Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Den Haag gemiddeld met een

9,6
88 beoordelingen
97% beveelt Monuta Den Haag aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

De begeleiding van de uitvaartverzorger Tommy de Moor was professioneel en prettig. Hij heeft ons op een goede manier door het gehele proces van de uitvaart geleid. In de voorbereiding is alles goed doorgesproken, de uitvaart verliep volledig naar wens en tevredenheid en na afloop is er gevraagd hoe wij terugkijken op het gehele proces. Kortom: zeer tevreden!

Meer lezen
Vincent
Den Haag
26-03-2023
10

De nabestaandenzorg van Monuta was helemaal op de persoon afgestemd. Duidelijk en persoonlijk.

Meer lezen
Marianne
Zoetermeer
26-03-2023
10

mijn ervaring is dat De uitvaartverzorger (Tommy de Moor ) een belangrijken rol heeft bij de uitvaart verzorging. Word geluisterd naar de wensen van de familie ,en alles word door hem goed en op de juiste manier uit gelegd Echt ik blijf het maar zeggen ik ben en was zeer onder de indruk van het geheel. Super

Meer lezen
Joop Schmitz
Den Haag
16-03-2023
10

Danielle heeft mij zeer goed geholpen. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar alles is perfect geregeld van begin tot eind. Ik ben ze zeer dankbaar voor de goede zorgen. Vooral de 24 uurs kamer was heel fijn, daardoor heb ik echt goed afscheid kunnen nemen van mijn moeder. Alle mensen waren zo lief en zorgzaam.

Meer lezen
M. Jong
Voorburg
16-03-2023
10

Begrip voor de wensen van de overledene en meedenken en suggesties aangeven deze wensen te vervullen

Meer lezen
Jolanda
Amsterdam
26-02-2023
10

Alle medewerkers zijn zeer aardig , vriendelijk en alles word tot in de puntjes geregeld

Meer lezen
Ger lelieveld
Leidschendam
15-02-2023
10

Monuta heeft ons uitstekend begeleid in een moeilijke tijd door ons met compassie geheel te ontzorgen.

Meer lezen
Tia van Beek
Den Haag
15-02-2023
10

Vakkundig en afspraak nakomen

Meer lezen
Wim
Groenenberg
24-01-2023
10

Hierbij beveel ik graag André de Bruijnvan Monuta 's-Gravenhage bij u aan in tijd van rouw. André zocht via mijn collega contact i.v.m. overlijden van een oud collega zo kwamen we in contact. André heeft met de door mij verkregen tekst van mijn oud werkgever een mooi welkomstwoord in de kleine aula uitgesproken. Ook de door mensen vaak vergeten adres van oudwerkgever in hun adresbestand op te nemen hebben we samen kunnen regelen. Hierdoor waren er meerdere oud collega's in de gelegenheid om aanwezig te zijn. Tijdens de afscheidgelegenheid en na André zijn mooie welkom werden de mooi uitgekozen muziekstukken, en aangeleverde foto's, met thema's herinneringen, oud-collega en huisvriend naadloos verweven met de 3 sprekers. Het geheel, maar 3 foto's en geen doordraaien met korte vertoning van foto's, gaf een innerlijke rust. Ook mooi en fijn, en dat heb ik helaas bij veel afscheidsdiensten afgelopen 2 corona jaren meegemaakt, was het bij passeren kist even stil te staan en buiging gemaakt en de rust die André uitstraalde. Een uitvaart regelen is een vaak uitgesteld item maar André heeft er met de aangereikte informatie een waardig afscheid van gemaakt.

Meer lezen
Johan
's-Gravenhage
07-01-2023