Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Spierenburg gemiddeld met een

9
4 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ellen Spierenburg aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zoals velen, die als nieuwe weduwnaar te maken krijgt met de harde en zakelijke kant van de nieuw ontstane status, was ook ik behoorlijk in de war. Mevrouw Spierenburg wist mij niet alleen met raad en vooral daad bij te staan, maar zij deed dat ook nog eens op een manier, die op echte betrokkenheid met mij wees. Zij nam alle tijd voor mij en mijn familieleden die mij bij stonden en samen vormden wij gewoon een team. Dit team, onder aanvoering van mevr. Spierenburg zorgde er wel voor dat mijn overleden echtgenote een zeer waardig afscheid ten deel viel. Niet alleen de inzet en betrokkenheid speelde een rol. Ook het bij haar onderneming horende zgn "afscheidhuis" in Baarn zorgde ervoor dat ik hier met een zeer professionele uitvaartonderneming te maken had.

Meer lezen
Harry Jansen
Soest
29-04-2021
9

Wij hebben de begeleiding van Ellen heel aangenaam ervaren. Ellen was heel meelevend en respectvol. Zij heeft ons heel goed geholpen om een mooie uitvaart te organiseren. Wij kunnen Ellen zeker aanbevelen aan anderen.

Meer lezen
Leontien
Leusden
17-03-2021
8

Vanaf het eerste telefoontje hadden we een klik. Ik wist precies hoe en ik de uitvaart van mijn vader voor hem wilde. Tijdens de gesprekken met Ellen kon ze dit ook goed oppakken. Helaas heb ik geen na evaluatie met Ellen zelf gehad dat had ik graag gewild. Er was wel een dingetje die ik graag met haar had willen bespreken. Een ander ding is dat ik nu twee keer gevraagd heb naar de afrekening, maar helaas nog niet heb ontvangen.

Meer lezen
Sylvia Grotenhuis-Horseling
Amersfoort
25-11-2020
9

Via face book volgde ik Ellen Spierenburg al. Haar betrokkenheid en ook vakkundigheid maar zelfs nog dat ene stapje meer van liefdevol en waardigheid hebben voor ons als familie het moment na sterven, de verzorging van mijn vader alsmede de opbaring thuis en daarna de begravenis hebben voor ons een speciaal plekje door haar gekregen .Met dankbare grt Yvonne de Witt en familie

Meer lezen
mevrouw yvonne de witt
Lage Vuursche
11-11-2020

In de moeilijke periode van Corona is al het mogelijke gedaan om het afscheid een persoonlijke te doen zijn. We voelden een inlevend vermogen in meedenken in hoe onze vriend was en hoe wij het beleefden.

Meer lezen

mevrouw Stanton-Scholten

Op 12- 02-2020 overleed onze vader op 84 jarige leeftijd in het ziekenhuis in Utrecht. Wij hebben direct monuta gebeld. Ellen kwam op vrijdag bij ons in Soesterberg en er gaat zo'n rust uit van haar dat wij ook rustig werden en er werden zelfs grapjes gemaakt. De uitvaart is heel erg goed geregeld. Heel mooi hoe de kleinkinderen de kist mochten sluiten en de achterkleinkinderen de kaarsjes mochten aansteken.Alles was perfect. Ze heeft heel erg mooi en rustgevend gesproken. Ook de stagiaire die erbij was deed het uitstekend. Top gedaan Ellen. Namens de kinderen van Willem

Meer lezen

A van Dijk

Onze vader overleed vlak voor kerst op 100-jarige leeftijd. Wat ons is bijgebleven is om te beginnen de mooie manier waarop vader verzorgd werd door de mensen van Monuta. Toen Ellen kwam om alles te bespreken en voor te bereiden ging dat met veel rust. We hebben onze eigen keuzes kunnen maken waarbij Ellen goede suggesties deed. Ze is heel regelmatig in Schoonoord in Baarn geweest, waar vader was opgebaard, om te controleren of alles goed ging. Ook de dag van de uitvaart liep helemaal naar wens, met muziek en foto's die we hadden aangeleverd. Al met al zijn we erg tevreden en kijken met een goed gevoel terug op deze roerige tijd.

Meer lezen

Hr Braam

De samenwerking met Ellen was warm en betrokken en haar aanpak was adequaat en netjes. Ze heeft zich volledig ingezet om er een mooie uitvaart van te maken en daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Meer lezen

Lia van den Bogert

De uitvaart van mijn moeder, welke verzorgd is door Ellen Spierenburg, was perfect geregeld. Ellen heeft ons uitstekend begeleid. In haar kleine maar zeer prettig ingericht centrum in Baarn hebben wij waardig van onze moeder en oma afscheid kunnen nemen. Dank hiervoor!

Meer lezen

E.W. Kersten

Wij zijn zeer snel en correct geholpen door Ellen Spierenberg uit Baarn. Die ons met raad en daad heeft bijgestaan, tijdens deze trieste dagen en oplossingen bood op onze vragen.

Meer lezen