Waarom Monuta Emmen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Lokaal bekende uitvaartverzorgers
  • Ruime aula met uitzicht op binnentuin
  • Meerdere 24-uurskamers
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 70 recensies

Voor iedereen een uitvaart in Emmen

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling om te weten dat de uitvaartverzorging in goede handen is. Oprechte aandacht en vooral goed luisteren naar de wensen van de nabestaanden: dat is waar Monuta Emmen voor staat. Iedereen moet met een goed gevoel afscheid kunnen nemen van zijn of haar dierbare. Daarom kunt u ook bij ons terecht als u niet of bij een ander verzekerd bent. Wij zijn er voor u en regelen de uitvaart in Emmen en omgeving, zoals u dat wilt.

 

Bel bij overlijden 0591 - 617 936

Compleet uitvaartcentrum in Emmen

Wij bieden u alles wat u van een uitvaartcentrum mag verwachten. Zo beschikken wij over een ruime aula met een prachtig uitzicht op onze groene binnentuin. Doordat wij in principe één uitvaart per dagdeel inplannen, heeft u hier alle tijd en rust om afscheid te nemen van uw dierbare. Daarnaast zijn er meerdere 24-uurskamers, zodat u hier op ieder gewenst moment op bezoek kunt gaan bij uw overleden dierbare. U vindt ons op een centrale locatie in Emmen, vlakbij het station, waar tevens voldoende parkeergelegenheid is.

Nauwe lokale samenwerking

Monuta is een betrouwbare, landelijke organisatie. Voor ons is het belangrijk dat u terug kunt vallen op een plaatselijke uitvaartonderneming bij u in de buurt. Monuta Emmen is er voor u in Zuidoost-Drenthe, de Kanaalstreken en de regio Hardenberg. Wij werken nauw samen met Monuta Stadskanaal en Crematorium Cereshof in Stadskanaal. Vanuit ons bedrijfsbureau, gevestigd in het uitvaartcentrum, in Emmen regelen wij bijvoorbeeld het rouwvervoer in de omgeving. Uniek is dat wij dit allemaal zelf nog in huis hebben, waardoor wij u veel zekerheid kunnen bieden bij de uitvaart.

 

Neem contact op met onze uitvaartverzorger

Oog voor detail bij uitvaart

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen de uitvaart regelen zoals u dat wilt. U mag bij ons rekenen op professionele en deskundige uitvaartverzorgers. Bovendien hebben wij oog voor detail. Wilt u liever geen rouwauto, maar een koets? Dan zorgen wij hiervoor. Uw wensen rondom de uitvaart kunnen we ook vooraf met u bespreken en vastleggen. Dat geeft u en uw nabestaanden een geruststellend gevoel. Bovendien kunt u de uitvaart regelen zoals u dat wilt. Neem gerust contact op om uw uitvaartwensen door te spreken.

Wilt u contact opnemen?

Onze uitvaartverzorgers staan u graag bij als u een uitvaart in Emmen of omgeving moet regelen. U kunt ons bellen op kantoortijden: 0591 – 61 79 36. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij zijn er voor u.