Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wilco Leukenhaus gemiddeld met een

9.6
38 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wilco Leukenhaus aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Tijdens het hele proces goed contact en altijd bereikbaar. Duidelijk tijdschema en goede informatie wat, wanneer moet gebeuren.

Meer lezen
Elly
Deventer
08-01-2022
10

Door het zeer persoonlijke contact werd het hele proces veel makkelijker, en daarnaast ook geweldig uitgevoerd.

Meer lezen
Paul
Deventer
05-01-2022
10

ik kijk goed terug op de uitvaart van mijn man, warm , betrokken, professioneel, gelet op details fijn team, alles klopte , ik kijk er met een goed gevoel naar terug. Wil Wilco Leukenhaus en team erg bedanken voor alle goede zorgen naar ons toe.

Meer lezen
Hermien Kempel
Deventer
16-12-2021
10

Wilko voelt alles perfekt aan, weet precies wat je bedoelt als je een bepaalde richting op wil. Op de uitvaart zelf was alles precies zoals van tevoren alles gepland was.

Meer lezen
GertJan
Druten
24-10-2021
10

Een zeer prettig eerste gesprek, goede informatie en adviezen. Perfect georganiseerde rouwstoet en plechtigheid. Niets dan lof op deze voor mij zo verdrietige dag. Veel dank daarvoor! Met hartelijke groet, Justine Kaars Sijpesteijn.

Meer lezen
mevrouw J. Kaars Sijpesteijn
Bathmen
13-10-2021
10

Liane en collega’s hebben ons geweldig geholpen de afgelopen week. Ze waren er erg snel. Overal werd aan gedacht. Goed bereikbaar en snel antwoord op vragen. Veel aandacht voor iedereen en extra aandacht voor de begeleiding van de jongere kinderen zodat zij wisten wat er ging gebeuren. Alles was perfect geregeld. Liane, namens ons allemaal, heel erg bedankt voor het onvergetelijke afscheid!

Meer lezen
Nienke
Diepenveen
08-10-2021
9

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ondanks covid. Wij hebben dat als zeer fijn ervaren.

Meer lezen
Yvonne veltman
Deventer
24-08-2021
8

Alles was keurig en respectvol. Elke afspraak/tijdstip en nazorg tot in puntjes verzorgt. De betrokkenheid was groot.

Meer lezen
heer Van den Hengel
Twello
16-08-2021
10

zeer goede zorg en begeleiding, Top.

Meer lezen
heer J.W.Stootr
Deventer
04-08-2021

We zijn geweldig door Liane begeleid in een voor ons zeer verdrietige periode. Ze heeft met ons meegedacht en samen hebben we voor mijn partner René een waardig afscheid kunnen realiseren ondanks alle Corona-beperkingen . Dank hiervoor ❤

Meer lezen

Marian Hakkaart
Deventer

Op 30 januari 2020 hebben wij afscheid genomen van mijn vader. Wilco heeft alles in goede banen geleid en heeft aan werkelijk alles gedacht. Overal oog voor, het kleinste detail....Dat heeft ons zoveel zorgen weggenomen. De borrel na de uitvaart moest een vrolijke noot hebben, ook dat heeft hij daadwerkelijk prima geregeld! Het was precies zoals wij bedoeld hadden. Op 14 april hebben wij tot ons grote verdriet ook nog eens afscheid moeten nemen van onze oom, de tweelingbroer van onze vader. We zaten toen in de Corona tijd en helaas werd dit een heel ander afscheid dan bij zijn broer, onze vader. Speciaal op het verzoek van de familie, heeft ook hier Wilco de uitvaart geregeld. Wilco heeft er voor gezorgd dat, ondanks alle beperkingen die de Corona met zich mee bracht, het een goed afscheid kon zijn. Hij hield zelfs mijn moeder met een schuin oog in de gaten..... Het was voor haar natuurlijk nog eens extra zwaar, dat ze zo kort na het overlijden van haar man, afscheid heeft moeten nemen van haar zwager. Wilco voelde feilloos aan wanneer extra aandacht nodig was. Het was "maar" een belletje naar mijn moeder bijvoorbeeld, om te vragen hoe het met haar ging. Dat is onder andere wat haar en ons zo'n warm en fijn gevoel heeft gegeven. Wilco en team....jullie zijn werkelijk fantastisch!

Meer lezen

MIchelle Littink
Deventer

Naar het plotselinge overlijden van onze lieve paps, liefdevol en perfect opgevangen door Liane, beter hadden wij ons niet kunnen wensen.. ze heeft ons de regie in handen gegeven en daardoor hebben wij veel tijd kunnen doorbrengen.

Meer lezen

Familie Timmermans
Deventer

Bij het eerste tel. contact 's nachts prettig te woord gestaan. Snel teruggebeld met tijdsindicatie wanneer onze echtgenoot/vader opgehaald kon worden. Met veel respect werd omgegaan met het lichaam van onze echtgenoot/vader. De begeleiding door Liane was meer dan prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd, overal werd de tijd voor genomen. Het is ook heel fijn dat jullie kennis hebben van de Molukse gebruiken tijdens een uitvaart. Communicatie/overleg was prettig. Alle familiekamers waren bezet maar daar was door Liane al een oplossing voor gevonden. Het verzorgen was ook prettig, wassen en scheren was al gebeurd, hoefden alleen aan te kleden, met hulp wanneer we dat nodig hadden. Heel fijn. We misten een bloemstuk en Wilco was er meteen om uit te zoeken waar dit aan lag. Niets was teveel. Ondanks de verdrietige omstandigheden was het prettig om bij Monuta te zijn. Wij zijn heel tevreden en Monuta erg dankbaar.

Meer lezen

Mevrouw Ririmasse
Deventer

Vanaf het eerst contact was er sprake van een mooi evenwicht tussen betrokkenheid en persoonlijke benadering en (de ook noodzakelijke) zakelijkheid. Er was veel ruimte voor eigen invulling. Afspraken werden nagekomen en er werd op een prettige manier meegedacht. En ook na de uitvaart is er nazorg beschikbaar, zowel op papier als persoonlijk.

Meer lezen

De heer Post
Deventer

Je wordt goed geholpen, er is veel ruimte en respect. Afspraken worden nagekomen, er wordt snel gewerkt. Dingen worden uit handen genomen, je hoeft je geen zorgen te maken. Ook het respect voor de overledene is duidelijk zichtbaar in het werk.

Meer lezen

De heer Klein Woolthuis
Deventer