Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0570 - 620 490

Uitvaartcentrum Deventer

Ons uitvaartcentrum in Deventer, gelegen aan de Mr. H.F. de Boerlaan, heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling. Het uitvaartcentrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid en biedt alle mogelijkheden voor een uitvaart in Deventer. Zo kunt u uw overleden dierbare bezoeken in een van de drie 24-uurskamers, en kunt u in ons uitvaartcentrum terecht voor het organiseren van een condoleance, en ook voor een uitgebreide koffietafel achteraf. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Bespreek uw wensen daarom altijd met ons. Zo geven wij op basis van uw wensen vorm aan ieder onderdeel van het afscheid.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta catering
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta catering
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta catering aula

Aula en koffietafel

Onze aula is stijlvol ingericht en goed toegankelijk voor mindervaliden. 150 gasten kunnen tijdens een dienst plaatsnemen, hiervan zijn er 25 staanplaatsen. Wilt u in ons uitvaartcentrum een afscheidsdienst voor een kleiner gezelschap, dan verkleinen we de aula. U kunt de sfeervolle ruimte ook gebruiken voor de koffietafel na de afscheidsdienst. Hierbij is voor de catering veel mogelijk. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel, maar ook voor een uitgebreid buffet. Daarbij zijn 100 zitplaatsen beschikbaar.

0570 - 620 490
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta religieuze uitvaart
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta religieuze uitvaart

Voor elke cultuur en religie

Deventer is een stad waar verschillende culturen en religies samenkomen. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheden die wij verzorgen. U mag de plechtigheid geheel naar eigen wens invullen, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen in ons uitvaartcentrum op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare.

0570 - 620 490
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta familiekamer
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta familiekamer
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta familiekamer

Familiekamer

In de familiekamer komt u, voor de afscheidsdienst begint, samen met de directe nabestaanden. U kunt in de familiekamer rustig iets drinken en komt als eerste de aula van ons uitvaartcentrum binnen. Ligt uw overleden dierbare opgebaard in een van onze rouwkamers en wilt u even rustig op een andere plek zitten, dan mag dit ook in de familiekamer.

0570 - 620 490
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta 24uurskamer
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta 24uurskamer
Image
Uitvaartcentrum Deventer Monuta 24uurskamer

24-uurskamers

U kunt kiezen voor een traditionele opbaring, een opbaring thuis of voor opbaring in één van onze drie 24-uurskamers in ons uitvaartcentrum in Deventer. Kiest u voor een 24-uurskamer, dan kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een keukentje met de gelegenheid tot het gebruiken van koffie en thee. Er is ook een toiletruimte beschikbaar

0570 - 620 490