Uitvaartcentrum

0570 - 620 490 24/7 bereikbaar

Ons uitvaartcentrum in Deventer heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling. Het uitvaartcentrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid en biedt alle mogelijkheden voor een uitvaart in Deventer. U kunt in ons uitvaartcentrum terecht voor het organiseren van een condoleance, maar ook voor een uitgebreide koffietafel. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Bespreek uw wensen daarom altijd met ons. Zo geven wij op basis van uw wensen vorm aan ieder onderdeel van het afscheid.

Aula

Onze aula is stijlvol ingericht en goed toegankelijk voor mindervaliden. 150 gasten kunnen tijdens een dienst plaatsnemen, hiervan zijn er 25 staanplaatsen. Wilt u in ons uitvaartcentrum een afscheidsdienst voor een kleiner gezelschap, dan is het mogelijk om de aula te verkleinen. U kunt de sfeervolle ruimte ook gebruiken voor het aanbieden van consumpties aan de belangstellenden van de afscheidsdienst. Bij het organiseren van een koffietafel zijn er 100 zitplaatsen beschikbaar.

Catering

Voor een koffietafel in ons uitvaartcentrum in Deventer hebben wij uitgebreide mogelijkheden. U kunt kiezen voor een eenvoudige koffietafel maar een uitgebreid buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor elke religie

Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheden die wij verzorgen. U mag de plechtigheid geheel naar eigen wens invullen, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen in ons uitvaartcentrum op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare.

Familiekamer

In de familiekamer komt u, voor de afscheidsdienst begint, samen met de directe nabestaanden. U kunt in de familiekamer rustig iets drinken en betreedt als eerste de aula van ons uitvaartcentrum. De overige belangstellenden verzamelen zich in de wachtruimte en betreden de aula zodra de directe nabestaanden hebben plaatsgenomen. Ligt uw overleden dierbare opgebaard in een van onze rouwkamers en wilt u even rustig op een andere plek zitten, dan mag dit ook in de familiekamer.

Opbaren. Thuis of ergens anders?

U kunt ervoor kiezen om uw overleden dierbare thuis op te baren. Zo blijft de overledene in de vertrouwde omgeving en kunt u thuis bij uw dierbare zijn. Wij komen dagelijks bij u om te kijken of alles goed gaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Als er toch iets is, kunt u ons dag en nacht bereiken.

24-uurskamers

U kunt kiezen voor een traditionele opbaring of voor opbaring in één van onze drie 24-uurskamers in ons uitvaartcentrum in Deventer. Kiest u voor een 24-uurskamer, dan kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen.

U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een keukentje met de gelegenheid tot het gebruiken van koffie en thee. Er is ook een toiletruimte beschikbaar.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in ons uitvaartcentrum? Monuta Wilco Leukenhaus denkt graag met u mee. Neem gerust contact op via telefoonnummer 0570 - 620 490 of per e-mail via deventer@monuta.nl.