Uitvaart regelen

Bij Monuta Ellen Spierenburg kunt u terecht voor kwalitatief hoogstaande uitvaartverzorging. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart of juist om een wat meer eigentijds afscheid. Monuta Ellen Spierenburg wil een uitvaart betekenis geven: bij een uitvaart moet niet alleen de dood, maar juist ook het leven van de overledene centraal staan. Door goed te luisteren, ook tussen de regels door, worden de wensen van de overledene, maar zeker ook die van de nabestaanden, duidelijk. Zo kunnen we gezamenlijk komen tot een mooie en zinvolle invulling van de uitvaart.

Kernwaarden die daar bij passen en hoog in het vaandel staan bij Monuta Ellen Spierenburg, zijn: persoonlijk, betrokken, warm, sociaal en integer.

Herinneringen
Monuta Ellen Spierenburg geeft u ook graag inzicht in wat mogelijk is nĂ¡ de uitvaart. Zo zijn er verschillende herinneringsproducten om uw herinnering aan een dierbare tastbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een hartendoosje, sieraad of een mooie urn om as in te bewaren. Ik laat u graag de mogelijkheden zien.

Waarom Monuta Ellen Spierenburg?

  • Persoonlijk betrokken
  • Uitvaart volgens uw wensen
  • Professionele begeleiding en nazorg

Werkgebied

Baarn, Lage Vuursche, Eemnes, Soest en Soesterberg