Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Team Monuta
Wilco Leukenhaus

Onze uitvaartverzorgers

Wilco Leukenhaus

Vanaf 2016 ben ik mede-eigenaar van Monuta Wilco Leukenhaus. Na jarenlang als uitvaartverzorger te hebben gewerkt was dit een logische stap in mijn werkende leven. Nog meer inhoud geven aan mijn passie. Ik doe iets wat er toe doet. In een kwetsbaar moment van iemands leven mag ik zomaar binnenstappen. Iedere keer wanneer nabestaanden het mij toevertrouwen om de uitvaart te verzorgen van iemand van wie zij houden, besef ik mij weer hoe bijzonder dit is. Ik mag samen met de familie bouwen aan deze laatste herinneringen, die ook tijdens het afscheid van iemand gemaakt worden. Een goed afscheid maakt dat je weer verder kan. Verder kan met opnieuw beginnen zonder diegene om je heen waar je afscheid van hebt moeten nemen. Daarom ben ik uitvaartverzorger geworden, ik wil graag die steun zijn.

Wilt u mij alvast beter leren kennen? Bekijk dan dit filmpje over onze dienstverlening.

Sylvia van Vemde

Mijn werk als uitvaartverzorger doe ik vanuit mijn hart en met al mijn gevoel. In de tijd van verdriet, wanhoop en verwarring ontmoet ik allerlei mensen. Van jong tot oud, kleine en grote families en vriendengroepen. Het is dan fijn als nabestaanden over bepaalde aspecten van het overlijden niet hoeven na te denken, maar dat er iemand is die helpt en kan ondersteunen. Het ontzorgen van nabestaanden doe ik met alle liefde. In mijn carrière voor mijn werk als uitvaartverzorger, had ik deze ‘eigenschap’ al. Steeds vaker speelde bij mij de gedachte dat ik hier meer mee wil doen. Ik heb daarom niet lang hoeven nadenken over de carrière switch. Het helpen van mensen om een afscheid passend te maken, zodat het past bij hun overleden dierbare. Dat is iets waar ik dankbaar voor ben.

Gerda Wagenaar