Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Den Haag.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Den Haag.

Perfecte balans tussen zakelijkheid en empathie

M’n broer overleed midden in de nacht. M’n moeder meldde dit en kwam zodoende in contact met André. Wat een ontzettend fijn persoon die op deskundige, professionele maar ook zeer empathische wijze ondersteunt en bijstuurt waar nodig. André, ontzettend bedankt voor jouw mooie werk en er gewoon zijn voor ons en speciaal voor m’n moeder in een voor ons heftige periode. Van melding overlijden tot en met uitvaart en asverstrooiing: je was er voor ons! Dank, dank, dank..

Alleen maar goeds

persoonlijke aandacht, meedenken, vriendelijk en zeer betrokken

Luisterend oor

Een luisterend oor Eerbiedig met de overledene En met de nabestaande

Accuraat

Betrokken accuraat vriendelijk komen afspraken na vertrouwd

Respectvol en warm

Wat een warm en gevoelvol mens is André. Niets was hem te veel. Hij heeft er voor gezorgd dat ik het afscheid en de crematie van mijn vader als een mooie herinnering voor altijd met me mee zal dragen. André voelde bijna als een stukje familie.

Uitvaartdienst

Monique heeft het voor ons heel goed geregeld. Ze luistert goed naar de wensen van de nabestaanden. Ze Is heel betrouwbaar en komt haar afspraken na. Wij zijn heel blij hoe Monique de crematie van onze vader heeft begeleid.

Alle ruimte

Remi heeft ons volledig de ruimte gegeven om de uitvaart te regelen. Hij heeft hierbij goed naar onze wensen geluisterd en ons ondersteund bij de uitvoering. Hij heeft dagelijks contact met ons opgenomen om te vragen hoe het gaat en of er nog vragen of problemen zijn.

Bedankt voor jullie service

Goede dienstverlening,vriendelijk personeel, nette kleding

Buitengewoon!

De uitvaartverzorger was een buitengewoon vakkundig medewerker, de uitvaart was tot de ountjes verzorgd, echt perfect!

Goed gevoel

Alles was perfect geregeld