Uitvaartverzorgers

Voor veel mensen is het fijn als een uitvaartverzorger uit de buurt komt, zodat diegene op de hoogte is van alle lokale gebruiken en tradities. Daarom zijn alle uitvaartverzorgers van Monuta Emmen werkzaam en woonachtig in Emmen of omliggende plaatsen. We kennen daardoor de mensen en mogelijkheden. Dat helpt ons om samen met u vorm te geven aan het afscheid zoals u dat wilt. Op deze pagina stellen onze uitvaartverzorgers in Emmen en omgeving zich graag aan u voor.

Elise Strijker

Uitvaartverzorger

Kleine dingen persoonlijk maken, met de juiste aandacht en betrokkenheid, luisteren en er gewoon zijn wanneer de nabestaanden daar behoefte aan hebben.

Dat zijn de aspecten die ik belangrijk vind in een tijd waarin mensen afscheid nemen van hun dierbare.

Meer over mij

Dorothée Hoeksema

Uitvaartverzorger

Ik omarm het verdriet van u als nabestaande en met mijn inlevingsvermogen, organisatietalent en meer dan een luisterend oor zorgen we samen voor een gedenkwaardig afscheid. Daar wil ik u graag bij helpen.

Meer over mij

Gerda Veldman-Schomaker

Uitvaartassistent

Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Monuta, begonnen als gastdame in crematorium Cereshof.

Nu ben ik werkzaam als medewerker uitvaart bij Monuta Emmen. Het is een gevarieerde baan, van het verzorgen van overledenen, aangifte doen van overlijden bij de gemeente tot het assisteren bij een uitvaart.

Het geeft mij een goed gevoel om voor de nabestaanden het afscheid goed te laten verlopen.

Meer over mij

Hanneke van der Zee-Witvoet

Uitvaartassistent

Mijn naam is Hanneke van der Zee. Ik werk nu 22 jaar in de uitvaart waarvan bijna 10 jaar bij Monuta. Ik doe dit werk met passie.

Ik vind het fijn om een steun te zijn en de zorg te geven met respect voor de overledene en de nabestaanden.

Meer over mij

Femia Sulmann-Linneman

Bedrijfsbureau

Ik ben sinds december 1999 in dienst van Monuta als medewerker van het bedrijfsbureau. Mijn taak is om de uitvaartverzorgers in Emmen te ondersteunen. Ik doe mijn werk met veel passie. Belt u naar ons toe, dan ben ik meestal het eerste aanspreekpunt. In mijn werk ben ik blij om er gewoon te zijn voor families en collega’s.

Meer over mij

Rob Stilkenboom

Uitvaartassistent

Mensen helpen: op waardige wijze hun dierbare verzorgen en de nabestaanden te ontzorgen zodat hun verlies wat dragelijker wordt.

Begrip tonen en rust uitstralen: een nabestaande rustig zijn/haar verhaal laten doen. Dat de nabestaanden je bedanken voor de goede verzorging van hun geliefden geeft mij de juiste waardering, daar doe ik het voor...

Meer over mij

Sandra Schonewille

Uitvaartassistent

Vele jaren heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening. Na het overlijden van mijn moeder en schoonmoeder, heb ik ervaren hoe belangrijk en prettig het is dat anderen je begrijpen, je steunen en begeleiden in de periode direct na overlijden. Dit is voor mij dan ook de reden geweest om de overstap te maken naar de uitvaartbranche.

Vol passie, liefde en respect verzorg ik de overledene samen of in overleg met de nabestaanden en laat hen weten dat hun wensen voorop staan.

Meer over mij

Anja Spa – Snijder

Uitvaartassistent

Na lang werkzaam te zijn geweest in de zorg, waar ik ook te maken kreeg met het overlijden van cliënten, heb ik gekozen voor een baan in de uitvaartzorg.  Het is fijn als je mensen kunt ondersteunen op hun meest kwetsbare moment en hun dierbare overledene mag verzorgen. Het geeft voldoening als het verlies daardoor iets draaglijker wordt.

Meer over mij

Johanna Otter

Uitvaartassistent

Ik ben in de uitvaartbranche gaan werken omdat me dit al heel lang erg fascineert, als 17 jarige liep ik al met de gedachte rond dat ik dit werk wilde gaan doen, het leek mij ontzettend dankbaar.

Dit werk is mijn passie geworden, het geeft me ontzettend veel voldoening om er voor de nabestaanden te mogen zijn, hen daar te mogen ondersteunen waar dat nodig is, en een laatste  verzorging op een eervolle manier te mogen laten verlopen, niets is belangrijker dan dat. 

Meer over mij

Waarom Monuta Emmen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Lokaal bekende uitvaartverzorgers
  • Ruime aula met uitzicht op binnentuin
  • Meerdere 24-uurskamers
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Werkgebied

Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Lutten, Slagharen, Schuinesloot, Loozen, Holthone, De Krim, Gramsbergen, Ane, Anevelde, Den Velde, Holtheme, Anerveen, Radewijk, Venebrugge, Hoogenweg, Beerzerveld, Bergentheim, Marienberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht, Beerze, Stegeren, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Rheeze, Diffelen, Heemserveen, Rheezerveen, Collendoorn, Emmen, Nieuw Weerdinge, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Eeserveen, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Klijndijk, Valthe, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthermond, Tweede Valthermond, Emmer Compascuum, Barger Compascuum, Nieuw Dordrecht, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Roswinkel, Geesbrug, Nieuwlande Coevorden, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Stadskanaal, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Nieuw Buinen, Drouwenermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees, Eesergroen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingen, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Zandberg Dr, Veelerveen, Tweede Exloërmond, Eerste Exloërmond, Exloërveen, Musselkanaal, Mussel, Vledderveen Gn, Onstwedde en Matsloot.