Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 360 39 05

Team Monuta
Den Haag

Onze uitvaartverzorgers

Monique Beijersbergen

Ieder mens is bijzonder en daar hoort een unieke uitvaart bij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgen voor een persoonlijke en blijvende herinnering. Dat doen we door te kijken naar de mogelijkheden. Niets is standaard, want iedereen is uniek. Mijn achtergrond is Leisuremanager, communicatietrainer, consultant en coach. Maar wanneer iemand mij de vraag stelt: “Wat gaat je hart sneller van kloppen?” Dan is mijn antwoord volmondig; “Werken als uitvaartverzorger”.

Danielle van der Steen

Toen ik aan mijn omgeving vertelde dat ik de grote stap ging maken om als uitvaartverzorger bij Monuta te gaan werken, reageerde niemand verbaasd. ‘Echt iets voor jou!’, hoorde ik. Vooral het ‘lezen’ en aanvoelen van mensen, hun gevoel en hun wensen, is iets dat mij goed ligt. Dit maakt dat ik goed kan inspelen op de situatie en de wensen van de familie, zodat we met elkaar een persoonlijk afscheid kunnen organiseren. Vaak hoor ik van families dat ze mij een fijne uitvaartverzorger vinden. Prettig in de omgang, betrokken, warm, vriendelijk, verzorgd en met liefde voor het vak. Die terugkoppeling is fijn om te horen. Het mooiste cadeau dat ik van de families ontvang, is het vertrouwen dat ik krijg om samen met hen de uitvaart van hun dierbare te mogen organiseren. En als ik dan na afloop afscheid neem van de nabestaanden en de uitvaart helemaal naar wens is verlopen, ben ik oprecht trots op mijn werk en vind ik dit het mooiste vak dat bestaat!

Jack den Heijer

De steun mogen zijn bij iedere uitvaart, dat is mijn drijfveer om als uitvaartverzorger bij Monuta te werken. De uitvaart op een manier vormgeven die recht doet aan de overledene en ervoor zorgen dat de nabestaanden een passend afscheid kunnen nemen. Mijn doel als uitvaartverzorger in Scheveningen is om families te ontzorgen als zij het zo hard nodig hebben. Dat doe ik met passie, maar vooral ook met empathie. Het grootste compliment dat ik dan ook kan krijgen is de vraag of ik de uitvaart ook voor de nabestaande wil regelen. Dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Als geboren Scheveninger ken ik de lokale gebruiken en locaties. Tijdens een gesprek met een familie die ik begeleid komt regelmatig de vraag: ‘Van wie ben je d’r ien’. Met mijn 25 jaar horeca-ervaring heb ik gevoel voor de wensen van mensen, en doe ik er alles aan om een uitvaart te regelen die bij de wensen van de nabestaanden past.

André de Bruijn

Als geen ander weet ik hoe het voelt om een dierbare te moeten verliezen. Zelf ben ik op zeer jonge leeftijd mijn ouders verloren. Dit verlies heeft mij al jong het gevoel gegeven om een schouder te willen zijn voor mijn medemens. Ieder mens is uniek, dus is voor mij de uitdaging om van elke uitvaart een persoonlijk afscheid te maken dat past bij het leven van de overledene.

Als uitvaartverzorger in Den Haag ben ik toegankelijk en informeel gedurende de voorbereidingen en in stijl en betrokken tijdens iedere uitvaart, zodat nabestaanden echt met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Dit vertaalt zich in fijne complimenten, warme contacten en hartelijke woorden van nabestaanden tijdens onze gesprekken. Openheid, een luisterend oor en goede, professionele adviezen, dat is wat families van mij mogen verwachten. Dat men na de uitvaart zegt: Dit is precies wat wij voor ogen hadden.” Dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. Wilt u de mogelijkheden rondom een uitvaart met mij bespreken? Ik ben altijd bereikbaar.

Arnoud van Unen

Ik ben Arnoud van Unen en uitvaartondernemer in Den Haag. Na een ervaring van een uitvaart in mijn directe omgeving, ben ik mij bewust geworden hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen bij een uitvaart. Dat was voor mij de trigger om over een nieuwe carrière als begrafenisondernemer in Den Haag na te denken.