Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Emmen gemiddeld met een

9,5
51 beoordelingen
100% beveelt Monuta Emmen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We zijn goed begeleid en kregen het gevoel dat ook de mensen van monuta met ons mee leefden.

Meer lezen
Hennie
Nieuw Dordrecht
18-09-2022
10

Persoonlijk contact en men neemt de tijd. Geen gehaast gevoel zoals bij sommige uitvaartverenigingen, dat alles om geld en provisie draait. Men neemt als men dat wil alles uit handen zodat men zich kan focussen op het rouwproces.

Meer lezen
Jan Panman
Valthermond
12-09-2022
8

kan niet beter

Meer lezen
gerrit
emmen
01-09-2022
10

Ondanks dat het best wel een commerciële gebeuren is doet Monuta en de uitvaart verzorgers extreem hun best om het leed te verzachten (meer kun je er niet aan doen, het blijft de werkelijkheid)

Meer lezen
Wim
Emmen
16-08-2022
9

Ik heb super goede ervaring met onze uitvaartbegeleider Brian. Hij had geduld, begrip en passie voor zijn werk, waardoor de uitvaart van mijn moeder zo goed is gegaan. Tevens werd er gelet op de kleine details, waar je in je verdriet snel vergeet en overheen kijkt. Welke vraag je ook stelde het was niks teveel. Zeker aan te bevelen voor een mooie uitvaart.

Meer lezen
Audrey
Stadskanaal
17-06-2022
10

De uitvaartverzorger heeft voor ons wonderen verricht. Een wens waarvan wij dachten dat het nooit ging gebeuren is toch mogelijk geworden. Mijn schoonmoeder wilde graag bij haar man zijn op het kerkhof en dat kon normaal gesproken niet. Door inzet van de uitvaartverzorger is schoonvader herbegraven en zijn die 2 weer herenigd. Wij zijn de uitvaartverzorger eeuwig dankbaar.

Meer lezen
Lonneke
Emmen
15-06-2022
8

Goed geregeld en duidelijk

Meer lezen
B Meijer
Coevorden
14-06-2022
8

Na het overlijden van mijn zus, zijn wij uitstekend begeleid door de uitvaartverzorger van Monuta. Voor en tijdens de uitvaart hebben wij als familie zeer gewaardeerd dat de uitvaartverzorger heel goed met ons heeft meegedacht en dat dit tot een bijzondere afscheid van mijn zus heeft geleid. Wij hadden gekozen voor een informele bijeenkomst waarin wij het leven van mijn 87jarige zus hebben gevierd en hierin herkenden wij hoe mijn zus was en hoe zij dit gewild zou hebben. Onze dank en waardering gaat dan ook uit naar de uitvaartverzorger (mw. D.H.) die dit voor mijn zus heeft gedaan.

Meer lezen
Diana
Deventer
14-06-2022
6

Ik dacht dat ik voldoende duidelijk ben geweest met de vraag stelling van Monuta.

Meer lezen
J Boelens
HAREN GN
14-06-2022