Uitvaart regelen

0570 - 620 490 24/7 bereikbaar

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Wij nemen graag de praktische zaken uit handen. Monuta Wilco Leukenhaus staat voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen in Deventer en omgeving.

Een uitvaart op locatie

U kunt ervoor kiezen om de afscheidsdienst op een ander plek dan het uitvaartcentrum te organiseren. Dit kan troost bieden als u bijvoorbeeld bijzondere herinneringen heeft aan deze locatie of wanneer u een uitvaart wilt regelen in een neutrale omgeving. Andere locaties dan het uitvaartcentrum waar wij regelmatig komen, zijn:

  • Sandton IJsselhotel: Een zeer goed hotel in Deventer, met een perfecte ligging met terras aan de IJssel.
  • Restaurant De Lindeboom in Schalkhaar: Naast de kerk gelegen, vindt u restaurant De Lindeboom. Het is een mooie locatie voor grote bijeenkomsten, voor zowel de plechtigheid als de koffietafel of condoleance.
  • Restaurant Goesting: Dit is een mooie locatie voor bijeenkomsten na afloop van een uitvaart. Denk hierbij aan een lunch of borrel. Het restaurant is centraal gelegen op het mooiste plein van Deventer: “De Brink”, met uitzicht op de Waag.

Laatste zorg

Steeds vaker vinden nabestaanden het fijn om te helpen bij de laatste verzorging van hun overleden dierbare. Monuta Wilco Leukenhaus steunt nabestaanden hierbij, omdat deze laatste verzorging kan helpen bij het rouwproces. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het begeleiden van nabestaanden bij het verzorgen en kleden van overleden dierbaren. Uiteraard bepaalt u altijd zelf of u wilt helpen.

Oog voor rituelen en symboliek

Wanneer wij op bezoek komen, horen we graag hoe uw overleden dierbare was en in het leven stond. Om de uitvaart te regelen bespreken we samen hoe de uitvaart er uit moet komen te zien. Wij vinden het belangrijk dat de directe nabestaanden, gasten en genodigden betrokken worden wij het afscheid. Daarbij hebben we oog voor rituelen en symboliek.

Rouwstoet

Voor veel Deventenaren is de IJssel een belangrijke plek. Wanneer wij vertrekken van ons uitvaartcentrum rijden we met de rouwstoet altijd langs de IJssel om zo symbolisch afscheid te nemen van de Hanzestad.     

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Deventer? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen die volledig aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart in Deventer.

Waarom Monuta Wilco Leukenhaus?

  • Bekend met lokale gebruiken
  • Modern uitvaartcentrum met 24-uurskamer
  • Voor plechtigheden en ontvangsten
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Afscheid nemen doen we samen

Werkgebied

Kring van Dorth, Deventer, Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Bathmen en Steenenkamer