Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Monuta Den Haag vinden persoonlijke betrokkenheid belangrijk. In deze moeilijke periode in uw leven is onze uitvaartondernemer in Den Haag uw vaste aanspreekpunt. Hij of zij neemt uw wensen met u door en verzorgt de uitvaart. De begrafenisondernemer in Den Haag staat vanaf het moment dat u het overlijden doorgeeft, tijdens de uitvaart én na de uitvaart voor u klaar.

Elke hoek in de stad is voor ons altijd dichtbij. De uitvaartverzorgers van Monuta in Den Haag werken in hun eigen woongebied en zijn bekend met alle lokale mogelijkheden in Den Haag. Daarom zijn zij in staat om een uitvaart op maat in en rond Den Haag te verzorgen. Op deze pagina stellen zij zich aan u voor.

André de Bruijn

Uitvaartverzorger
Den Haag

Als geen ander weet ik hoe het voelt om een dierbare te moeten verliezen. Zelf ben ik op zeer jonge leeftijd mijn ouders verloren. Dit verlies heeft mij al jong het gevoel gegeven om een schouder te willen zijn voor mijn medemens. Daarom ben ik er voor u als uitvaartverzorger in Den Haag. Voor, tijdens en na het overlijden van uw dierbare.

Meer over mij

Arnoud van Unen

Uitvaartverzorger
Rijswijk en Den Haag

Ik ben Arnoud van Unen en uitvaartondernemer in Den Haag. Na een ervaring van een uitvaart in mijn directe omgeving, ben ik mij bewust geworden hoe belangrijk het is om goede ondersteuning te krijgen bij een uitvaart. Dat was voor mij de trigger om over een nieuwe carrière als begrafenisondernemer in Den Haag na te denken.

Meer over mij

Jack den Heijer

Uitvaartverzorger
Scheveningen

De steun mogen zijn bij iedere uitvaart, dat is mijn drijfveer om als uitvaartverzorger bij Monuta te werken. De uitvaart op een manier vormgeven die recht doet aan de overledene en ervoor zorgen dat de nabestaanden een passend afscheid kunnen nemen. Mijn doel is om families te ontzorgen als zij het zo hard nodig hebben. In misschien wel de moeilijkste tijd van hun leven. Dat doe ik met passie, maar vooral ook met empathie. En dat voelt u.

Meer over mij

Monique Beijersbergen

Uitvaartverzorger
Den Haag

Ieder mens is bijzonder en daar hoort een unieke uitvaart bij. Samen met de nabestaanden wil ik zorgdragen voor een persoonlijke en blijvende herinnering. Dat doen we door te kijken naar de mogelijkheden. Niets is standaard, want iedereen is uniek.

Mijn achtergrond is Leisuremanager, communicatietrainer, consultant en coach. Maar wanneer iemand mij de vraag stelt: “Wat gaat je hart sneller van kloppen?” Dan is mijn antwoord volmondig; “Werken als uitvaartverzorger”.

Meer over mij

Remi Korfage

Uitvaartverzorger
Den Haag

Mijn naam is Remi Korfage en ik ben sinds halverwege 2015 werkzaam als uitvaartverzorger bij Monuta in Den Haag. Als uitvaartverzorger heb ik vaak te maken met een grote diversiteit aan mensen en dat maakt het vak boeiend. Ik neem alle zorgen uit handen en regel de praktische zaken die komen kijken bij het verzorgen van een afscheid, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw overleden dierbare. 

Meer over mij

Tommy de Moor

Uitvaartverzorger
Den Haag en Scheveningen

Misschien denkt u wel: ‘Wat doet een kunstenaar/ontwerper als uitvaartverzorger bij Monuta?’ Ik zal het u proberen uit te leggen.

Meer over mij

Danielle van der Steen

uitvaartverzorger
Den Haag

Vaak hoor ik van families dat ze mij een fijne uitvaartverzorger vinden. Prettig in de omgang, betrokken, warm, vriendelijk, verzorgd en met liefde voor het vak. Die terugkoppeling is fijn om te horen. Het mooiste cadeau dat ik van de families ontvang, is het vertrouwen dat ik krijg om samen met hen de uitvaart van hun dierbare te mogen organiseren. En als ik dan na afloop afscheid neem van de nabestaanden en de uitvaart helemaal naar wens is verlopen, ben ik oprecht trots op mijn werk en vind ik dit het mooiste vak dat bestaat! 

Meer over mij

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Scheveningen