Waarom Monuta Wilco Leukenhaus?

  • Bekend met lokale gebruiken
  • Modern uitvaartcentrum met 24-uurskamer
  • Voor plechtigheden en ontvangsten
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Afscheid nemen doen we samen

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,3
Gebaseerd op 449 recensies

Monuta Wilco Leukenhaus - Uitvaart Deventer

Wanneer u afscheid moet nemen van iemand van wie u houdt, staat uw wereld even stil. Toch moet er in de dagen na het overlijden veel worden geregeld. Wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Schroom daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Voor ons is geen verzoek te veel, wij zijn er voor u.

Een passend afscheid voor iedereen

Tijdens het eerste gesprek horen wij graag wie uw overleden dierbare was en hoe hij of zij in het leven stond. Door te luisteren naar de wensen, maken we de uitvaart persoonlijk. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de catering, maar ook de locaties. Monuta Wilco Leukenhaus verzorgt een crematie of begrafenis voor iedereen. Ook als iemand niet of ergens anders verzekerd was. Neem gerust contact met ons op.

Warmte en persoonlijke betrokkenheid

Monuta Wilco Leukenhaus ontzorgt u wanneer wij de uitvaart van uw overleden dierbare regelen. Dit doen wij met professionaliteit, warmte en persoonlijke betrokkenheid. Bij ons heeft u altijd dezelfde contactpersoon die u begeleidt en ondersteunt in de moeilijke periode na een overlijden.

Uitvaartcentrum

Ons uitvaartcentrum in Deventer heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling. U kunt bij ons terecht om in alle rust te herdenken en afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Wij bieden alle faciliteiten voor de zorg van uw overleden dierbare. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Samen maken we laatste herinneringen

Monuta Wilco Leukenhaus doet er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Uw wensen staan centraal. Graag denken wij met u mee en dragen we ideeën aan om uiteindelijk een uitvaart te verzorgen dat past bij de wensen van de nabestaanden en hoe uw overleden dierbare was.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Deventer

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Deventer. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0570 - 620 490.

Meer informatie