Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Emmen gemiddeld met een

9.9
21 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Emmen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was naar wens

Meer lezen
Ivonne
Emmen
16-11-2021
10

Als je het even moeilijk had stonden ze voor je klaar ze zijn duidelijk in het vertellen wat hierna komt en wat we gaan doen wij hadden dorothee en had me geen betere kunnen voorstellen we zijn inmiddels 11 weken verder en nog kunnen we voor vragen bij haar terecht

Meer lezen
mevrouw
Emmen
15-11-2021
10

Ze zijn zo respectvol, zo fijn.

Meer lezen
Hanneke Köster
Ter Apel
25-10-2021
10

Zeer goed begeleid door Dorothée Hoeksema. Voorafgaand aan het overlijden van mijn echtgenote heeft Dorothée zich voorbeeldig ingeleefd in de wensen van mijn echtgenote. Zij heeft geadviseerd, gesteund en geïnitieerd. Mede door haar persoonlijk inlevingsvermogen heeft zij gezorgd voor een perfect verlopen plechtigheid. Ook na de crematie heeft zij van haar betrokkenheid blijk gegeven, juist door ook aandacht en zorg te geven aan de ogenschijnlijk "kleine" bijzaken, die achteraf van erg grote waarde bleken te zijn. Dorothée BEDANKT!

Meer lezen
Johan
Emmen
25-10-2021
10

Goed begeleid

Meer lezen
mevrouw
Tweede Exloërmond
24-10-2021
10

Alles is naar wens verlopen mijn complimenten

Meer lezen
Hilco smink
Nieuwlande
06-10-2021
10

Wij hebben dankzij Monuta een afscheid kunnen geven voor onze dochter waar wij met een goed en warm gevoel op terug kunnen kijken. Er was meer mogelijk dan wij hadden kunnen hopen, denken in oplossingen en gaan voor een onvergetelijke afscheid. Top team!

Meer lezen
Thea
Stadskanaal
20-09-2021
10

de uitvaartbegeleiding en ook de aandacht daarna was hartverwarmend. Dorothee bedankt

Meer lezen
Willem Van der Velde
ZUIDWOLDE DR
07-09-2021
10

Monuta neemt snel en vakkundig een groot gedeelte van de taken over. Dat is erg fijn wanneer je hoofd nog helemaal niet staat naar concreet nadenken. Maar er moet in korte tijd wel heel veel geregeld worden. We zijn heel goed geholpen en bijgestaan in deze moeilijke tijd. De uitvaart is goed en waardig verlopen zoals ook de overledene het graag wilde.

Meer lezen
mevr. Meulman
Hardenberg
22-05-2021

Zeer goede ondersteuning door de uitvaartverzorger. Netjes, vriendelijk, meedenkend. Ook de mensen die mijn moeder hebben afgelegd waren zeer netjes en behulpzaam. Fijn team.

Meer lezen

heer Van Den Born
Emmen

Hallo ik was zeer tevreden onlangs het zware verdriet zijn de mensen toch zeer behulpzaam.

Meer lezen

heer Moesker
Emmen

De uitvaartverzorger was vanaf het begin zeer punctueel en deskundig. Ook voor hem was mijn vrouw een van de eerste coronadoden en was er nog geen compleet protocol o.i.d. Goede improvisatie en informatie inwinnen was de taak. Gelukkig hebben we toch nog een sobere maar correcte uitvaart gehad. Daarvoor mijn dank.

Meer lezen

heer Nijkamp
Emmen

Wil je nog een keer bedanken wat je voor ons heb gedaan wat was je lief voor ons wat heb je ons geholpen. Lieve Monuta medewerkers, bedankt voor alles denk nog vaak aan jullie.

Meer lezen

Familie Wieringa
Emmen

Vanaf het moment van overlijden van onze moeder, werden we uitstekend begeleid door de zorg specialist. Hij heeft het echt heel goed gedaan.

Meer lezen

heer Mensing
Emmen