Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Begrafenis regelen in Emmen

Monuta kan voor u een begrafenis in Emmen en omgeving regelen. De begrafenis zelf kan in een van de vele kerken plaatsvinden, maar ook in ons uitvaartcentrum in Emmen of op een andere locatie. In de directe omgeving van ons werkgebied zijn er veertien begraafplaatsen te vinden. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen karakter. Een begraafplaats in Emmen die wij regelmatig bezoeken is begraafpark het Oeverse Bos, een begraafplaats in Emmen waar u ook een natuurbegraafplaats vindt. Er is nog een andere optie tot natuurbegraven, even ten noorden van Emmen: in Eext ligt namelijk natuurbegraafplaats Hillig Meer. Ook bij de nieuwe begraafplaats Mepperdennen kunt u natuurbegraven. U kunt ook terecht bij begraafplaatsen in Emmer-Compascuum, Erica, Klazienaveen en Zwartemeer. Wij denken graag met u mee.

0591 - 617 936
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Emmen

Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in Emmen en omgeving. Omdat wij in een groot gebied actief zijn, zijn er diverse crematoria in Emmen en de directe omgeving. U bent vrij in de keuze naar welk crematorium u wilt gaan. In de regio kunt u terecht bij het crematorium in Emmen, maar wij komen ook regelmatig bij Crematorium Cereshof in Stadskanaal. Ook kunt u terecht in Hardenberg en Assen. Samen geven we vorm aan een passend afscheid van uw overleden dierbare. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor een stille crematie in Emmen of een ander crematorium kiezen, gevolgd door een dienst in ons uitvaartcentrum. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in de regio Emmen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0591 - 617 936
Opbaarkist met bloemstuk

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Emmen en omgeving? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0591 - 617 936