Recensies

Warm en betrokken

De samenwerking met Ellen was warm en betrokken en haar aanpak was adequaat en netjes. Ze heeft zich volledig ingezet om er een mooie uitvaart van te maken en daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Persoonlijke inzet

Ik ben niet zozeer tevreden over Monuta, maar dat ligt persoonlijk bij Ellen Spierenburg en daarmee natuurlijk Monuta. Zij heeft door haar persoonlijkheid, haar persoonlijke inzet, het afscheid van mijn moeder tot een mooi en niet te vergeten moment gemaakt. Monuta is een grote organisatie, waardoor ik een vertrouwd gevoel heb dat dat goed geregeld is en er niet zo snel misstanden zullen zijn.

Prettig

Prettige en veilige sfeer. Keurige omgangsvormen. Aandacht voor details. Kindgericht.

Perfect

Perfecte begeleiding van Ellen Spierenburg

Uitvaart van onze moeder en oma

De uitvaart van mijn moeder, welke verzorgd is door Ellen Spierenburg, was perfect geregeld. Ellen heeft ons uitstekend begeleid. In haar kleine maar zeer prettig ingericht centrum in Baarn hebben wij waardig van onze moeder en oma afscheid kunnen nemen. Dank hiervoor!

Raad en daad

Wij zijn zeer snel en correct geholpen door Ellen Spierenberg uit Baarn. Die ons met raad en daad heeft bijgestaan, tijdens deze trieste dagen en oplossingen bood op onze vragen.

Professioneel georganiseerd

Fijne professionele begeleiding van Ellen Spierenburg. Alles goed georganiseerd en geregeld.

Goed verzorgd

De uitvaart en crematieplechtigheid waren heel goed verzorgd.

Geweldig

Ellen is geweldig.

Betrokken

Zeer persoonlijke benadering, betrokkenheid.