Uitvaartcentrum

070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Zoekt u een uitvaartcentrum in Den Haag, dan heeft u bij Monuta Den Haag ruime keuze. Monuta heeft een aantal panden waar u terecht kunt om afscheid te nemen en een uitvaart en condoleance te verzorgen. Het is bij ons ook mogelijk om (zelf) een rituele wassing te verzorgen.

Uitvaartcentrum ’t Statenhuys bij Den Haag

Uitvaartcentrum Monuta ’t Statenhuys is een statig herenhuis en bevindt zich in het mooie Statenkwartier in de buurt van de exclusieve winkelstraat Frederik Hendriklaan in Scheveningen, op tien minuten rijafstand van Den Haag. De binnenkant van het gebouw is onlangs gerenoveerd en met de moderne en lichte inrichting aangepast aan de wensen van deze tijd. 

Faciliteiten: rouwkamer

In de dagen tot de uitvaart kunt u uw overleden dierbare bezoeken in onze rouwkamer. Hier bezoekt u uw overleden dierbare (op afspraak), zo vaak als u wilt. Een fijne mogelijkheid als u niet thuis wilt of kunt opbaren. De rouwkamer grenst aan onze mooie tuinkamer.

Faciliteiten: 24-uurskamer

Wilt u op elk moment van de dag bij uw dierbare kunnen zijn, dan nodigen wij u uit om gebruik te maken van onze Frederik Hendriksuite. U bezoekt uw dierbare op elk gewenst moment, zo lang als u wilt, 24 uur per dag. U krijgt van ons een eigen sleutel zodat u in de dagen tot de uitvaart de beschikking heeft over deze suite. 

De suite is modern ingericht en bezit comfortabele banken en een muziekinstallatie. U mag de ruimte verder aankleden met bijvoorbeeld foto’s, bloemen, een persoonlijk schilderij of tekeningen van kinderen. Daarnaast heeft u de beschikking over koffie, thee en frisdrank en ontvangt u een bezoekerspas voor een parkeerplaats. 

Faciliteiten: condoleanceruimte

Na het afscheid op de begraafplaats of in het crematorium kunt u bij ons samenkomen om na te praten en herinneringen op te halen. Wij verzorgen een uitgebreide koffietafel voor u, maar ook een uitgebreide borrel of een lunch. Onze koffiekamer op de eerste verdieping is door de traplift ook goed bereikbaar voor minder validen.

Faciliteiten: tuinkamer

Een informeel samenzijn verzorgen wij graag in onze tuinkamer, waar plaats is voor maximaal dertig personen. Deze unieke kamer, die grenst aan de rouwkamer, in ons statige pand biedt uitzicht op onze prachtige tuin. De kamer heeft een rustige en vriendelijke uitstraling waar nabestaanden zich snel op hun gemak voelen.

Uitvaartcentrum Innemee in Den Haag

Uitvaartcentrum Monuta Innemee ligt op de prachtige begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag. Het gebouw is van buiten gemaakt van hout en glas en biedt in een moderne sfeer ook een huiselijke rust en warmte. In het uitvaartcentrum is ruimte voor een uitvaart volgens uw eigen tradities en rituelen. Onze (multiculturele) uitvaartverzorgers hebben ook ruime ervaring met onder meer hindoestaanse, islamitische, Surinaamse en joodse uitvaarten.

Faciliteiten: aula

Wanneer uw overleden dierbare begraven wordt op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag, dan is het uitvaartcentrum van Monuta Innemee een ideale locatie voor de afscheidsdienst. Onze aula is modern ingericht, en heeft veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Er zijn 100 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor grote en kleine groepen mogelijk. Ook is de ruimte goed toegankelijk voor minder validen. In onze aula is het door de luchtafzuiging ook mogelijk om vuurrituelen uit te voeren. Daarnaast hebben wij geluidsboxen, beamer, microfoon en televisiescherm voor u om te gebruiken.

Faciliteiten: koffietafel en condoleance

Na de afscheidsdienst op locatie of in ons uitvaartcentrum in Den Haag, nodigen wij u uit in een van onze twee koffieruimtes. Onze koffieruimtes zijn modern ingericht en heeft veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Wij verzorgen de condoleance, met een uitgebreide koffietafel, maar ook met uitgebreide andere cateringmogelijkheden. Alles is mogelijk.

Faciliteiten: familiekamers in uitvaartcentrum Den Haag

In ons pand bevinden zich drie familiekamers. U krijgt van ons een sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare in het uitvaartcentrum in Den Haag kunt zijn. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang mag blijven als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Er is koffie en thee voor u beschikbaar.

Faciliteiten: verzorgingsruimte

Wilt u graag helpen bij de laatste verzorging van uw overleden dierbare, of een rituele wassing uitvoeren, dan kan dat in onze verzorgingsruimte.

Uitvaartcentrum Cuvo

Wanneer wij een begrafenis op begraafplaats Westduin verzorgen, maken we voor een dienst regelmatig gebruik van uitvaartcentrum Cuvo, aan de Bautersemstraat in het centrum van Den Haag. De royale aula bevindt zich in een moderne, warme en kleurrijke omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een rouwkamer te betrekken en gebruik te maken van de bewassingsruimte voor alle uitvaartrituelen.

U bent welkom in ons uitvaartcentrum

Wilt u meer zien van een uitvaartcentrum in Den Haag? U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neemt u hiervoor telefonisch contact op via 070 - 360 39 05. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.