Voor een uitvaart in Baarn, Soest, Soesterberg, Lage Vuursche en Eemnes

Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken. In korte tijd moet veel geregeld en besloten worden. Begraven of cremeren?  Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? Als uitvaartverzorger van Monuta Ellen Spierenburg wil ik u graag zorgen uit handen nemen door met u de uitvaart te regelen. Dit doe ik met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Ik ben er voor u, voor, tijdens en na de uitvaart. Of het nu gaat om grote uitvaarten of kleine en intieme bijeenkomsten. Het afscheid kan ook buiten de regio worden verzorgd. Er is meer mogelijk dan u denkt. Bel bij een overlijden: 035 - 541 73 30.

Uw wensen staan centraal

Tijdens onze kennismaking zal ik vooral veel naar u luisteren. Ik vind het belangrijk in mijn uitvaartverzorging om in een korte tijd één te worden met de familie. Iedere uitvaartverzorger zegt wel persoonlijk te zijn, maar uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat ik dit ook echt ben. Dat blijkt ook wel uit de vele positieve reacties en recencies. Als ik aanvoel dat dit kan, dan kom ik gewoon langs in mijn spijkerbroek of draag ik bij de uitvaart een fleurige jurk. Ik ben wie ik ben: gewoon Ellen Spierenburg.  Ik doe mijn werk met passie.

Uitvaartcentrum in Soest en Baarn

Het is fijn als het afscheid past bij wie uw overleden dierbare was en hoe hij of zij in het leven stond. Omdat ik niet gebonden ben aan een locatie, kunt u de locatie voor de afscheidsdienst daarom zelf kiezen en dit hoeft niet altijd in een uitvaartcentrum te zijn. Wanneer u in huiselijke sfeer afscheid wilt nemen, dan biedt Het Afscheidshuis de Herberg van Paulus in Baarn u daar de mogelijkheid voor.

Een uitvaart kan ook anders

Er zijn veel alternatieven mogelijk voor het afscheid zelf of een condoleance. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een condoleance in een kerk of restaurant. Of afscheid bij u in huis of in uw tuin. We kijken daarbij ook naar de kosten, mocht dat nodig zijn. Het gaat erom dat uw wensen centraal staan. Met de catering is ook van alles mogelijk. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie of cake of gaat u liever voor een bittergarnituur of andere favoriete lekkernij van uw dierbare? Tijdens het eerste gesprek reiken wij ideeën aan zodat u een goede keuze kunt maken. Ik sta voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen.

Vooraf uw wensen bespreken

Wanneer iemand ouder wordt, heeft hij of zij misschien al meerdere uitvaarten meegemaakt. De meeste uitvaarten zijn nog steeds standaard. Ik wil er juist voor zorgen dat een uitvaart gedenkwaardig is. Hierdoor merk ik dat er steeds meer behoefte ontstaat om juist vooraf uitvaartwensen met mij te bespreken. Denkt u hier ook weleens over na? Ook als u niet of elders voor een uitvaart verzekerd bent, kunt u bij mij terecht. U krijgt evenveel aandacht en zorg bij de uitvaartverzorging. . Bij Monuta kunt u kosteloos uw wensen online vastleggen. Ook als u elders verzekerd bent. Zijn uw wensen veranderd? Dan past u dit gemakkelijk aan. Wilt u uw uitvaartwensen liever op papier invullen? Dan kan dat ook met ons gratis Monuta Uitvaartwensenformulier.

Betrokken uitvaartverzorger

Als begrafenisondernemer van Monuta Ellen Spierenburg ben ik bekend in de regio Baarn, Soest, Soesterberg, Lage Vuursche en Eemnes. Mijn dienstverlening kenmerkt zich door mijn betrokkenheid en een persoonlijke benadering.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Baarn, Soest, Soesterberg, Lage Vuursche en Eemnes

Ik ben er als u mij nodig heeft. Bel gerust voor een vrijblijvend voorgesprek of als u meer wilt weten over een uitvaart. Bij overlijden ben ik dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 035 – 541 73 30.

 

Uitvaart regelen