Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Persoonlijk op gepaste afstand

Ondanks het coronavirus was de behandeling door Arnoud van Unen zeer persoonlijk. Hij heeft alles zeer keurig en naar onze wensen geregeld. En ondanks het coronavirus heeft hij ook zeer persoonlijk contact met ons onderhouden op de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Ook zijn collega's hebben alles naar onze wensen gedaan. Dus wij zijn heel tevreden.

Volgens afspraak

Arnoud van Unen. Kwam alle afspraken na. Aardige vent

Andre de Bruin is een betrokken uitvaartondernemer die nabestaande heel goed begeleid en er is geen moeite teveel voor hem.

Soepel gegaan

Een zeer soepele afhandeling. Professioneel, voorkomend. Prima!

Goed geholpen

Omdat tommy ons zo goed heeft geholpen en heeft ons een heel fijn gevoel gegeven

Meelevend

De uitvaartverzorger is heel meelevend en heeft alles tot in de puntjes goed verzorgt.

Op afstand maar wel persoonlijk

Heel prettig geholpen in zo n vervelende tijd

Op afstand maar wel persoonlijk

Ondanks alle maatregelen heeft de ondernemer goed meegedacht en zelf idee?n geopperd wat ervoor heeft gezorgd dat mijn vrouw toch een mooi afscheid heeft gehad.

Positieve lovende woorden

ik heb alleen maar positieve woorden oven Jack, Al bij de allereerste kennismaking met hem hadden we gelijk al een goede klik, Jack was zeer duidelijk en open voor andere ideeën en kwam zelf ook met een suggestie om de Uitvaart op een andere locatie te doen, deze vindt plaats in een van de Uitvaartcentra’s van Monuta, zeker geschikt voor een kleiner gezelschap, en wij vonden het ook fijn om mijn Oma het laatste stukje al lopend te begeleiden naar het crematorium. Ik kan alleen maar zeggen Jack bedank voor alles Ook namens de rest van de familie.

Uitstekende verzorging

Vanwege de uitstekende verzorging en begeleiding van Andre de Bruin