Waarom Monuta Emmen?

  • Ruim, multifunctioneel uitvaartcentrum
  • Moderne 24-uurskamers
  • Uitvaartverzorgers die in de regio wonen en werken

Klantwaardering

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Welkom bij Monuta - Uitvaart Emmen

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. Oprechte aandacht en vooral goed luisteren naar de wensen van de nabestaanden. Dat is waar Monuta Emmen en Monuta Stadskanaal voor staan.

Wij verzorgen uitvaarten in Zuidoost Drenthe en de Kanaalstreken, maar ook in de regio Hardenberg. Vier uitvaartverzorgers werken vanuit ons kantoor in Emmen en twee uitvaartverzorgers werken vanuit ons kantoor in Crematorium Cereshof in Stadskanaal. Wij zijn op de hoogte van de gewoonten en gebruiken in de regio en weten welke mogelijkheden er zijn. In deze moeilijke tijd staan wij graag voor u klaar.

Monuta is een betrouwbare, landelijke organisatie. Wij vinden het belangrijk dat u bij u in de buurt kunt terugvallen op een plaatselijke uitvaartonderneming. Daarom heeft Monuta vestigingen in het hele land. In Zuidoost Drenthe en de Kanaalstreken kunt u terecht bij Monuta Emmen en Monuta Stadskanaal.

Uitvaartcentrum Emmen

Ons uitvaartcentrum in Emmen beschikt over alle faciliteiten. Er zijn traditionele opbaarkamers en 24-uurskamers. Het uitvaartcentrum is ruim opgezet. In de aula kunnen plechtigheden worden gehouden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze koffiekamers. U kiest voor een afscheid zoals u dat wilt.

Troostkoffer

Monuta vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren op een juiste manier worden ondersteund na een overlijden. Daarom ontwikkelde zij de troostkoffer. De troostkoffer biedt leerkrachten en ouders praktische handvatten om met een kind of jongere in gesprek te gaan. Op deze manier helpen zij bij de verliesverwerking.

Wie troost mij?

Na het verlies van een dierbare kun je je erg alleen voelen. Verdriet delen met lotgenoten kan dan troosten, maar het delen van uw verhaal kan ook anderen troost geven. Op het forum van Wietroostmij.nl kunt u verhalen lezen van anderen en uw ervaringen en tips met hen delen.

Monuta Charity Fund

Monuta doneert sinds 1999 geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Het thema hiervoor is ‘Zorg voor Nabestaanden’. Heeft u een project dat hierbij past? Dan kunt u samen met een ambassadeur een aanvraag indienen. Alle medewerkers en franchisenemers van Monuta zijn ambassadeur van het fonds.

Verzeker uw nabestaanden van een goed afscheid

Laat uw nabestaanden niet met onverwachte kosten achter. Kijk hier voor de uitvaartverzekering die het beste bij u past of ga naar uw eigen verzekeringsadviseur. Zoek hier de verzekeringsadviseur bij u in de buurt. Het is zo geregeld.

Monuta Draaiboek

Wilt u zelf de uitvaart van uw dierbare regelen? Dat kan met Monuta Draaiboek. U bepaalt zelf wat u wilt regelen en waar wij u mee helpen. En als u wilt, kunt u ons 24 uur per dag om hulp en advies vragen. Bekijk een voorbeeld op monuta.nl/draaiboek.

Raakvragen

Soms weet u minder van een dierbare dan u zou willen. Met een goed gesprek kom je meer van elkaar te weten. Het kan mensen dichter bij elkaar brengen. Monuta wil u helpen dat goede gesprek te starten. Daarom hebben we nu de Raakvragen app. Download hem gratis.

Uitvaartwinkel

Bent u op zoek naar een manier om de as van uw dierbare te bewaren? In de online uitvaartwinkel van Monuta vindt u een uitgebreid assortiment aan urnen, assieraden en gedenkartikelen. Neem gerust een kijkje. Tijdelijk betaalt u geen verzendkosten bij een online bestelling.