Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 541 73 30

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Baarn en Soest

Voor een begrafenis zijn er meerdere locaties in Baarn, Soest en omgeving waar u terecht kunt om een uitvaart te regelen. Zo kunt u in Baarn terecht bij de begraafplaats aan de Kerkstraat, de Wijkamplaan en de Berkenweg. In Lage Vuursche kunt u de begrafenis regelen aan de Hoge Vuurscheweg en de Kloosterlaan. En in Soest kunt u terecht bij de gemeentelijke begraafplaatsen van Soest en Soesterberg, en de R.K. Begraafplaatsen aan de Dalweg, Kostverlorenweg en de Rademakersstraat. Wij staan u graag bij als wij een begrafenis regelen in Baarn en Soest of omgeving. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan Monuta Ellen Spierenburg overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

035 - 541 73 30
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Baarn en Soest

Wanneer wij een crematie regelen in Baarn en Soest, adviseren wij u graag tijdens elke stap in het proces. Ook na de crematie staan wij u bij in uw keuze voor de asbestemming, bijvoorbeeld. De crematie op verschillende plekken plaatsvinden in de omgeving. In de regio Baarn en Soest kunt u een crematie regelen bij bijvoorbeeld Crematorium Laren, Crematorium Amersfoort (bij begraafplaats Rusthof) of Crematorium Den en Rust in Bilthoven. Maar u heeft de vrije keuze om de crematie op iedere gewenste locatie te regelen. Samen geven we vorm aan een passend afscheid van uw overleden dierbare. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

035 - 541 73 30