Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Uitvaartcentrum in Den Haag

U kunt terecht in ons uitvaartcentrum in Den Haag. Monuta Innemee in Den Haag heeft ruimte voor de opbaring, een uitvaartdienst en condoleance. Ook in elk ander uitvaartcentrum kan Monuta een opbaring of uitvaart regelen. Denk bijvoorbeeld aan Monuta Honor Postremus in Rijswijk, Florence in Steenvoorden of een van de vele andere uitvaartcentra die er zijn in Den Haag. Kiest u liever een andere locatie omdat dit beter bij de wensen van uw overleden dierbare past, zoals een restaurant, sportclub, kerk of landgoed? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Den Haag Innemee

Een uitvaart volgens eigen tradities en rituelen

Uitvaartcentrum Monuta Innemee ligt op de prachtige monumentale begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag. Het gebouw is van buiten gemaakt van hout en glas en biedt in een moderne sfeer ook een huiselijke rust en warmte. In het uitvaartcentrum is ruimte voor een uitvaart volgens uw eigen tradities en rituelen. Onze (multiculturele) uitvaartverzorgers hebben ook ruime ervaring met onder meer hindoestaanse, islamitische, Surinaamse en Joodse uitvaarten.

Image
Den Haag aula

Aula en koffiekamer

Wanneer uw overleden dierbare begraven wordt op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag, dan is het uitvaartcentrum van Monuta Innemee een ideale locatie voor de afscheidsdienst. Onze aula is modern ingericht en heeft veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Er zijn 100 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor grote en kleine groepen mogelijk. Na de afscheidsdienst op locatie of in ons uitvaartcentrum in Den Haag, nodigen wij u uit in een van onze twee koffieruimtes. Wij verzorgen de condoleance, met een uitgebreide koffietafel, maar ook met uitgebreide andere cateringmogelijkheden. Alles is mogelijk.

Image
Den Haag rouwkamer

Familiekamers

In ons pand bevinden zich drie familiekamers. U krijgt van ons een sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare in het uitvaartcentrum in Den Haag kunt zijn. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang mag blijven als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

Image
Den Haag 24 uurskamer

Laatste verzorging

In het uitvaartcentrum bevindt zich een verzorgingskamer waarin wij alle gewenste zorg aan de overledene geven. Wilt u als nabestaande helpen met de laatste verzorging, dan is dit ook mogelijk. Daarnaast is de ruimte geschikt voor het uitvoeren van rituele bewassingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in ons uitvaartcentrum? Of wilt u onze locatie eens komen bekijken? Neem dan gerust contact op via 070 - 360 39 05.