Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wilco Leukenhaus gemiddeld met een

9,6
67 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wilco Leukenhaus aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Het overlijden van een naaste is altijd verdrietig. Je wilt een passend, liefdevol afscheid. Dit is meerdere malen door Monuta-Wilco Leukenhaus gegeven op een professionele, respectvolle wijze. Goed aanvoelend wat er nodig was en dat ook kunnen leveren. Dank hierboor.

Meer lezen
Astrid
Diepenveen
03-02-2023
8

Duidelijke en vlotte dienstverlening waarbij het menselijke niet vergeten wordt. Er wordt niet geprobeerd extra te verkopen, men houdt zich aan de wensen. Hoogstens wordt een extra optie belicht.

Meer lezen
Erik
Deventer
01-02-2023
10

Wat heeft Wilco ons een rust gegeven door alles goed te regelen. Hij voelde precies aan wat onze wensen waren en dacht in alles mee. Daardoor totaal geen stress tijdens de uitvaart. Een prachtig afscheid is het daardoor geworden. Tot in de puntjes geregeld.

Meer lezen
Jacqueline
Deventer
01-02-2023
10

Je leeft op dat moment in een roes. Met Monuta hoefde ik mij geen zorgen te maken of het allemaal wel goed zou gaan en kon met elke vraag bij ze terecht. De uitvaart is zo goed geregeld, precies hoe wij het wilde hebben. Het uitvaartcentrum is zo mooi.

Meer lezen
Petra
Deventer
25-01-2023
10

De hele begeleiding rondom het overlijden van mijn broer, de crematie en de nazorg heb ik als heel fijn en vertrouwd ervaren.

Meer lezen
Ellen
Deventer
23-01-2023
10

Het contact was zeer persoonlijk met Wilco en zijn team. Als er van onze kant vragen waren konden we ze altijd bereiken en stonden ze klaar voor ons.

Meer lezen
Trudy de Lange-Westendorp
Deventer
16-11-2022
10

Wij zijn heel erg tevreden met de persoonlijke, betrokken, warme en doortastende begeleiding door Sylvia. Ze heeft ons goed geadviseerd en hield steeds onze wensen voor ogen.

Meer lezen
Monique
Deventer
11-11-2022
10

Wilco heeft ons na het overlijden van onze dochter op een heel persoonlijke, betrokken en warme manier begeleid. Hij luisterde goed naar ons verhaal en wensen en voelde ons goed aan. In een heel moeilijke en verdrietige periode zorgde hij voor rust. Elke keer als ons iets te binnenschoot, heeft hij onze zorgen weggenomen. Met Wilco weet je dat alles goed wordt geregeld. Ook viel zijn creativiteit op. Zo kwam hij met het idee dat wij onze dochter (die ernstig gehandicapt was) zelf naar het crematorium zouden brengen in onze rolstoelbus. Het heeft ons goed gedaan om deze laatste rit met onze dochter zelf te maken. Een idee waar we zelf niet waren opgekomen. Verder was het contact met de collega’s van Wilco ook erg warm en prettig. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid.

Meer lezen
Sandra
Deventer
05-10-2022
10

Bibi heeft bij mijn moeder en mijn zus die 3 weken later overleed super geholpen en mee geleefd Wij konden haar altijd bereiken Ze dacht aan dingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben Nogmaals bedankt

Meer lezen
Marianne
Goor
03-10-2022