Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Spierenburg gemiddeld met een

9,6
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ellen Spierenburg aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij zijn als familie zeer tevreden over Ellen Spierenburg (en haar assistent). Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en empathisch vermogen, ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden. Professioneel, persoonlijk, meedenkend en altijd bereikbaar, is zij voor ons een grote steun geweest vanaf het overlijden van onze vader. Ook de dag van de begrafenis is,heel waardig verlopen. Zij verdient wat ons betreft, een groot compliment. Lia April 2023

Meer lezen
Lis
Baarn
28-05-2023
10

Ik wil graag laten weten dat we bijzonder tevreden waren met alle ondersteuning die we van Ellen hebben gekregen. Prima afspraken, altijd punctueel nagekomen, naadloze samenwerking met het crematorium. Kortom ik zou geen enkel zwak punt kunnen noemen. Ook de Monuta Nazorg documentatie bleek een welkome inlichtingenbron. In voorkomende gevallen zal ik haar diensten aan ieder aanbevelen.

Meer lezen
Han
Baarn
21-04-2023
10

We kijken terug op een prachtig afscheid van onze dochter en zus, Sara. Ellen was heel meedenkend. Ze luisterde goed en gaf goede adviezen, Ze kwam echt tegemoet aan onze wensen en vond overal een oplossing voor. Sara was bij ons thuis opgebaard. En Ellen kwam elke dag langs. Het contact voelde zo vertrouwd, dat ik het gek vond dat onze wegen weer gingen scheiden na de uitvaart. Ik vond het heel waardevol dat ze later nog weer bij ons langs is geweest om na te praten.

Meer lezen
Annelies
Baarn
17-09-2022
10

Wat was het fijn om Frans de laatste dagen te bezoeken in het afscheidshuis van Ellen Spierenburg Op het moment dat we er binnenkwamen voelde het veilig en vertrouwd. Het heeft ons enorm gesteund en wij zijn heel erg dankbaar voor haar liefdevolle zorg. Het is een prachtig mens. DANKJEWEL! Kiki Vesters

Meer lezen
Kiki Vesters
Baarn
02-09-2022
10

Mevr spierenburg is in 1 woord een kanjer!! Ze heeft voor mij heel veel gedaan en ook heeft ze nog humor als je er even door heen zit. Ze luistert...ze blijft rustig ze geeft je advies dus een echte kanjer.

Meer lezen
P Knol
Baarn
02-08-2022
10

Zo fijn dat er meegedacht werd over de mogelijkheden. Goed geluisterd naar mijn wensen en ook zorg voor mij.

Meer lezen
Bernadette Weustink
Hilversum
06-07-2022
10

Ellen heeft ons ontzettend goed geholpen. Het was belangrijk dat mijn jonge kinderen goed afscheid konden nemen van hun vader. Door het balsemen voor te stellen en een alternatief voor de kist en koeling in huis, kon dat op een prettige (voor zover je dat woord kunt gebruiken in deze situatie) manier. Veel contact, hulp en ideeën. Vingerafdruk heel fijn. Het ging zoals we gepland en gehoopt hadden. Ook nog een aantal keer contact na de uitvaart. Tja hoop dat we Ellen voorlopig niet nodig hebben, maar als het weer zover is dan weten we haar te vinden.

Meer lezen
Shamala
Baarn
13-05-2022
10

Ellen luistert heel goed en heeft oog voor details. Is zeer betrokken en deskundig. Ellen is een warme persoonlijkheid en een grote steun geweest in onze moeilijke periode.

Meer lezen
Henk en Wieneke
Hilversum
26-12-2021
10

Rustig, luistert goed, leeft mee, je voelt je met haar meteen thuis, geeft een goede en heldere uitleg, laat niets aan het toeval over, is onopvallend steeds aanwezig, en in alle opzichten een steun voor de nabestaanden . Ook de nazorg was heel plezierig.

Meer lezen
Jan
Baarn
29-10-2021