Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 53 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Paul
01-08-2022

Goede dienstverlening en goed contact. Goede uitvaart verzorging.

Lees meer

Eric Willems
01-08-2022

prima ontzorgt , goed voor elkaar

Lees meer

Yvonne
03-06-2022

Wilco geeft een vertrouwd gevoel. Staat echt naast je. Met Wilco naast je weet je dat alles goed komt.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Deventer

Wanneer u afscheid moet nemen van iemand van wie u houdt, staat uw wereld even stil. Een tijd van verdriet, terwijl er veel moet worden geregeld. Monuta Wilco Leukenhaus in Deventer wil er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken en samen een persoonlijk afscheid te organiseren dat bij uw overleden dierbare past. Zo maken we de uitvaart persoonlijk. Er is daarbij meer mogelijk dan u denkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een condoleance in de favoriete kroeg van de overledene, maar ook een high tea na het afscheid, in plaats van een koffietafel. Wij zijn bekend met de lokale gebruiken. Zo is de IJssel voor veel Deventenaren een belangrijke plek. Wanneer wij vertrekken van ons uitvaartcentrum rijden we met de rouwstoet altijd langs de IJssel om zo symbolisch afscheid te nemen van de Hanzestad. Monuta Wilco Leukenhaus in Deventer is er voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Wilco Leukenhaus
Uitvaartcentrum
Mr. H.F. de Boerlaan 63a
7417 DD Deventer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Wilco Leukenhaus
Uitvaartverzorger

Wilco

Leukenhaus

Lees meer over Wilco

Image
Sylvia van Vemde
Uitvaartverzorger

Sylvia

van Vemde

Lees meer over Sylvia

Image
Bibi
Uitvaartverzorger

Bibi

Sebregts

Lees meer over Bibi

Image
uitvaartcentrum-home-wilco-leukenhaus

Uitvaartcentrum Deventer

Monuta Wilco Leukenhaus staat voor u klaar om de uitvaart te regelen in Deventer. Voor het regelen van de uitvaart in Deventer kunt u terecht bij ons uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum heeft een ruime aula, koffieruimte en heeft drie 24-uurskamers waar u uw overleden dierbare op ieder gewenst moment kunt bezoeken. Het heeft ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar. Maar een afscheid is overal mogelijk. Zelfs een afscheid in een kroeg, bij Go Ahead Eagles, de kerk of horecagelegenheid is mogelijk. We vertellen u er graag meer over.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Wilco Leukenhaus werkt samen met de volgende lokale partners
Nalatenschap
Goudwisselkantoor
Steenhouwer
De Deventer Steenhouwerij
Uitvaartduif.nl
Thuiszorg
Carinova
Bloemist
Duivenvoorde Bloemen
Voetbalteam
Go Ahead Eagles
Kenniscentrum
Kenniscentrum Oncologie
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Wilco Leukenhaus?
U kunt terecht bij Monuta Wilco Leukenhaus voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kring van Dorth, Deventer, Colmschate, Diepenveen, Okkenbroek, Schalkhaar, Lettele, Bathmen en Steenenkamer.
Ik ben op zoek naar een Monuta uitvaartcentrum in Deventer. Waar kan ik terecht?
Voor het regelen van de uitvaart kunt u in ons uitvaartcentrum in Deventer terecht. Het uitvaartcentrum heeft drie 24-uurskamers, een ruime aula en koffieruimte en biedt voldoende gelegenheid om afscheid te nemen van uw overleden dierbare zoals u dat wilt.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.