Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Emmen gemiddeld met een

9.8
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Emmen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Monuta neemt snel en vakkundig een groot gedeelte van de taken over. Dat is erg fijn wanneer je hoofd nog helemaal niet staat naar concreet nadenken. Maar er moet in korte tijd wel heel veel geregeld worden. We zijn heel goed geholpen en bijgestaan in deze moeilijke tijd. De uitvaart is goed en waardig verlopen zoals ook de overledene het graag wilde.

Meer lezen
mevr. Meulman
Hardenberg
22-05-2021
10

Een goede begeleiding

Meer lezen
Miranda
Onstwedde
22-05-2021
10

Prima ervaring met Monuta. Dit is de 3e ervaring met Monuta En ook dit keer prima verzorgt door Brian Klomstra. Bijzonder aardig en lief en zeer meedenkend. Zou hem ook zeer zeker aanraden bij vrienden& familie

Meer lezen
Margreet Baas
Assen
09-05-2021
10

Goede verzorgers en heel vriendelijk alles was goed geregeld en daar gaat het om

Meer lezen
ria j withaar-bos
Zandpol
28-04-2021
10

Ik wil Brian bedanken voor alle steun die jij mijn kinderen hebt gegeven tijdens het overlijden van hun vader. Ik als moeder ben jou heel dankbaar dat jij er voor ze was

Meer lezen
Jannie
Emmen
26-03-2021
10

Van begin tot eind geweldig begeleid. Medewerkster neemt alle tijd voor ons en bespreekt alles duidelijk.

Meer lezen
Ronald
Emmen
24-03-2021
10

Zeer goede begeleiding tijdens het regelen van de uitvaart. Alleen maar positieve reacties. Top geregeld door Brian.

Meer lezen
Anneke
Ter Apel
15-03-2021
10

Heel goed

Meer lezen
Misa
Emmen
11-03-2021
9

Het geeft rust in een roerige periode te weten dat er een professionele partij is die het overzicht heeft wat en in welke volgorde er allemaal moet gebeuren bij een overlijden.. Zelf zit je vooral in een situatie, waarbij de emotie overheerst en het is erg waardevol dat er in ons geval Monuta was die het aanspreekpunt was in vrijwel alle voorbij komende aspekten die dan voorbij komen. En zonder deze specifieke kennis kan er gemakkelijk iets aan de aandacht ontsnappen, of het nu betreft : het tijdspad wanneer moet wat gebeuren , dan wel meer specifiek, varierend van bv van welke tekst op de kaarten ,de indeling van de dankdienst tot en met de inplanning van het kerkhof en alle vele zaken die hier nog tussendoor spelen. Nogmaals het is voor ons heel waardevol gebleken dat Monuta in deze periode als een soort van rode draad heeft gefungeerd in dit emotionele traject, waarin je zelf niet altijd tijdig alles kunt overzien.

Meer lezen
jaap zwaagman
Assen
17-02-2021

Zeer goede ondersteuning door de uitvaartverzorger. Netjes, vriendelijk, meedenkend. Ook de mensen die mijn moeder hebben afgelegd waren zeer netjes en behulpzaam. Fijn team.

Meer lezen

heer Van Den Born
Emmen

Hallo ik was zeer tevreden onlangs het zware verdriet zijn de mensen toch zeer behulpzaam.

Meer lezen

heer Moesker
Emmen

De uitvaartverzorger was vanaf het begin zeer punctueel en deskundig. Ook voor hem was mijn vrouw een van de eerste coronadoden en was er nog geen compleet protocol o.i.d. Goede improvisatie en informatie inwinnen was de taak. Gelukkig hebben we toch nog een sobere maar correcte uitvaart gehad. Daarvoor mijn dank.

Meer lezen

heer Nijkamp
Emmen

Wil je nog een keer bedanken wat je voor ons heb gedaan wat was je lief voor ons wat heb je ons geholpen. Lieve Monuta medewerkers, bedankt voor alles denk nog vaak aan jullie.

Meer lezen

Familie Wieringa
Emmen

Vanaf het moment van overlijden van onze moeder, werden we uitstekend begeleid door de zorg specialist. Hij heeft het echt heel goed gedaan.

Meer lezen

heer Mensing
Emmen