Crematie Den Haag

Crematie Den Haag
070 - 360 39 05 24/7 bereikbaar

Het merendeel van de mensen in Den Haag en omgeving verkiest een crematie boven een begrafenis. Wij regelen alles voor een crematie in Den Haag. Wij kijken wat er binnen de polis past, of wat er in het budget past als de overledene niet verzekerd was. Bij ons wordt u geïnformeerd over de crematiemogelijkheden in de regio Den Haag en de kosten van een crematie.

 

Bel bij overlijden 070 - 360 39 05

Afspraak maken

Crematorium Meerbloemhof

Bij het regelen van een crematie in de regio Den Haag kunt u o.a. terecht in Zoetermeer. Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer ligt op zo’n twintig minuten rijafstand van Den Haag. Het is modern vormgegeven en heeft veel mogelijkheden. Daarnaast is het goed toegankelijk voor minder validen. Het gebouw van crematorium Meerbloemhof heeft alleen maar ronde vormen. Deze vormen zorgen als het ware voor een zachte warme voering van de harde jas die om het gebouw zit. Het beschermt tegen weer en wind.

Crematorium Ockenburgh

Aan de rand van Den Haag ligt crematorium Ockenburgh, dat omgeven is door oude eikenbomen. Het is mogelijk om hier een crematie te regelen voor grote (tot 500 bezoekers) en kleine groepen (tot 90 bezoekers). Door de vele ramen vormt het crematorium één geheel met de tuin en het omliggende bos. Een livestream is mogelijk in de grote aula en de cateringmogelijkheden zijn uitgebreid.

Crematorium De Haagse Duinen

Het crematorium ligt aan de Ockenburghstraat 29 in Den Haag. Vanuit de aula kijkt u uit op het bos. In het crematorium is veel mogelijk en het gebouw is zo ingericht dat u zich welkom voelt. De medewekers zijn vriendelijk en gastvrij en in overleg is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een uitvaart in de avond of op zondag, aan live muziek of een skype verbinding. 

Crematorium Eikelenburg

Bij het regelen van een crematie in Den Haag kunt u ook uitwijken naar crematorium Eikelenburg in Rijswijk. Crematorium Eikelenburg ligt in het zuiden van Rijswijk, op enkele minuten rijafstand van Den Haag, in een groene en rustige omgeving. In de aula zijn 150 zitplaatsen en dit is uit te breiden naar 300 (staan)plaatsen. De cateringmogelijkheden zijn uitgebreid en er is een condoleanceruimte met buitenterras.

Crematorium Nieuw Eykenduynen

Het crematorium wordt op dit moment verbouwd, waardoor een crematie op deze locatie tijdelijk niet mogelijk is. 

Crematorium Iepenhof

In Delft vindt u crematorium Iepenhof. Het crematorium is rustig en groen gelegen. U kunt terecht voor grote en kleine groepen. Het crematorium biedt ook opbaarkamers en veel mogelijkheden voor de asbestemming. Er is een urnenbegraafplaats, urnenmuur en strooiveld.

Asbestemming

Na het cremeren is het crematorium volgens de wet verplicht om de as minimaal een maand te bewaren. Dit wordt ook wel de wettelijke bezinningsperiode genoemd. Als nabestaande kunt u dan bepalen wat u met de as wilt gaan doen. In de regio Den Haag heeft u diverse mogelijkheden, zoals de urn in een urnengraf zetten, bijzetten op een graf, de urn in een urnenmuur plaatsen of uitstrooien over een uitstrooiveld over zee.

Urn of assieraad

Een mooie besteding van het geld is dan een urn of een assieraad. Met een urn bewaart u de as thuis of op een door u gekozen plek. Hierdoor is uw overleden dierbare toch tastbaar dichtbij. In de online winkel van Monuta, Uitvaartwinkel.nl, vindt u diverse opties voor urnen en assieraden in verschillende prijsklassen. Met een assieraad heeft u uw overleden dierbare altijd bij u.

Over de kosten voor een crematie

De kosten van een crematie in Den Haag liggen gemiddeld tussen de € 4.000 en € 9.000. Dit is afhankelijk van uw wensen. Laat onze uitvaartverzorgers u helpen om een crematie te regelen in Den Haag, die past bij uw budget voor de kosten van de uitvaart. Wij geven u binnen 24 uur een overzichtelijke kostenbegroting.

Meedenkend, rustig en vriendelijk. Prima service als het gaat om een 'ongewoon' verzoek. Snel en accuraat." – Meneer Cornelissen

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij denken graag met u mee over de diverse opties voor asbestemming of de kosten van een crematie in Den Haag. Bel voor meer informatie of vrijblijvend advies naar onze uitvaartverzorgers via: 070 - 360 39 05 of mail naar denhaag@monuta.nl.

Waarom Monuta Den Haag?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Den Haag, Rijswijk, Scheveningen