Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wilco Leukenhaus gemiddeld met een

9.6
32 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wilco Leukenhaus aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ondanks covid. Wij hebben dat als zeer fijn ervaren.

Meer lezen
Yvonne veltman
Deventer
24-08-2021
8

Alles was keurig en respectvol. Elke afspraak/tijdstip en nazorg tot in puntjes verzorgt. De betrokkenheid was groot.

Meer lezen
heer Van den Hengel
Twello
16-08-2021
10

zeer goede zorg en begeleiding, Top.

Meer lezen
heer J.W.Stootr
Deventer
04-08-2021
10

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Onze uitvaart begeleidster Liane smit was naast correct ook zeer vriendelijk en dacht heel goed mee. Zo wel met het budget als onze persoonlijke situatie en niet te vergeten de situatie in de wereld( corona) die ook zo zijn weerslag heeft op dit stuk van het leven. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat wij dit allemaal als een mooi afscheid hebben ervaren. Wij zijn Monuta Wilco Leukenhaus maar vooral Liane erg dankbaar.

Meer lezen
m.e. van miert
zaandam
07-06-2021
10

Wilco Leukenhaus van Monuta in Deventer nam de tijd voor ons. Hij gaf goede uitleg en was eerlijk. Er kon ondanks het verdriet ook weleens gelachen worden. Ik kon met vragen altijd bellen of whatsappen. Elke dag was er contact of kwam er iemand langs. Wilco Leukenhaus nam de zorgen van mij weg. Hij regelde alles en zei ook dat hij er daarvoor was. Wilco Leukenhaus heeft voor een mooi afscheid gezorgd voor mijn man. Ook de nazorg is goed. Er word contact met je opgenomen en gevraagd hoe het met je gaat. Ook na de uitvaart kan je met vragen bij Monuta terecht. Ik heb alles als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
mevrouw
Deventer
03-06-2021
10

De uitvaart was zo geregeld dat het voor iedereen een soort thuisgevoel gaf. Het was indrukwekkend, prettig en soepel. Elk familielid en de aanwezig kennisen hebben op waardige wijze afscheid kunnen nemen van de overledene. Ook in de gesprekken later met de aanwezigen werd louter positief gereageerd over de uitvaart en de uitvaartverzorger. Maar behalve de uitvaart en de begeleiding daarvan is er ook een fijn gevoel bij de naaste familie over de totale gang van zaken.

Meer lezen
Johan
Deventer
23-05-2021
9

De begeleiding van Liane Smit was prettig en helpend bij het doorlopen van alle stappen in de hectische eerste paar dagen na het overlijden van mijn moeder. Op een professionele en betrokken manier heeft ze ons geholpen het afscheid op een bij ons passende manier vorm te geven, waardoor we er met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Meer lezen
Nicolle
Deventer
20-05-2021
10

Alles waar wij mee zijn geholpen is waardig en respectvol gedaan. Niets was teveel van hun kant, Tot het einde en ook nog daarna staan ze voor je klaar.

Meer lezen
Heer Holthuijsen
Deventer
19-05-2021
10

Rob was ongeneeslijk ziek, hij wist dat hij dit voorjaar zou komen te overlijden. Voor zijn overlijden wilde Rob zelf al veel dingen regelen en Silvia is op bezoek gekomen. De hele middag is Silvia geweest om werkelijk alles te bespreken, ze luisterde naar ons verhaal en niets was onmogelijk, zelf droeg ze ook punten aan. In de weken voor het overlijden hebben we regelmatig contact gehad, het voelde vertrouwd. Op 11 april is Rob overleden op 59 jarige leeftijd. Silvia was er weer, als steun en begeleiding. Ze heeft de puntjes nog op de I gezet en heeft alles tot in de puntjes geregeld, van de kleur van de auto, de dienst, de kleur (Rob hield van roze) de boemen en de rust. Ze was er voor mij, de kinderen en kleinkinderen. Na de begrafenis is er zelfs ion Indisch buffet geregeld, eten verbindt, dat wilde Rob graag. Silvia en medewerkers, het is eeneen Rob-waardige dag geworden . Dank jullie wel voor voor de dag met een gouden randje Nanda Kramer-Verheijen

