Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wilco Leukenhaus gemiddeld met een

9,7
75 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wilco Leukenhaus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Het was een fijne ervaring goed geholpen geen gehaast of druk bij het maken van beslissingen. Een hele mooie uitvaart gehad.

Meer lezen
Karin
Deventer
19-09-2023
10

Hoe fijn is het om alles te kunnen delen qua wensen, ideeën en mogelijke uitvoeringen. Om vervolgens plannen te maken en de bevestiging te ontvangen, dat 'alles' dat je wenst als nabestaanden, kan worden uitgevoerd. Wilco Leukenhaus is gedreven, kan goed luisteren en invulling geven, leiding nemen maar ook zaken loslaten zonder de regie te verliezen. De vrijheid om zelf te 'ondernemen' v.w.b. onze wensen tijdens de uitvaart worden goed begrepen en ook zo uitgevoerd, zonder voorbehouden. Grote dosis mensenkennis van de uitvaartleider, je welkom voelen én mee kunnen gaan in ons DNA van humor en optimisme. Het was een hele fijne samenwerking.

Meer lezen
Jos
Apeldoorn
15-08-2023
10

Wij zijn ontzettend fijn geholpen met alles. Ik zou ze zeker aanbevelen bij vrienden of familie

Meer lezen
jantina
Deventer
18-07-2023
10

Wij hebben een goede en fijne ervaring, rondom het afscheid . Goed en heel fijn geholpen !

Meer lezen
D
Deventer
03-07-2023
10

Beste Sylvia, Bij deze wil ik je nog hartelijk danken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. De uitvaart was loeizwaar voor me, maar….we kunnen er met een traan maar zeker ook met een lach op terug kijken… Het kleine brandje dat ik veroorzaakte met mijn geknutselde hart…het was goed bedoeld… En gelukkig was het goed gegaan. Ook hoe je ons verhaaltje voorlas…was erg fijn en mooi…complimenten over gehad. Mijn moeder zou er ook om gelachen hebben…haha.

Meer lezen
D.
-
16-06-2023
10

Hierbij willen wij onze grote dank uitspreken aan het hele Monuta team. Na het overlijden van onze zoon Niek, zijn wij de hele periode door Sylvia begeleid. Ondanks het intense verdriet zijn wij zo ontzettend liefdevol en met respect door haar opgevangen. Ze heeft werkelijk aan alles gedacht, alle inbreng was bespreekbaar en kon deze voor ons in vervulling laten gaan. Ze heeft ons volledig ontzorgd. Ondanks het grote gemis en verdriet, heeft zij er met haar team voor gezorgd, dat het een afscheid is geworden waar wij nu met een ontzettend fijn en warm gevoel op terug kunnen kijken. Nogmaals onze grote dank. Lieve groet, Jan en Thea

Meer lezen
Jan en Thea
Nijverdal
14-06-2023
10

Gewoon perfect geregeld! Hele prettige persoonlijke begeleiding. Complimenten!

Meer lezen
Paul
Deventer
04-06-2023
10

Ik ben tevreden met hoe alles is verlopen.

Meer lezen
Sjaakie van der poorten
Deventer
02-05-2023
10

Het overlijden van een naaste is altijd verdrietig. Je wilt een passend, liefdevol afscheid. Dit is meerdere malen door Monuta-Wilco Leukenhaus gegeven op een professionele, respectvolle wijze. Goed aanvoelend wat er nodig was en dat ook kunnen leveren. Dank hierboor.

Meer lezen
Astrid
Diepenveen
03-02-2023