Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Spierenburg gemiddeld met een

9,5
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ellen Spierenburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ellen heeft ons ontzettend goed geholpen. Het was belangrijk dat mijn jonge kinderen goed afscheid konden nemen van hun vader. Door het balsemen voor te stellen en een alternatief voor de kist en koeling in huis, kon dat op een prettige (voor zover je dat woord kunt gebruiken in deze situatie) manier. Veel contact, hulp en ideeën. Vingerafdruk heel fijn. Het ging zoals we gepland en gehoopt hadden. Ook nog een aantal keer contact na de uitvaart. Tja hoop dat we Ellen voorlopig niet nodig hebben, maar als het weer zover is dan weten we haar te vinden.

Meer lezen
Shamala
Baarn
13-05-2022
10

Ellen luistert heel goed en heeft oog voor details. Is zeer betrokken en deskundig. Ellen is een warme persoonlijkheid en een grote steun geweest in onze moeilijke periode.

Meer lezen
Henk en Wieneke
Hilversum
26-12-2021
10

Rustig, luistert goed, leeft mee, je voelt je met haar meteen thuis, geeft een goede en heldere uitleg, laat niets aan het toeval over, is onopvallend steeds aanwezig, en in alle opzichten een steun voor de nabestaanden . Ook de nazorg was heel plezierig.

Meer lezen
Jan
Baarn
29-10-2021
10

Ik ben zeer blij dat Ellen de uitvaart heeft begeleid. Dat heeft ze in alle opzichten voortreffelijk gedaan.

Meer lezen
Rob Risseeuw
Soest
13-09-2021
8

Met Ellen heb je een vriendin gedurende die hele moeilijke tijd, ze neemt je bij de hand in de meest lastige vraagstukken. Een respectvolle uitvaart voor zowel de overledenen als de familie. Ze luistert goed naar de verhalen die verteld worden.

Meer lezen
Nel
Amersfoort
27-08-2021
9

Het is de persoon die ervoor zorgt dat dit een onvergetelijk afscheid is geworden. Ellen Spierenburg heeft dit meer dan waar gemaakt door haar persoonlijke betrokkenheid zij heeft, met haar medewerkers, veelal lokaal bekende mensen, het afscheid van mijn vrouw op een bijzondere wijze begeleid. Ook haar tweetaligheid was bijzonder- zeker voor onze buitenlandse vrienden via de video verbinding Voor ons maakt de onderneming die dit regelt niet zoveel uit, want het is de persoon Ellen Spierenburg, die het moet doen. Zij heeft een bijzonder goede naam in onze omgeving, die het (weer) heeft waargemaakt. Onze dank hiervoor aan haar.

Meer lezen
heer j. de Jong
Baarn
11-08-2021
10

Ellen heeft ons begeleid bij het afscheid van onze moeder. Vanaf het begin nam ze alle tijd om alles rustig uit te leggen en ook naar onze verhalen te luisteren. Het was zeker niet alleen zakelijk. Ellen heeft haar best gedaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en op ons gemak te stellen. De uitvaart is helemaal volgens onze wensen verlopen.

Meer lezen
Karin
Soesterberg
18-07-2021
10

Wij hebben voor mijn vader een prachtige uitvaart gekregen. Met een lach en een traan! De begeleiding voor ons maar ook voor de kinderen was heel goed! Ze voelde en dacht met je mee, waar wij niet aan dachten daar kwam zij mee! Ondanks het pijnlijke verdriet, kunnen we terug kijken op een mooie afscheid. Dankjewel Ellen!

Meer lezen
Angela van Gelstwijk
Muiden
19-06-2021
10

Het afscheid van onze broer is bijzonder waardig, betrokken en vakkundig begeleid door Ellen Spierenburg. Naast de ruimte die zij ons gaf om verdriet te hebben, overlegde en regelde Ellen de praktische zaken zeer adequaat. Ook wanneer wij een beslissing wilde herzien, had Ellen een gewillig oor voor onze nieuwe wensen. Wij hebben de begeleiding bij de begrafenis van onze broer zeer op prijs gesteld en kijken terug op een waardevol afscheid. Dank hiervoor. Namens de familie, Herman.

Meer lezen
Herman
Abcoude
17-06-2021