Uitvaartverzorger

Sinds april 2014 is Ellen Spierenburg franchisenemer van Monuta in de regio Baarn, Soest, Soesterberg, Lage Vuursche en Eemnes. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij Ellen centraal: "Mensen steunen en bijstaan in een emotionele tijd, daar ligt mijn hart!"

Mensen steunen en bijstaan in een emotionele tijd, daar ligt Ellens hart. "Het adviseren en begeleiden van klanten bij belangrijke gebeurtenissen in het leven, met oog voor de emotionele kant die daarbij komt kijken, trok mij heel erg aan in mijn vorige functie als Financial Life Planner. Maar toen drie jaar geleden mijn moeder overleed, besefte ik dat ik meer wilde. De periode rond de uitvaart was heel zwaar en emotioneel. De uitvaartverzorger van Monuta heeft echter de uitvaart met zoveel toewijding en compassie begeleid. Dat gaf mij het gevoel dat ik dat vak ook wilde uitoefenen."

"Ik heb de keuze om onder de paraplu van Monuta als franchisenemer te gaan werken, weloverwogen gemaakt. Het levenseinde is onderdeel van het leven en mensen vinden het fijn om hun gedachten en wensen te kunnen delen met een vertrouwd persoon, een lokaal gezicht. De kracht zit in de combinatie van een grote organisatie met al haar kennis en kunde en de persoonlijke aandacht van iemand die bekend en vertrouwd is met alle gebruiken en tradities in de buurt."

Waarom Monuta Ellen Spierenburg?

  • Persoonlijk betrokken
  • Uitvaart volgens uw wensen
  • Professionele begeleiding en nazorg

Werkgebied

Baarn, Lage Vuursche, Eemnes, Soest en Soesterberg