Recensies

Professioneel en warm

We zijn geweldig door Liane begeleid in een voor ons zeer verdrietige periode. Ze heeft met ons meegedacht en samen hebben we voor mijn partner René een waardig afscheid kunnen realiseren ondanks alle Corona-beperkingen . Dank hiervoor ❤

Dubbel verdriet

Op 30 januari 2020 hebben wij afscheid genomen van mijn vader. Wilco heeft alles in goede banen geleid en heeft aan werkelijk alles gedacht. Overal oog voor, het kleinste detail....Dat heeft ons zoveel zorgen weggenomen. De borrel na de uitvaart moest een vrolijke noot hebben, ook dat heeft hij daadwerkelijk prima geregeld! Het was precies zoals wij bedoeld hadden. Op 14 april hebben wij tot ons grote verdriet ook nog eens afscheid moeten nemen van onze oom, de tweelingbroer van onze vader. We zaten toen in de Corona tijd en helaas werd dit een heel ander afscheid dan bij zijn broer, onze vader. Speciaal op het verzoek van de familie, heeft ook hier Wilco de uitvaart geregeld. Wilco heeft er voor gezorgd dat, ondanks alle beperkingen die de Corona met zich mee bracht, het een goed afscheid kon zijn. Hij hield zelfs mijn moeder met een schuin oog in de gaten..... Het was voor haar natuurlijk nog eens extra zwaar, dat ze zo kort na het overlijden van haar man, afscheid heeft moeten nemen van haar zwager. Wilco voelde feilloos aan wanneer extra aandacht nodig was. Het was "maar" een belletje naar mijn moeder bijvoorbeeld, om te vragen hoe het met haar ging. Dat is onder andere wat haar en ons zo'n warm en fijn gevoel heeft gegeven. Wilco en team....jullie zijn werkelijk fantastisch!

De uitvaart is goed geregeld.

Monuta Wilco Leukenhaus heeft de uitvaart goed geregeld. En er was een probleem ontstaan wat betreft de grafsteen. Dit is keurig door Monuta opgelost.

Wilco wist precies wat ik nodig had. en paste daar alles op aan.

Wilco Leukenhaus heeft het werkelijk geweldig geregeld. Hij wist precies wat ik nodig had en heeft alles daar op aangepast.

Liefdevol

Naar het plotselinge overlijden van onze lieve paps, liefdevol en perfect opgevangen door Liane, beter hadden wij ons niet kunnen wensen.. ze heeft ons de regie in handen gegeven en daardoor hebben wij veel tijd kunnen doorbrengen.

Heer

Wij zijn zeer goed door Liane begeleid. Super meedenkend en professioneel. Dank!

Ze denken enorm met je mee.

Ze enorm met je meedenken, je hoeft niets zelf te doen.

Erg klantgericht.

De uitvaartbegeleidster was empathische en klantgericht.

Alle lof.

De persoonlijke begeleiding was in ons geval voortreffelijk. De omgang met de nabestaanden was goed. Mijn lof daarvoor.

Persoonlijke ondersteuning.

Erg persoonlijke en professionele ondersteuning van Liane.