Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0591 - 617 936

Uitvaartcentrum Emmen

Ons uitvaartcentrum in Emmen is goed bereikbaar. U vindt ons op loopafstand van het station. En komt u met de auto, dan hebben wij aan zowel de voor- als achterzijde vele parkeerplaatsen. Ons uitvaartcentrum heeft ook binnen veel ruimte. Zo zijn er vier 24-uurskamers en biedt onze aula ruimte aan 100 belangstellenden. Doordat we een prachtige binnentuin hebben, zult u veel rust ervaren, ook al bent u toch in hartje Emmen. In ons uitvaartcentrum in Emmen willen we graag dat u die rust ervaart en dat u met een goed geval afscheid kunt nemen. Daar hoort ook bij dat u hier alle tijd, rust en ruimte voor krijgt. Daarom plannen wij in principe nooit meer dan twee uitvaarten op dezelfde dag in.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Kerkrade crematie regelen

24-uurskamers

Ons uitvaartcentrum in Emmen heeft vier ruime 24-uurskamers. Kiest u voor een 24-uurskamer, dan krijgt u van ons de sleutel. U kunt dan op ieder gewenst moment uw overleden dierbare bezoeken, en mag zo lang blijven als u wilt. Deze ruimte kunt u zelf inrichten met persoonlijke spullen, zoals foto’s. U kunt hier ook uw eigen muziek laten horen. Vanuit de 24-uurskamers kunt u ook gebruik maken van koffie en thee, en toiletruimten. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om uw overleden dierbare op afspraak te bezoeken in ons uitvaartcentrum in Emmen, wanneer u geen behoefte heeft aan een 24-uurskamer. 

0591 - 617 936
Image
uitvaartcentrum-emmen-zaal-02

Aula

U kunt de afscheidsplechtigheid bij onze aula in het uitvaartcentrum regelen. De aula heeft een capaciteit van 100 zitplaatsen en heeft uitzicht op een prachtige groene binnentuin. Wanneer er meer mensen komen, dan kunnen we de schuifwand openzetten en trekken we de koffieruimte bij de aula. Zo kan iedereen afscheid nemen van uw overleden dierbare. Komen er meer gasten, dan kunnen we de schuifwand openzetten. In onze aula kunt u muziek laten horen, beelden laten zien en een cd- of dvd-opname laten maken. Zelfs livemuziek is mogelijk. We hebben namelijk een piano en orgel in ons uitvaartcentrum. 

0591 - 617 936
Image
uitvaartcentrum-emmen-zaal

Koffiekamer

In onze sfeervolle koffiekamer is alle gelegenheid voor het organiseren van een condoleance en catering achteraf. Wilt u de afscheidsdienst in een intieme omgeving laten plaatsvinden? Dan kunt u er ook voor kiezen om deze te houden in onze huiselijke koffiekamer. Hier kunt u in een informele setting samen afscheid nemen van uw overleden dierbare. Ook hier heeft u de mogelijkheid om muziek af te spelen en beeldmateriaal te tonen. 

0591 - 617 936
Image
Monuta Adrienne Klein catering

Catering

In onze koffiekamer kunt u na de afscheidsdienst de condoleance laten plaatsvinden. Er is op het gebied van catering veel mogelijk. Want: zoveel mensen, zoveel smaken. Waar de een graag afscheid neemt met een plak cake en een kop koffie, wil een ander graag wijn en bitterballen. Of wat te denken van een high tea of sushi? Op het gebied van catering is er veel mogelijk. Wij passen ons aan op uw wensen. Alles kan geregeld worden in de koffieruimte van ons uitvaartcentrum in Emmen. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

0591 - 617 936
Image
Crematorium Emmen

Crematorium Emmen

Crematorium Cereshof in Stadskanaal

Voor een uitvaart kunt u ook terecht bij Crematorium en Uitvaartcentrum Cereshof in Stadskanaal. Bij Cereshof zijn het uitvaartcentrum en het crematorium samengebracht in één modern pand. U vindt hier alle voorzieningen voor een laatste afscheid volgens uw persoonlijke wensen. Voor de opbaring beschikt Cereshof over vier 24-uurskamers waar u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. In de aula kunnen niet alleen afscheidsdiensten worden georganiseerd, maar ook condoleances en koffietafels. Neem contact op met Monuta in Emmen om de mogelijkheden voor een uitvaart bij Crematorium en Uitvaartcentrum Cereshof te bespreken. 

0591 - 617 936