Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Deventer

Nabestaanden vinden het vaak prettig als er een plek is om naar toe te gaan om de overleden dierbare te herdenken. De keuze voor een graf past daarbij. De uitvaartverzorgers van Monuta Wilco Leukenhaus helpen een passende begrafenis te regelen in Deventer. In onze regio kunt u onder meer terecht bij begraafplaatsen in Diepenveen, Schalkhaar, Bathmen en Lettele. In Deventer bevinden zich ook nog Begraafplaats Steenbrugge, Begraafplaats Colmschate en Begraafplaats Ceintuurbaan. De afscheidsdienst kunt u dan houden in de kerk of kapel bij de begraafplaats. U kunt dan bijvoorbeeld naar de Grote- of Lebuïnuskerk, ook wel bekend als de Deventer toren. Daarnaast kunt u terecht bij de Dorpskerk in Bathmen en de Dorpskerk in Diepenveen. Vanzelfsprekend is een dienst op een andere locatie in de regio Deventer ook mogelijk.

0570 - 620 490
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Deventer

Wanneer u een crematie wilt regelen in Deventer, kunnen wij u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U bent vrij in de keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij het crematorium in Steenbrugge, maar ook bij crematorium Heidehof in Ugchelen. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we herinneringen aan het afscheid van uw dierbare. En daarbij is meer mogelijk dan u denkt.

0570 - 620 490
Crematorium Deventer

Crematorium Deventer

In de buurt van Deventer zijn er verschillende crematoria beschikbaar. Monuta Wilco Leukenhaus kan voor u een uitvaart verzorgen in bijvoorbeeld één van de onderstaande bekende crematoria in de regio.

Crematorium Steenbrugge - Diepenveen

Crematorium Steenbrugge is gelegen in Diepenveen, op korte afstand van Deventer. Het is een modern crematorium met een rustige en natuurlijke omgeving. Ze bieden verschillende faciliteiten voor afscheidsdiensten, waaronder meerdere aula's, een condoleanceruimte en een strooiveld. Crematorium Steenbrugge staat bekend om zijn warme en persoonlijke benadering.

Crematorium Scholtenhagen - Haaksbergen

Hoewel het zich niet direct in Deventer bevindt, is Crematorium Scholtenhagen een optie in de nabijgelegen plaats Haaksbergen. Het crematorium beschikt over moderne faciliteiten en biedt meerdere aula's voor afscheidsdiensten. Ze hebben ook een condoleanceruimte en een strooiveld. Crematorium Scholtenhagen staat bekend om zijn serene en huiselijke sfeer.

Crematorium Hart van Berkelland - Neede

Hoewel het zich niet direct in Deventer bevindt, is Crematorium Hart van Berkelland een andere optie in de nabijgelegen plaats Neede. Het crematorium beschikt over moderne faciliteiten en biedt meerdere aula's voor de afscheidsdienst. Ze hebben ook een condoleanceruimte en een strooiveld. Crematorium Hart van Berkelland biedt een persoonlijke en respectvolle benadering.

0570 - 620 490
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Go Ahead Eagles uitvaart

Go Ahead Eagles is alles voor u. En dat mag iedereen weten. Ook op de dag van uw laatste afscheid. Daarom is er de unieke mogelijkheid om de clubliefde tijdens de uitvaart terug te laten komen en afscheid te nemen in de kleuren en/of de omgeving van uw eigen club. Monuta Wilco Leukenhaus hanteert een korting voor seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles bij de uitvaart. De samenwerking tussen Go Ahead Eagles en Monuta Wilco Leukenhaus maakt het mogelijk de uitvaart te laten plaatsvinden in het stadion De Adelaarshorst. U kunt de horecafaciliteiten en zelfs de spelersbus gebruiken. Wat denkt u van een Go Ahead Eagles uitvaartkist met het logo van de club, bloemen in de clubkleuren of een rouwstoet langs het stadion? Wij helpen u graag bij het regelen van een persoonlijke Go Ahead Eagles uitvaart. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

0570 - 620 490
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Kring van Dorth, Deventer, Colmschate, Diepenveen, Okkenbroek, Schalkhaar, Lettele, Bathmen en Steenenkamer? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0570 - 620 490