Uitvaartverzorger

Voor een persoonlijke en oprechte uitvaartverzorger in Baarn, Soest, Soesterberg, Lage Vuursche en Eemnes zit u goed bij Monuta Ellen Spierenburg. Op deze pagina stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Ellen Spierenburg, uitvaartverzorger en franchisenemer van Monuta in Baarn, Lage Vuursche, Soest, Soesterberg en Eemnes. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Monuta. Eerst als consulent uitvaartzorg en in april 2014 startte ik als franchisenemer uitvaartverzorger. Onder de naam Monuta Ellen Spierenburg houd ik kantoor aan huis aan de Beukenlaan 4 in Baarn.

Passie voor het vak van uitvaartverzorger

Mensen steunen en bijstaan in een emotionele tijd, daar ligt mijn hart. Het adviseren en begeleiden van mensen bij belangrijke gebeurtenissen in het leven, met oog voor de emotionele kant die daarbij komt kijken, trok mij heel erg aan in mijn vorige functie als Financial Life Planner. Als verzekeringsadviseur gespecialiseerd in levens- en uitvaartverzekeringen kwam ik acht jaar geleden bij Monuta terecht. Toen mijn moeder 9 jaar geleden overleed, besefte ik dat ik meer wilde.  De periode rond de uitvaart was heel zwaar en emotioneel. De uitvaartverzorger van Monuta begeleidde de uitvaart met zoveel toewijding en compassie. Dat gaf mij het gevoel dat ik dat vak ook wilde uitoefenen. 

Bewust Monuta

Ik heb de keuze om onder de paraplu van Monuta als franchisenemer te gaan werken, weloverwogen gemaakt. Het levenseinde is onderdeel van het leven en mensen vinden het fijn om hun gedachten en wensen te kunnen delen met een vertrouwd persoon, een lokaal gezicht. De kracht zit in de combinatie van een grote organisatie met al haar kennis en kunde en de persoonlijke aandacht van iemand die bekend en vertrouwd is met alle gebruiken en tradities in de buurt.

Wilt u meer weten?

Monuta Ellen Spierenburg is er voor u, ook als u niet of elders bent verzekerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Baarn., Soest en omgeving? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 035 - 541 73 30.

Waarom Monuta Ellen Spierenburg?

  • Afscheid nemen doen we samen met uiterste zorg
  • Alle rust en ruimte om keuzes te maken
  • Open, informeel en persoonlijk contact
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Afscheidshuis in Vorstelijk Baarn

Werkgebied

Baarn, Lage Vuursche, Eemnes, Soest en Soesterberg