Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wilco Leukenhaus gemiddeld met een

9,6
62 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wilco Leukenhaus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Het contact was zeer persoonlijk met Wilco en zijn team. Als er van onze kant vragen waren konden we ze altijd bereiken en stonden ze klaar voor ons.

Meer lezen
Trudy de Lange-Westendorp
Deventer
16-11-2022
10

Wij zijn heel erg tevreden met de persoonlijke, betrokken, warme en doortastende begeleiding door Sylvia. Ze heeft ons goed geadviseerd en hield steeds onze wensen voor ogen.

Meer lezen
Monique
Deventer
11-11-2022
10

Wilco heeft ons na het overlijden van onze dochter op een heel persoonlijke, betrokken en warme manier begeleid. Hij luisterde goed naar ons verhaal en wensen en voelde ons goed aan. In een heel moeilijke en verdrietige periode zorgde hij voor rust. Elke keer als ons iets te binnenschoot, heeft hij onze zorgen weggenomen. Met Wilco weet je dat alles goed wordt geregeld. Ook viel zijn creativiteit op. Zo kwam hij met het idee dat wij onze dochter (die ernstig gehandicapt was) zelf naar het crematorium zouden brengen in onze rolstoelbus. Het heeft ons goed gedaan om deze laatste rit met onze dochter zelf te maken. Een idee waar we zelf niet waren opgekomen. Verder was het contact met de collega’s van Wilco ook erg warm en prettig. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid.

Meer lezen
Sandra
Deventer
05-10-2022
10

Bibi heeft bij mijn moeder en mijn zus die 3 weken later overleed super geholpen en mee geleefd Wij konden haar altijd bereiken Ze dacht aan dingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben Nogmaals bedankt

Meer lezen
Marianne
Goor
03-10-2022
10

We zijn super gedteu6

Meer lezen
Jolanda Aalderink
Deventer
03-10-2022
7

Ik ben zeer tevrede alles was tot in de puntjes verzorgd

Meer lezen
Joke
Deventer
17-09-2022
8

Fijne samenwerking !

Meer lezen
Ineke
Purmerend
15-09-2022
10

Vanaf het eerste telefoongesprek tot alle verdere contacten verliep alles uiterst correct en respectvol. We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van mijn vader.

Meer lezen
Dini
Deventer
20-08-2022
10

Prima ervaring met Monuta

Meer lezen
Lia van Zoghel
Deventer
12-08-2022