Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Emmen gemiddeld met een 9.8

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 29 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Emmen

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling om te weten dat de uitvaartverzorging in goede handen is. Oprechte aandacht en vooral goed luisteren naar de wensen van de nabestaanden: dat is waar Monuta in Emmen voor staat. Iedereen moet met een goed gevoel afscheid kunnen nemen van zijn of haar dierbare. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een uitvaart in Emmen en omgeving als u niet of ergens anders verzekerd bent. Bij een uitvaart is meer mogelijk dan u denkt. Wilt u bijvoorbeeld liever geen rouwauto, maar een koets? Of liever een borrel met wijn dan een koffietafel? Dan zorgen wij hiervoor. Wij zijn er voor u en regelen de uitvaart in Emmen en omgeving, zoals u dat wilt. Of het nu om een begrafenis of crematie in Emmen gaat, wij staan voor u klaar.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
header-uitvaartcentrum-emmen
Weerdingerstraat 201
7822 BK Emmen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Uitvaartverzorger Elise Strijker
Uitvaartverzorger

Elise

Strijker

Lees meer over Elise
Image
Uitvaartverzorger Dorothee Hoeksema
Uitvaartverzorger

Dorothée

Hoeksema

Lees meer over Dorothée
Image
Uitvaartverzorger Ronald Schoonderwal
Uitvaartverzorger

Ronald

Schoonderwal

Lees meer over Ronald
Image
Brian Klompstra Monuta Uitvaartverzorger
Uitvaartverzorger

Brian

Klompstra

Lees meer over Brian
Image
uitvaartcentrum-home-emmen

Uitvaartcentrum Emmen

U kunt voor een uitvaart terecht in ons uitvaartcentrum in Emmen. Ons uitvaartcentrum heeft een ruime aula met een prachtig uitzicht op onze groene binnentuin. Doordat wij in principe één uitvaart per dagdeel inplannen, heeft u hier alle tijd en rust om afscheid te nemen van uw dierbare. Daarnaast zijn er meerdere 24-uurskamers, zodat u hier op ieder gewenst moment op bezoek kunt gaan bij uw overleden dierbare. U vindt ons op een centrale locatie in Emmen, vlakbij het station, waar altijd voldoende parkeergelegenheid is.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Emmen werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
BY J Bloemen Design
Steenhouwer
Jan Kalk Natuursteen
Fotografie
Karin Hulst Fotografie
Fotograaf
Else Hultink Fotografie
Muziek
Memories Uitvaartmuziek
Uitvaartkisten
Unigra Uitvaartkisten
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Lutten, Slagharen, Schuinesloot, Loozen, Holthone, De Krim, Gramsbergen, Ane, Anevelde, Den Velde, Holtheme, Anerveen, Radewijk, Venebrugge, Hoogenweg, Beerzerveld, Bergentheim, Marienberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht, Beerze, Stegeren, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Rheeze, Diffelen, Heemserveen, Rheezerveen, Collendoorn, Emmen, Nieuw Weerdinge, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Eeserveen, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Klijndijk, Valthe, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthermond, Tweede Valthermond, Emmer Compascuum, Barger Compascuum, Nieuw Dordrecht, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Roswinkel, Geesbrug, Nieuwlande Coevorden, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Stadskanaal, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Nieuw Buinen, Drouwenermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees, Eesergroen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingen, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Zandberg Dr, Veelerveen, Tweede Exloërmond, Eerste Exloërmond, Exloërveen, Musselkanaal, Mussel, Vledderveen Gn, Onstwedde en Matsloot.  
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Emmen. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Emmen? Dan kunt u bij ons terecht. Bij ons ruime, centraal gelegen uitvaartcentrum kunt u de uitvaart van begin tot eind regelen. Het uitvaartcentrum heeft meerdere 24-uurskamers en een ruime aula en koffiekamer met een prachtige binnentuin.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Kan ik live meekijken met de afscheidsdienst?
Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een livestream bekijken. Middels de verkregen inloggegevens kunt u live meekijken met de afscheidsdienst.  Inloggen livestream Bij problemen met inloggen kunt u contact opnemen met ons via 0591-617936.