Uitvaartcentrum

070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Zoekt u een uitvaartcentrum in Den Haag, dan heeft u bij Monuta Den Haag ruime keuze. Monuta heeft een aantal panden waar u terecht kunt om afscheid te nemen en een uitvaart en condoleance te verzorgen. Het is bij ons ook mogelijk om (zelf) een rituele wassing te verzorgen.

Uitvaartcentrum Innemee in Den Haag

Uitvaartcentrum Monuta Innemee ligt op de prachtige begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag. Het gebouw is van buiten gemaakt van hout en glas en biedt in een moderne sfeer ook een huiselijke rust en warmte. In het uitvaartcentrum is ruimte voor een uitvaart volgens uw eigen tradities en rituelen. Onze (multiculturele) uitvaartverzorgers hebben ook ruime ervaring met onder meer hindoestaanse, islamitische, Surinaamse en joodse uitvaarten.

Faciliteiten: aula

Wanneer uw overleden dierbare begraven wordt op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag, dan is het uitvaartcentrum van Monuta Innemee een ideale locatie voor de afscheidsdienst. Onze aula is modern ingericht, en heeft veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Er zijn 100 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Hierdoor zijn er diensten voor grote en kleine groepen mogelijk. Ook is de ruimte goed toegankelijk voor minder validen. In onze aula is het door de luchtafzuiging ook mogelijk om vuurrituelen uit te voeren. Daarnaast hebben wij geluidsboxen, beamer, microfoon en televisiescherm voor u om te gebruiken.

Faciliteiten: koffietafel en condoleance

Na de afscheidsdienst op locatie of in ons uitvaartcentrum in Den Haag, nodigen wij u uit in een van onze twee koffieruimtes. Onze koffieruimtes zijn modern ingericht en heeft veel lichtinval door de glazen wand over de gehele breedte en de dakramen. U kijkt uit op het groen van onze tuin. Wij verzorgen de condoleance, met een uitgebreide koffietafel, maar ook met uitgebreide andere cateringmogelijkheden. Alles is mogelijk.

Faciliteiten: familiekamers in uitvaartcentrum Den Haag

In ons pand bevinden zich drie familiekamers. U krijgt van ons een sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare in het uitvaartcentrum in Den Haag kunt zijn. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang mag blijven als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Er is koffie en thee voor u beschikbaar.

Faciliteiten: verzorgingsruimte

Wilt u graag helpen bij de laatste verzorging van uw overleden dierbare, of een rituele wassing uitvoeren, dan kan dat in onze verzorgingsruimte.

U bent welkom in ons uitvaartcentrum

Wilt u meer zien van een uitvaartcentrum in Den Haag? U bent ook van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neemt u hiervoor telefonisch contact op via 070 - 360 39 05. Ook voor vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.