Recensies

Respectvol

Heel respectvol.

Persoonlijk afscheid

In de moeilijke periode van Corona is al het mogelijke gedaan om het afscheid een persoonlijke te doen zijn. We voelden een inlevend vermogen in meedenken in hoe onze vriend was en hoe wij het beleefden.

Uitvaart

Op 12- 02-2020 overleed onze vader op 84 jarige leeftijd in het ziekenhuis in Utrecht. Wij hebben direct monuta gebeld. Ellen kwam op vrijdag bij ons in Soesterberg en er gaat zo'n rust uit van haar dat wij ook rustig werden en er werden zelfs grapjes gemaakt. De uitvaart is heel erg goed geregeld. Heel mooi hoe de kleinkinderen de kist mochten sluiten en de achterkleinkinderen de kaarsjes mochten aansteken.Alles was perfect. Ze heeft heel erg mooi en rustgevend gesproken. Ook de stagiaire die erbij was deed het uitstekend. Top gedaan Ellen. Namens de kinderen van Willem

Gewoon goed!

Ik heb dit nog nooit meegemaakt zo rustgevend Alles verzorgt niets vergeten. Gewoon in goed.

Persoonlijk maar ook professioneel

Onze vader overleed vlak voor kerst op 100-jarige leeftijd. Wat ons is bijgebleven is om te beginnen de mooie manier waarop vader verzorgd werd door de mensen van Monuta. Toen Ellen kwam om alles te bespreken en voor te bereiden ging dat met veel rust. We hebben onze eigen keuzes kunnen maken waarbij Ellen goede suggesties deed. Ze is heel regelmatig in Schoonoord in Baarn geweest, waar vader was opgebaard, om te controleren of alles goed ging. Ook de dag van de uitvaart liep helemaal naar wens, met muziek en foto's die we hadden aangeleverd. Al met al zijn we erg tevreden en kijken met een goed gevoel terug op deze roerige tijd.

Vriendelijk

Vriendelijk, effici?nt en behulpzaam. Goede inlevingsvermogen en er wordt meegedacht.

Warm en betrokken

De samenwerking met Ellen was warm en betrokken en haar aanpak was adequaat en netjes. Ze heeft zich volledig ingezet om er een mooie uitvaart van te maken en daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Persoonlijke inzet

Ik ben niet zozeer tevreden over Monuta, maar dat ligt persoonlijk bij Ellen Spierenburg en daarmee natuurlijk Monuta. Zij heeft door haar persoonlijkheid, haar persoonlijke inzet, het afscheid van mijn moeder tot een mooi en niet te vergeten moment gemaakt. Monuta is een grote organisatie, waardoor ik een vertrouwd gevoel heb dat dat goed geregeld is en er niet zo snel misstanden zullen zijn.

Prettig

Prettige en veilige sfeer. Keurige omgangsvormen. Aandacht voor details. Kindgericht.

Perfect

Perfecte begeleiding van Ellen Spierenburg