Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Team Monuta
Ellen Spierenburg

Onze uitvaartverzorgers

Ellen Spierenburg

Mijn naam is Ellen Spierenburg, uitvaartverzorger en franchisenemer van Monuta in Baarn, Lage Vuursche, Soest, Soesterberg en Eemnes. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Monuta. Waarom ik voor dit vak heb gekozen? Mensen steunen en bijstaan in een emotionele tijd, daar ligt mijn hart. Ik vind het belangrijk in mijn uitvaartverzorging om in een korte tijd één te worden met de familie. Iedere uitvaartverzorger zegt wel persoonlijk te zijn, maar uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat ik dit ook echt ben. Als ik aanvoel dat dit kan, dan kom ik gewoon langs in mijn spijkerbroek of draag ik bij de uitvaart een fleurige jurk. Ik ben wie ik ben: gewoon Ellen Spierenburg. Ik doe mijn werk met passie. Het levenseinde is onderdeel van het leven en mensen vinden het fijn om hun gedachten en wensen te kunnen delen met een vertrouwd persoon, een lokaal gezicht. De kracht zit in de combinatie van een grote organisatie als Monuta met al haar kennis en kunde en de persoonlijke aandacht van iemand die bekend en vertrouwd is met alle gebruiken en tradities in de buurt.