Recensies

Uitvaart van onze moeder en oma

De uitvaart van mijn moeder, welke verzorgd is door Ellen Spierenburg, was perfect geregeld. Ellen heeft ons uitstekend begeleid. In haar kleine maar zeer prettig ingericht centrum in Baarn hebben wij waardig van onze moeder en oma afscheid kunnen nemen. Dank hiervoor!

Raad en daad

Wij zijn zeer snel en correct geholpen door Ellen Spierenberg uit Baarn. Die ons met raad en daad heeft bijgestaan, tijdens deze trieste dagen en oplossingen bood op onze vragen.

Professioneel georganiseerd

Fijne professionele begeleiding van Ellen Spierenburg. Alles goed georganiseerd en geregeld.

Goed verzorgd

De uitvaart en crematieplechtigheid waren heel goed verzorgd.

Geweldig

Ellen is geweldig.

Betrokken

Zeer persoonlijke benadering, betrokkenheid.

Rust in een hectische tijd

We hebben op een mooie en respectvolle manier afscheid van mijn vader genomen, mede dankzij de betrokken hulp van Ellen Spierenburg. Ze dacht op een prettige manier mee en zette de puntje op de i, daar waar dat nodig was of als wij zaken over het hoofd zagen. Ze straalt rust uit in een hectische tijd. Mijn vader lag opgebaard in het Afscheidshuis, een prachtige plek naast de Paulus kerk in het centrum van Baarn. We konden daar op elk gewenst moment naartoe gaan om nog even rustig bij hem te zitten. Als iemand niet thuis kan blijven, is dit een heel fijn alternatief. Ellen, veel dank voor je goede zorgen.

Bedankt

Dag Ellen, Wij willen jou namens het personeel en de cliënten van de Diezelaan 7 ontzettend bedanken voor jou steun en begeleiding. Wij hebben veel aan jou betrokkenheid gehad en je hebt de uitvaart goed geregeld waardoor onze cliënten het ook konden afsluiten. Ik raad jou ook bij de anderen mensen aan, want wat ben jij goed in je vak! Veel liefs, Het personeel en de cliënten van Diezelaan 7

Betrokkenheid

De betrokkenheid, meedenken, vriendelijkheid en begrip van de medewerkster. De aangeboden hulp voor van alles en het steeds bereikbaar zijn voor vragen geven je veel rust. Verder is de aangeboden locatie mooi kleinschalig en intiem!! Heel tevreden en een fijne herinnering!

crematie J.H.A.Vooren dd. 22 februari 2018

Ellen, een beetje laat . Maar ik moet je nog steeds heel hartelijk danken voor de buitengewone goede begeleiding en support bij de crematie van mijn Jan en onze Papa en Opa. Dus ook namens de kinderen. Ik kan je erg aanbevelen , want je bent voor dit vak volgens mij geboren! Lieve Groet, Jacqueline Vooren de Gooijer