Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Uitvaartcentrum in Den Haag

U kunt terecht in ons uitvaartcentrum in Den Haag. Begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag heeft ruimte voor de opbaring, een uitvaartdienst en condoleance. Ook in elk ander uitvaartcentrum kan Monuta een opbaring of uitvaart regelen. Denk bijvoorbeeld aan Monuta Honor Postremus in Rijswijk, Florence in Steenvoorden of een van de vele andere uitvaartcentra die er zijn in Den Haag. Kiest u liever een andere locatie omdat dit beter bij de wensen van uw overleden dierbare past, zoals een restaurant, sportclub, kerk of landgoed? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Opbaarkamer uitvaartcentrum Den Haag
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Den Haag

Opbaren en 24 uurskamer

De dagen voorafgaand aan de uitvaartdienst kunt uw dierbare in alle rust bezoeken in een van onze opbaarsuites in het Koetshuis van Oud Eik en Duinen. De gasten mogen uw dierbare hier tijdens een condoleance ook bezoeken.

070 - 360 39 05
Image
Wachtkamer uitvaartcentrum Den Haag
Image
Wachtkamer uitvaartcentrum Den Haag

Aula

De aula van begraafplaats Oud Eik en Duinen combineert authentieke details met moderne mogelijkheden. Glas-in-lood ramen tegenover een complete high-tech muziekinstallatie en een groot beeldscherm. Zo neemt u afscheid van uw dierbare in een rustieke sfeer.

070 - 360 39 05