Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 90 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Saskia Ebbers
15-07-2024

Alle wensen zijn omgezet in een mooie dienst zoals wij hem voor ogen hadden. Fijn dat de uitvaartverzorgers luisteren meedenken en steun bieden waar nodig!! Maar ook alle andere medewerkers hebben er voor gezorgd dat wij kunnen terug kijken op een waardevolle dienst en herinnering voor onze kids.

Lees meer

Jan Hendrik Scheve
17-05-2024

Wij hebben als gezin een erg goed gevoel over hoe het allemaal is verlopen. De uitvaartverzorger heeft ons met raad en daad bijgestaan en het naar onze wens uitgevoerd. Wij kijken terug op een goede en fijne afsluiting van ons gehele proces. De uitvaartverzorger heeft hier in ons hele proces erg positief aan bijgedragen. Dank daarvoor.

Lees meer

Jacquelette
20-03-2024

Mede door de liefdevolle en goede verzorging konden wij mijn vader thuis opgebaard houden. De begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart helpt ons om te gaan met het gemis van mijn lieve vader. Wij kunnen hier heel goed op terugkijken. Mijn vader zou hier trots op geweest zijn.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Emmen

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling om te weten dat de uitvaartverzorging in goede handen is. Oprechte aandacht en vooral goed luisteren naar de wensen van de nabestaanden: dat is waar Monuta in Emmen voor staat. Iedereen moet met een goed gevoel afscheid kunnen nemen van zijn of haar dierbare. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een uitvaart in Emmen en omgeving als u niet of ergens anders verzekerd bent. Bij een uitvaart is meer mogelijk dan u denkt. Wilt u bijvoorbeeld liever geen rouwauto, maar een koets? Of liever een borrel met wijn dan een koffietafel? Dan zorgen wij hiervoor. Wij zijn er voor u en regelen de uitvaart in Emmen en omgeving, zoals u dat wilt. Of het nu om een begrafenis of crematie in Emmen gaat, wij staan voor u klaar.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
header-uitvaartcentrum-emmen
Uitvaartcentrum
Weerdingerstraat 201
7822 BK Emmen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Elise Strijker
Uitvaartverzorger

Elise

Strijker

Lees meer over Elise

Image
Dorothée Hoeksema
Uitvaartverzorger

Dorothée

Hoeksema

Lees meer over Dorothée

Image
Manon Falke
Uitvaartverzorger

Manon

Falke-Legendal

Lees meer over Manon

Image
Uitvaartcentrum Emmen Monuta

Uitvaartcentrum in Emmen

U kunt voor een uitvaart terecht in ons uitvaartcentrum in Emmen. Ons uitvaartcentrum heeft een ruime aula met een prachtig uitzicht op onze groene binnentuin. Doordat wij in principe één uitvaart per dagdeel inplannen, heeft u hier alle tijd en rust om afscheid te nemen van uw dierbare. Daarnaast zijn er meerdere 24-uurskamers, zodat u hier op ieder gewenst moment op bezoek kunt gaan bij uw overleden dierbare. U vindt ons op een centrale locatie in Emmen, vlakbij het station.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Emmen werkt samen met de volgende lokale partners
Bloemist
BY J Bloemen Design
Steenhouwer
Jan Kalk Natuursteen
Fotografie
Karin Hulst Fotografie
Fotograaf
Else Hultink Fotografie
Muziek
Memories Uitvaartmuziek
Uitvaartkisten
Unigra Uitvaartkisten
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta?
U kunt terecht bij Monuta voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Lutten, Slagharen, Schuinesloot, Loozen, Holthone, De Krim, Gramsbergen, Ane, Anevelde, Den Velde, Holtheme, Anerveen, Radewijk, Venebrugge, Hoogenweg, Beerzerveld, Bergentheim, Marienberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht, Beerze, Stegeren, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Rheeze, Diffelen, Heemserveen, Rheezerveen, Collendoorn, Emmen, Nieuw Weerdinge, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Eeserveen, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Klijndijk, Valthe, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthermond, Tweede Valthermond, Emmer Compascuum, Barger Compascuum, Nieuw Dordrecht, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Roswinkel, Geesbrug, Nieuwlande Coevorden, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Stadskanaal, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Nieuw Buinen, Drouwenermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees, Eesergroen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingen, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Zandberg Dr, Veelerveen, Tweede Exloërmond, Eerste Exloërmond, Exloërveen, Musselkanaal, Mussel, Vledderveen Gn, Onstwedde en Matsloot.  
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Emmen. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Emmen? Dan kunt u bij ons terecht. Bij ons ruime, centraal gelegen uitvaartcentrum kunt u de uitvaart van begin tot eind regelen. Het uitvaartcentrum heeft meerdere 24-uurskamers en een ruime aula en koffiekamer met een prachtige binnentuin.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Kan ik live meekijken met de afscheidsdienst?
Dierbaren zoals vrienden, familieleden of kennissen kunnen online een livestream bekijken. Middels de verkregen inloggegevens kunt u live meekijken met de afscheidsdienst.  Inloggen livestream Bij problemen met inloggen kunt u contact opnemen met ons via 0591-617936.