn ouders, nu weer zeer professioneel, met begrip en aandacht, de uitvaart van mijn man verzorgd. De heer De Moor voelde de sfeer goed aan, en ondanks de Covid regels kijken wij terug op een intieme, goed verzorgde uitvaart.

Meer lezen
mevrouw Verhoogt
Leiden
16-12-2020
10

Mede door de aan ons toegewezen uitvaartverzorger dhr. Tommy de Moor is voor ons de plechtigheid en begrafenis een mooie herinnering. Door zijn enorme toewijding en grenzeloos empatische vermogen was àlles bespreekbaar. In het bijzonder willen wij hem extra bedanken voor de steun en "click" die we van hem mochten ontvangen

Meer lezen
Vos - Reuneker
Voorburg
15-12-2020
8

Ik ben blij dat ik Monuta heb ingeschakeld als uitvaart ondernemer. Naast dat er regelwerk uit handen wordt genomen en wordt meegedacht heb ik de multiculturele kijk op de zaken en kennis op dit vlak ook als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
A. Veenendaal
Den Haag
11-12-2020
8

De uitvaartverzorger van Monuta die mij hielp stelde zich zeer hulpvaardig op, opperde allerlei mogelijkheden, maar liet de besluiten aan mij. Hij had oog voor zowel de praktische aspecten van de uitvaart, als voor de emotionele kanten. In de 5 dagen tot aan de crematie was hij zelfs 's avonds beschikbaar om gerezen vragen te beantwoorden. Een ongelooflijke steun en begeleider in zo'n moeilijke week!

Meer lezen
Jacqueline
's-Gravenhage
29-11-2020
10

Geweldige ervaring!

Meer lezen
Wolff
Moerkapelle
29-11-2020

M’n broer overleed midden in de nacht. M’n moeder meldde dit en kwam zodoende in contact met André. Wat een ontzettend fijn persoon die op deskundige, professionele maar ook zeer empathische wijze ondersteunt en bijstuurt waar nodig. André, ontzettend bedankt voor jouw mooie werk en er gewoon zijn voor ons en speciaal voor m’n moeder in een voor ons heftige periode. Van melding overlijden tot en met uitvaart en asverstrooiing: je was er voor ons! Dank, dank, dank..

Meer lezen

Rekha van Dis-Ramsaransing

De uitvaartverzorger was een buitengewoon vakkundig medewerker, de uitvaart was tot de ountjes verzorgd, echt perfect!

Meer lezen

heer Oldenbroek

Alles was perfect geregeld

Meer lezen

mevrouw Wiegel

Ben zeer tevreden bij de begeleiding bij het overlijden van mijn vrouw Vanaf de opbaring thuis tot aan de uitvaart zelf

Meer lezen

heer Agterberg

De begeleiding van Monique Beijersbergen vooraf aan de uitvaart en tijdens de uitvaart was geweldig. Ook haar telefoontje na een paar weken wordt zeer gewaardeerd.

Meer lezen

mevrouw Wessels - Braxhoofden

Ondanks het coronavirus was de behandeling door Arnoud van Unen zeer persoonlijk. Hij heeft alles zeer keurig en naar onze wensen geregeld. En ondanks het coronavirus heeft hij ook zeer persoonlijk contact met ons onderhouden op de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Ook zijn collega's hebben alles naar onze wensen gedaan. Dus wij zijn heel tevreden.

Meer lezen

mevrouw Milius - Van Pelt

Ondanks het coronavirus was de behandeling door Arnoud van Unen zeer persoonlijk. Hij heeft alles zeer keurig en naar onze wensen geregeld. En ondanks het coronavirus heeft hij ook zeer persoonlijk contact met ons onderhouden op de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Ook zijn collega's hebben alles naar onze wensen gedaan. Dus wij zijn heel tevreden.

Meer lezen

mevrouw Milius - Van Pelt

ik heb alleen maar positieve woorden oven Jack, Al bij de allereerste kennismaking met hem hadden we gelijk al een goede klik, Jack was zeer duidelijk en open voor andere ideeën en kwam zelf ook met een suggestie om de Uitvaart op een andere locatie te doen, deze vindt plaats in een van de Uitvaartcentra’s van Monuta, zeker geschikt voor een kleiner gezelschap, en wij vonden het ook fijn om mijn Oma het laatste stukje al lopend te begeleiden naar het crematorium. Ik kan alleen maar zeggen Jack bedank voor alles Ook namens de rest van de familie.

Meer lezen

Marianne Visscher-van Donk