Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Den Haag gemiddeld met een

9.6
23 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Den Haag aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vooral onze uitvaart leider Tommy vd Moor was heel goed. Veel respect, begreep onze wensen, heeft er alls aan gedaan om voor het afscheid van mijn moeder ondanks alles er toch iets moois van te maken.

Meer lezen
monique
vlaardingen
06-05-2021
10

Prima verzorgt. Goede uitvaartleider.veel empathie. Meedenkend.rustig.goede adviezen.

Meer lezen
Peter
Oegstgeest
28-04-2021
10

Zeer goed begeleid mooie dienst

Meer lezen
Coby
Monster
28-04-2021
10

Zeer goed, met meer dan fijne begrafenisondernemer (hr. T. de Moor) deze man is DE mens op de juiste plaats. Zo intens mee kijken, denken, aandragen voelen, voorstellen enz... Monuta dank jullie wel.

Meer lezen
Rob De Jong
's-Gravenhage
07-04-2021
10

Helaas kort achter elkaar met twee uitvaartverzekering te maken gehad. Bij Monuta weet je hoe het moet gaan. Ze begeleiden je tot in alle finesses. En wijzen je ook op bepaalde zaken waar je achteraf ook heel erg blij mee bent dat ze je er op gewezen hebben.

Meer lezen
heer M. Hillebrand
Voorburg
28-03-2021
10

Alles wat er geregeld moest worden is heel erg prima gegaan

Meer lezen
Martie
Rijswijk
24-03-2021
10

Zie boven. Met extra waardering voor Andre de Bruijn.

Meer lezen
Lien van Bergen vsn Kesteren
den haag
17-03-2021
10

Er werd goed naar je geluisterd, geduldig werd er met je meegedacht, zonder opdringen, zeer beleefd en respectvol. Iedere hulp die gegeven kon worden werd gegeven. Een keurige en correcte uitvoering.

Meer lezen
Tj. Wierda
Voorburg
16-03-2021
8

We zijn vanaf het eerste moment geweldig geholpen door onze uitvaartverzorger Jack. Jack is vakman en past zich naadloos aan en was altijd bereikbaar. Zonder drang of druk begeleide hij ons door het hele proces en deed ook nog een zeer ingetogen en indrukwekkende opening bij de uitvaartdienst. Niets dan lof over zijn toewijding en begeleiding dus. Waarom geen 5 sterren dan? Jack is dan wel 6 sterren waard, maar uiteindelijk kijk je naar het hele plaatje en dan valt je wel op dat alles waar geld aan verdiend kan worden niet meer in relatie staat tot de realiteit. Je bent voor bloemen, kist, hapje/drankje overgeleverd aan wat Monuta/uitvaartcentrum ervoor willen vragen. Tijdens deze Covid-19 periode kun je niets anders en dus ben je verplicht het te accepteren. Willen we voor een dubbeltje op de eerste rang? Nee, want geld was niet ons issue. Echter, geld vragen voor streaming van de dienst in Covid-19 tijd? Een hele Euro per bitterbal na de dienst? Veel te dure bloemen voor op en rond de kist? Je accepteert het omdat je weet dat je daar niet mee bezig wilt zijn in zo'n droevige periode. Maar eerlijk is eerlijk: van gezonde marktwerking is nu geen sprake en dan kleeft er al snel een verkeerd gevoel aan. Misschien iets om in overweging te nemen? Met alles wat onze uitvaartverzorger heeft gedaan, houden we uiteindelijk toch een goed gevoel over aan het afscheid van onze moeder. Laten we daarmee afsluiten.

Meer lezen
Eric
Waalwijk
11-03-2021

M’n broer overleed midden in de nacht. M’n moeder meldde dit en kwam zodoende in contact met André. Wat een ontzettend fijn persoon die op deskundige, professionele maar ook zeer empathische wijze ondersteunt en bijstuurt waar nodig. André, ontzettend bedankt voor jouw mooie werk en er gewoon zijn voor ons en speciaal voor m’n moeder in een voor ons heftige periode. Van melding overlijden tot en met uitvaart en asverstrooiing: je was er voor ons! Dank, dank, dank..

Meer lezen

Rekha van Dis-Ramsaransing

De uitvaartverzorger was een buitengewoon vakkundig medewerker, de uitvaart was tot de ountjes verzorgd, echt perfect!

Meer lezen

heer Oldenbroek

Alles was perfect geregeld

Meer lezen

mevrouw Wiegel

Ben zeer tevreden bij de begeleiding bij het overlijden van mijn vrouw Vanaf de opbaring thuis tot aan de uitvaart zelf

Meer lezen

heer Agterberg

De begeleiding van Monique Beijersbergen vooraf aan de uitvaart en tijdens de uitvaart was geweldig. Ook haar telefoontje na een paar weken wordt zeer gewaardeerd.

Meer lezen

mevrouw Wessels - Braxhoofden

Ondanks het coronavirus was de behandeling door Arnoud van Unen zeer persoonlijk. Hij heeft alles zeer keurig en naar onze wensen geregeld. En ondanks het coronavirus heeft hij ook zeer persoonlijk contact met ons onderhouden op de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Ook zijn collega's hebben alles naar onze wensen gedaan. Dus wij zijn heel tevreden.

Meer lezen

mevrouw Milius - Van Pelt

Ondanks het coronavirus was de behandeling door Arnoud van Unen zeer persoonlijk. Hij heeft alles zeer keurig en naar onze wensen geregeld. En ondanks het coronavirus heeft hij ook zeer persoonlijk contact met ons onderhouden op de voorgeschreven 1,5 meter afstand. Ook zijn collega's hebben alles naar onze wensen gedaan. Dus wij zijn heel tevreden.

Meer lezen

mevrouw Milius - Van Pelt

ik heb alleen maar positieve woorden oven Jack, Al bij de allereerste kennismaking met hem hadden we gelijk al een goede klik, Jack was zeer duidelijk en open voor andere ideeën en kwam zelf ook met een suggestie om de Uitvaart op een andere locatie te doen, deze vindt plaats in een van de Uitvaartcentra’s van Monuta, zeker geschikt voor een kleiner gezelschap, en wij vonden het ook fijn om mijn Oma het laatste stukje al lopend te begeleiden naar het crematorium. Ik kan alleen maar zeggen Jack bedank voor alles Ook namens de rest van de familie.

Meer lezen

Marianne Visscher-van Donk