Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Spierenburg gemiddeld met een

9.4
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ellen Spierenburg aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Rustig, luistert goed, leeft mee, je voelt je met haar meteen thuis, geeft een goede en heldere uitleg, laat niets aan het toeval over, is onopvallend steeds aanwezig, en in alle opzichten een steun voor de nabestaanden . Ook de nazorg was heel plezierig.

Meer lezen
Jan
Baarn
29-10-2021
10

Ik ben zeer blij dat Ellen de uitvaart heeft begeleid. Dat heeft ze in alle opzichten voortreffelijk gedaan.

Meer lezen
Rob Risseeuw
Soest
13-09-2021
8

Met Ellen heb je een vriendin gedurende die hele moeilijke tijd, ze neemt je bij de hand in de meest lastige vraagstukken. Een respectvolle uitvaart voor zowel de overledenen als de familie. Ze luistert goed naar de verhalen die verteld worden.

Meer lezen
Nel
Amersfoort
27-08-2021
9

Het is de persoon die ervoor zorgt dat dit een onvergetelijk afscheid is geworden. Ellen Spierenburg heeft dit meer dan waar gemaakt door haar persoonlijke betrokkenheid zij heeft, met haar medewerkers, veelal lokaal bekende mensen, het afscheid van mijn vrouw op een bijzondere wijze begeleid. Ook haar tweetaligheid was bijzonder- zeker voor onze buitenlandse vrienden via de video verbinding Voor ons maakt de onderneming die dit regelt niet zoveel uit, want het is de persoon Ellen Spierenburg, die het moet doen. Zij heeft een bijzonder goede naam in onze omgeving, die het (weer) heeft waargemaakt. Onze dank hiervoor aan haar.

Meer lezen
heer j. de Jong
Baarn
11-08-2021
10

Ellen heeft ons begeleid bij het afscheid van onze moeder. Vanaf het begin nam ze alle tijd om alles rustig uit te leggen en ook naar onze verhalen te luisteren. Het was zeker niet alleen zakelijk. Ellen heeft haar best gedaan om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en op ons gemak te stellen. De uitvaart is helemaal volgens onze wensen verlopen.

Meer lezen
Karin
Soesterberg
18-07-2021
10

Wij hebben voor mijn vader een prachtige uitvaart gekregen. Met een lach en een traan! De begeleiding voor ons maar ook voor de kinderen was heel goed! Ze voelde en dacht met je mee, waar wij niet aan dachten daar kwam zij mee! Ondanks het pijnlijke verdriet, kunnen we terug kijken op een mooie afscheid. Dankjewel Ellen!

Meer lezen
Angela van Gelstwijk
Muiden
19-06-2021
10

Het afscheid van onze broer is bijzonder waardig, betrokken en vakkundig begeleid door Ellen Spierenburg. Naast de ruimte die zij ons gaf om verdriet te hebben, overlegde en regelde Ellen de praktische zaken zeer adequaat. Ook wanneer wij een beslissing wilde herzien, had Ellen een gewillig oor voor onze nieuwe wensen. Wij hebben de begeleiding bij de begrafenis van onze broer zeer op prijs gesteld en kijken terug op een waardevol afscheid. Dank hiervoor. Namens de familie, Herman.

Meer lezen
Herman
Abcoude
17-06-2021
10

Zoals velen, die als nieuwe weduwnaar te maken krijgt met de harde en zakelijke kant van de nieuw ontstane status, was ook ik behoorlijk in de war. Mevrouw Spierenburg wist mij niet alleen met raad en vooral daad bij te staan, maar zij deed dat ook nog eens op een manier, die op echte betrokkenheid met mij wees. Zij nam alle tijd voor mij en mijn familieleden die mij bij stonden en samen vormden wij gewoon een team. Dit team, onder aanvoering van mevr. Spierenburg zorgde er wel voor dat mijn overleden echtgenote een zeer waardig afscheid ten deel viel. Niet alleen de inzet en betrokkenheid speelde een rol. Ook het bij haar onderneming horende zgn "afscheidhuis" in Baarn zorgde ervoor dat ik hier met een zeer professionele uitvaartonderneming te maken had.

Meer lezen
Harry Jansen
Soest
29-04-2021
9

Wij hebben de begeleiding van Ellen heel aangenaam ervaren. Ellen was heel meelevend en respectvol. Zij heeft ons heel goed geholpen om een mooie uitvaart te organiseren. Wij kunnen Ellen zeker aanbevelen aan anderen.

Meer lezen
Leontien
Leusden
17-03-2021

In de moeilijke periode van Corona is al het mogelijke gedaan om het afscheid een persoonlijke te doen zijn. We voelden een inlevend vermogen in meedenken in hoe onze vriend was en hoe wij het beleefden.

Meer lezen

mevrouw Stanton-Scholten

Op 12- 02-2020 overleed onze vader op 84 jarige leeftijd in het ziekenhuis in Utrecht. Wij hebben direct monuta gebeld. Ellen kwam op vrijdag bij ons in Soesterberg en er gaat zo'n rust uit van haar dat wij ook rustig werden en er werden zelfs grapjes gemaakt. De uitvaart is heel erg goed geregeld. Heel mooi hoe de kleinkinderen de kist mochten sluiten en de achterkleinkinderen de kaarsjes mochten aansteken.Alles was perfect. Ze heeft heel erg mooi en rustgevend gesproken. Ook de stagiaire die erbij was deed het uitstekend. Top gedaan Ellen. Namens de kinderen van Willem

Meer lezen

A van Dijk

Onze vader overleed vlak voor kerst op 100-jarige leeftijd. Wat ons is bijgebleven is om te beginnen de mooie manier waarop vader verzorgd werd door de mensen van Monuta. Toen Ellen kwam om alles te bespreken en voor te bereiden ging dat met veel rust. We hebben onze eigen keuzes kunnen maken waarbij Ellen goede suggesties deed. Ze is heel regelmatig in Schoonoord in Baarn geweest, waar vader was opgebaard, om te controleren of alles goed ging. Ook de dag van de uitvaart liep helemaal naar wens, met muziek en foto's die we hadden aangeleverd. Al met al zijn we erg tevreden en kijken met een goed gevoel terug op deze roerige tijd.

Meer lezen

Hr Braam

De samenwerking met Ellen was warm en betrokken en haar aanpak was adequaat en netjes. Ze heeft zich volledig ingezet om er een mooie uitvaart van te maken en daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Meer lezen

Lia van den Bogert

De uitvaart van mijn moeder, welke verzorgd is door Ellen Spierenburg, was perfect geregeld. Ellen heeft ons uitstekend begeleid. In haar kleine maar zeer prettig ingericht centrum in Baarn hebben wij waardig van onze moeder en oma afscheid kunnen nemen. Dank hiervoor!

Meer lezen

E.W. Kersten

Wij zijn zeer snel en correct geholpen door Ellen Spierenberg uit Baarn. Die ons met raad en daad heeft bijgestaan, tijdens deze trieste dagen en oplossingen bood op onze vragen.

Meer lezen