Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Team Monuta
Emmen

Onze uitvaartverzorgers

Elise Strijker

Kleine dingen persoonlijk maken, met de juiste aandacht en betrokkenheid, luisteren en er gewoon zijn wanneer de nabestaanden daar behoefte aan hebben. Dat zijn de aspecten die ik belangrijk vind in een tijd waarin mensen afscheid nemen van hun dierbare. Nabestaanden te mogen begeleiden bij het vormgeven en uitvoeren van de uitvaart van hun dierbare is een voorrecht om te doen. En dat de nabestaanden dan met een goed gevoel terugkijken op zo’n belangrijk moment, is heel waardevol.

Dorothée Hoeksema

Ik omarm het verdriet van u als nabestaande en met mijn inlevingsvermogen, organisatietalent en meer dan een luisterend oor zorgen we samen voor een gedenkwaardig afscheid. Daar wil ik u graag bij helpen.

Ronald Schoonderwal

In een tijd van afscheid nemen van een dierbare wil ik u helpen en steun bieden. Dat is waar ik voor ga. Wilt u mij inschakelen om een uitvaart te verzorgen? Of wilt u dat ik als uitvaartondernemer de wensen voor de uitvaart kom doorspreken? Dit kan allebei. Ik sta altijd voor u klaar.

Natasja Smolders

Ik heb een carrière switch gemaakt. Al ruim 10 jaar heb ik erover nagedacht om uitvaartverzorger te worden. Ik wil namelijk mensen kunnen ondersteunen en advies geven over de uitvaart. Persoonlijk zijn en de tijd nemen. Je kan het maar één keer doen en dan is het fijn als je de wensen weet of samen met de nabestaanden kijkt wat mogelijk is. In deze tijd kan er zo veel. Het is niet meer zo standaard, dat maakt het ook mooier. De wensen kunnen nu, voor zover mogelijk nageleefd worden.

Het contact met de mensen, de omgang met de nabestaanden, je bent ongeveer een week lang aan hun verbonden, ik koester het. Maar ook om uw wensen te bespreken voor uw eigen uitvaart, want dat geeft rust.

Ik sta voor persoonlijk, meedenkend, adviserend, flexibel en empathisch.