Uitvaartverzorgers

De uitvaartverzorgers van Monuta Wilco Leukenhaus hebben veel ervaring met het verzorgen van een uitvaart in Deventer.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door onze betrokkenheid en een persoonlijke benadering. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de uitvaartzorg. Onze uitvaartverzorgers zijn daarnaast in het bijzonder bekend met alle mogelijkheden in de regio Deventer. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan die de uitvaart een persoonlijk tintje geven. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw overleden dierbare.

De uitvaartverzorgers van Monuta Wilco Leukenhaus zijn er voor u, ook als u niet of elders bent verzekerd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0570 - 620 490.

Wilco Leukenhaus

Uitvaartverzorger

Vanaf 2016 ben ik mede-eigenaar van Monuta Wilco Leukenhaus. Na jarenlang als uitvaartverzorger te hebben gewerkt was dit een logische stap in mijn werkzame leven. Nog meer inhoud geven aan mijn passie. Ik doe iets wat er toe doet. In een kwetsbaar moment van iemands leven mag ik zomaar binnenstappen. Iedere keer wanneer nabestaanden het mij toevertrouwen om de uitvaart te verzorgen van iemand van wie zij houden, besef ik mij weer hoe bijzonder dit is.

Meer over mij

Liane Smit-Kolkman

Uitvaartverzorger

Rond mijn 40ste ontstond bij mij de wens om 'betekenisvol' werk te kunnen doen. Na het volgen van de beroepsopleiding tot Uitvaartbegeleider is deze wens in vervulling gegaan en kan ik mijn passie kwijt in dit mooie vak. Het voelt iedere keer weer bijzonder als mensen mij in tijden van groot verdriet toelaten in hun kring van dierbaren om samen het afscheid van een geliefde vorm te geven.

Meer over mij

Sylvia van Vemde

Uitvaartverzorger

Mijn werk als uitvaartverzorger doe ik vanuit mijn hart en met al mijn gevoel. In de tijd van verdriet, wanhoop en verwarring ontmoet ik allerlei mensen. Van jong tot oud, kleine en grote families en vriendengroepen. Het is dan fijn als nabestaanden over bepaalde aspecten van het overlijden niet hoeven na te denken, maar dat er iemand is die helpt en kan ondersteunen.Meer over mij

Linda Ruis-Hissink

Uitvaartcoördinator

Als uitvaartcoördinator bij Monuta Wilco Leukenhaus word ik vaak gezien als de spin in het web. Ik zorg ervoor dat een ieder die contact met ons zoekt, of dit nu nabestaanden zijn of externe relaties op de juiste manier benaderd worden. Dit is met oprechte aandacht en respect. Dit kan zijn per telefoon of per mail. Maar ook ontvang ik relaties in ons uitvaartcentrum.

Meer over mij

Hermien Reins

Uitvaartmedewerkster

Mijn functie bij Monuta Wilco Leukenhaus is uitvaartmedewerkster, dit doe ik alweer ruim 4 jaar met enorm veel passie. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ontvangen van gasten, het verzorgen van koffietafels en condoleances. Tevens houd ik de planning bij van alle activiteiten in het uitvaartcentrum en het schoonmaken van het uitvaartcentrum.

Meer over mij

Hermien Kempel

Uitvaartassistente

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Monuta Wilco Leukenhaus als uitvaartassistente. Het beroep is afwisselend en veelzijdig. Ik begeleid families wanneer zij hun dierbare komen bezoeken, verzorg condoleances en uiteraard alle catering die daarmee gepaard gaan. Ik vind het fijn om met mensen om te gaan, iedere dag is weer anders. Ook ondersteun ik de uitvaartverzorgers door werkzaamheden te verrichten tijdens de uitvaart.

Meer over mij

Waarom Monuta Wilco Leukenhaus?

  • Bekend met lokale gebruiken
  • Modern uitvaartcentrum met 24-uurskamer
  • Voor plechtigheden en ontvangsten
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Afscheid nemen doen we samen

Werkgebied

Kring van Dorth, Deventer, Colmschate, Diepenveen, Schalkhaar, Lettele, Bathmen en Steenenkamer