Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Afscheidshuis in Baarn

Zoekt u een uitvaartcentrum in Baarn waar u uw dierbare kunt bezoeken, in alle rust afscheid kunt nemen en een intieme afscheidsdienst kunt regelen? Dan kunt u terecht bij Afscheidshuis de Herberg van Paulus in Baarn. Dit afscheidshuis, gelegen aan de Stationsweg, heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die nabestaanden in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte zal geven.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
uitvaartcentrum Baarn

Rouwkamers

In de Herberg van Paulus kunt u in alle rust afnemen van uw overleden dierbare. U krijgt in de periode voor de uitvaart de sleutel van het Afscheidshuis in Baarn. U kunt uw dierbare, die in de rouwkamer is opgebaard, dan op ieder gewenst moment bezoeken. De rouwkamers kunt u inrichten met persoonlijke spullen die u doen denken aan uw dierbare.

035 - 541 73 30
Image
uitvaartcentrum Baarn

Huiskamer

De Herberg van Paulus biedt u de kans om in huiselijke sfeer afscheid te nemen van uw dierbare. U kunt, wanneer u even ergens anders wilt zitten dan in de rouwkamer terecht in de sfeervolle huiskamer. Daar kunt u even praten met uw familie of andere nabestaanden. 

035 - 541 73 30
Image
uitvaartcentrum Baarn

Afscheid nemen met een intiem gezelschap

In het Afscheidshuis kunt u met een intiem gezelschap afscheid nemen, maar u kunt ook terecht in de (grotere) ruimte boven het Afscheidshuis.

035 - 541 73 30