Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wilco Leukenhaus gemiddeld met een

9.6
20 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wilco Leukenhaus aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hebben heel goede ervaringen gehad met Monuta Wilco Leukenhaus. Ondanks het verlies kijken we met tevredenheid terug naar de manier waarop alles geregeld werd. De service was uitstekend en de uitvaartverzorger was invoelend en uiterst behulpzaam om onze wensen te vervullen.

Meer lezen
Anneke
Nijmegen
28-02-2021
8

Ik ben zeer tevreden over Liane Smit. Ik vond haar heel erg betrokken en professioneel. Gert had haar zelf benaderd voordat hij stierf. Hoe bijzonder is dat. Ze heeft het prima opgepakt en was er echt voor ons allemaal. Vooral op de momenten waarop de emoties hoog op liepen. Vond het ook heel prettig dat ze mij regelmatig belde om te vragen hoe het ging. Al met al een zeer prettige ervaring.

Meer lezen
Angelique
Overdinkel
24-02-2021
10

Als uitvaartleider/ster moet je initiatief en correct handelen om de uitvaart te laten zijn zoals de opdrachtgever wenst.

Meer lezen
H.J. Lubberding
Deventer
24-02-2021
10

Hij denkt mee en in mogelijk heden...niet in de beperkingen Die in deze tijd gelden..

Meer lezen
Monique Norbruis
Diepenveen
23-02-2021
10

We zijn ontzettend goed begeleid

Meer lezen
Rianne de groot
Deventer
23-02-2021
10

Wij zijn zeer tevreden maar dat hadden wij al uitgesproken aan wilco en collega's wij zouden zeker iedereen aanbevelen om na monuta na wilco te gaan we hebben niks anders als hele goede ervaringen nogmaals dankjewel wilco

Meer lezen
Leidie Wolsing
Apeldoorn
29-01-2021
9

Deze mensen met name Wilco, hebben ons zoveel uit handen genomen. We hebben nu echt tijd voor onszelf en het verwerken van dit verlies.

Meer lezen
Willem Boer
Zandvoort
29-01-2021
10

Na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt konden wij de volgende ochtend terecht. We werden geholpen door Wilco zelf. Wilco hebben wij leren kennen als een zeer vriendelijke en vaardige man welke alles doet om elke vraag/wens te laten uitkomen. Wij hebben op het laatste moment nog wijzigingen doorgevoerd en dat is ook gelukt namens het team van Wilco. Ook de communicatie verliep zeer prettig zowel per mail als telefoon. Tevens brengt hij dit ook over op zijn collega's. Hoe raar het ook klinkt in deze context we werden elke keer warm ontvangen. De locatie is door Wilco aanzienlijk aangepakt, dit resulteert in een nette strakke ruimte met daarin een aantal kamers waarvan je als familie een sleutel krijgt zodat je ten alle tijde (24h) naar binnen kunt. Kortom: wij hebben Monuta Wilco Leukenhaus leren kennen als een prettige, open en transparante organisatie die wij zeker zullen aanraden.

Meer lezen
Nick
NEEDE
25-01-2021
9

In een week, die toch al erg droevig was, zijn ons veel werkzaamheden uit handen genomen. De uitvaartbedeleidster had een zeer goed inlevingsvermogen en wist de mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart prima uit te leggen. Ze kon ons goed adviseren en waar mogelijk ondersteunen over de uitvaart en daardoor verliep alles op rolletjes. Ik ben werkelijk vol lof. Ook over de nazorg.

Meer lezen
Harry
Deventer
12-01-2021

We zijn geweldig door Liane begeleid in een voor ons zeer verdrietige periode. Ze heeft met ons meegedacht en samen hebben we voor mijn partner René een waardig afscheid kunnen realiseren ondanks alle Corona-beperkingen . Dank hiervoor ❤

Meer lezen

Marian Hakkaart
Deventer

Op 30 januari 2020 hebben wij afscheid genomen van mijn vader. Wilco heeft alles in goede banen geleid en heeft aan werkelijk alles gedacht. Overal oog voor, het kleinste detail....Dat heeft ons zoveel zorgen weggenomen. De borrel na de uitvaart moest een vrolijke noot hebben, ook dat heeft hij daadwerkelijk prima geregeld! Het was precies zoals wij bedoeld hadden. Op 14 april hebben wij tot ons grote verdriet ook nog eens afscheid moeten nemen van onze oom, de tweelingbroer van onze vader. We zaten toen in de Corona tijd en helaas werd dit een heel ander afscheid dan bij zijn broer, onze vader. Speciaal op het verzoek van de familie, heeft ook hier Wilco de uitvaart geregeld. Wilco heeft er voor gezorgd dat, ondanks alle beperkingen die de Corona met zich mee bracht, het een goed afscheid kon zijn. Hij hield zelfs mijn moeder met een schuin oog in de gaten..... Het was voor haar natuurlijk nog eens extra zwaar, dat ze zo kort na het overlijden van haar man, afscheid heeft moeten nemen van haar zwager. Wilco voelde feilloos aan wanneer extra aandacht nodig was. Het was "maar" een belletje naar mijn moeder bijvoorbeeld, om te vragen hoe het met haar ging. Dat is onder andere wat haar en ons zo'n warm en fijn gevoel heeft gegeven. Wilco en team....jullie zijn werkelijk fantastisch!

Meer lezen

MIchelle Littink
Deventer

Naar het plotselinge overlijden van onze lieve paps, liefdevol en perfect opgevangen door Liane, beter hadden wij ons niet kunnen wensen.. ze heeft ons de regie in handen gegeven en daardoor hebben wij veel tijd kunnen doorbrengen.

Meer lezen

Familie Timmermans
Deventer

Bij het eerste tel. contact 's nachts prettig te woord gestaan. Snel teruggebeld met tijdsindicatie wanneer onze echtgenoot/vader opgehaald kon worden. Met veel respect werd omgegaan met het lichaam van onze echtgenoot/vader. De begeleiding door Liane was meer dan prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd, overal werd de tijd voor genomen. Het is ook heel fijn dat jullie kennis hebben van de Molukse gebruiken tijdens een uitvaart. Communicatie/overleg was prettig. Alle familiekamers waren bezet maar daar was door Liane al een oplossing voor gevonden. Het verzorgen was ook prettig, wassen en scheren was al gebeurd, hoefden alleen aan te kleden, met hulp wanneer we dat nodig hadden. Heel fijn. We misten een bloemstuk en Wilco was er meteen om uit te zoeken waar dit aan lag. Niets was teveel. Ondanks de verdrietige omstandigheden was het prettig om bij Monuta te zijn. Wij zijn heel tevreden en Monuta erg dankbaar.

Meer lezen

Mevrouw Ririmasse
Deventer

Vanaf het eerst contact was er sprake van een mooi evenwicht tussen betrokkenheid en persoonlijke benadering en (de ook noodzakelijke) zakelijkheid. Er was veel ruimte voor eigen invulling. Afspraken werden nagekomen en er werd op een prettige manier meegedacht. En ook na de uitvaart is er nazorg beschikbaar, zowel op papier als persoonlijk.

Meer lezen

De heer Post
Deventer

Je wordt goed geholpen, er is veel ruimte en respect. Afspraken worden nagekomen, er wordt snel gewerkt. Dingen worden uit handen genomen, je hoeft je geen zorgen te maken. Ook het respect voor de overledene is duidelijk zichtbaar in het werk.

Meer lezen

De heer Klein Woolthuis
Deventer