Meer lezen
mevrouw Kramer-Verheijen
Deventer
18-05-2021

We zijn geweldig door Liane begeleid in een voor ons zeer verdrietige periode. Ze heeft met ons meegedacht en samen hebben we voor mijn partner René een waardig afscheid kunnen realiseren ondanks alle Corona-beperkingen . Dank hiervoor ❤

Meer lezen

Marian Hakkaart
Deventer

Op 30 januari 2020 hebben wij afscheid genomen van mijn vader. Wilco heeft alles in goede banen geleid en heeft aan werkelijk alles gedacht. Overal oog voor, het kleinste detail....Dat heeft ons zoveel zorgen weggenomen. De borrel na de uitvaart moest een vrolijke noot hebben, ook dat heeft hij daadwerkelijk prima geregeld! Het was precies zoals wij bedoeld hadden. Op 14 april hebben wij tot ons grote verdriet ook nog eens afscheid moeten nemen van onze oom, de tweelingbroer van onze vader. We zaten toen in de Corona tijd en helaas werd dit een heel ander afscheid dan bij zijn broer, onze vader. Speciaal op het verzoek van de familie, heeft ook hier Wilco de uitvaart geregeld. Wilco heeft er voor gezorgd dat, ondanks alle beperkingen die de Corona met zich mee bracht, het een goed afscheid kon zijn. Hij hield zelfs mijn moeder met een schuin oog in de gaten..... Het was voor haar natuurlijk nog eens extra zwaar, dat ze zo kort na het overlijden van haar man, afscheid heeft moeten nemen van haar zwager. Wilco voelde feilloos aan wanneer extra aandacht nodig was. Het was "maar" een belletje naar mijn moeder bijvoorbeeld, om te vragen hoe het met haar ging. Dat is onder andere wat haar en ons zo'n warm en fijn gevoel heeft gegeven. Wilco en team....jullie zijn werkelijk fantastisch!

Meer lezen

MIchelle Littink
Deventer

Naar het plotselinge overlijden van onze lieve paps, liefdevol en perfect opgevangen door Liane, beter hadden wij ons niet kunnen wensen.. ze heeft ons de regie in handen gegeven en daardoor hebben wij veel tijd kunnen doorbrengen.

Meer lezen

Familie Timmermans
Deventer

Bij het eerste tel. contact 's nachts prettig te woord gestaan. Snel teruggebeld met tijdsindicatie wanneer onze echtgenoot/vader opgehaald kon worden. Met veel respect werd omgegaan met het lichaam van onze echtgenoot/vader. De begeleiding door Liane was meer dan prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd, overal werd de tijd voor genomen. Het is ook heel fijn dat jullie kennis hebben van de Molukse gebruiken tijdens een uitvaart. Communicatie/overleg was prettig. Alle familiekamers waren bezet maar daar was door Liane al een oplossing voor gevonden. Het verzorgen was ook prettig, wassen en scheren was al gebeurd, hoefden alleen aan te kleden, met hulp wanneer we dat nodig hadden. Heel fijn. We misten een bloemstuk en Wilco was er meteen om uit te zoeken waar dit aan lag. Niets was teveel. Ondanks de verdrietige omstandigheden was het prettig om bij Monuta te zijn. Wij zijn heel tevreden en Monuta erg dankbaar.

Meer lezen

Mevrouw Ririmasse
Deventer

Vanaf het eerst contact was er sprake van een mooi evenwicht tussen betrokkenheid en persoonlijke benadering en (de ook noodzakelijke) zakelijkheid. Er was veel ruimte voor eigen invulling. Afspraken werden nagekomen en er werd op een prettige manier meegedacht. En ook na de uitvaart is er nazorg beschikbaar, zowel op papier als persoonlijk.

Meer lezen

De heer Post
Deventer

Je wordt goed geholpen, er is veel ruimte en respect. Afspraken worden nagekomen, er wordt snel gewerkt. Dingen worden uit handen genomen, je hoeft je geen zorgen te maken. Ook het respect voor de overledene is duidelijk zichtbaar in het werk.

Meer lezen

De heer Klein Woolthuis
Deventer