Uitvaartcentrum in Emmen met vele mogelijkheden

0591 - 617 936 24/7 bereikbaar

Ons uitvaartcentrum in Emmen is voor iedereen goed bereikbaar. U vindt ons op loopafstand van het station. En komt u met de auto, dan bieden wij aan zowel de voor- als achterzijde vele parkeerplaatsen. Ook de binnenzijde van ons uitvaartcentrum biedt veel ruimte. Zo zijn er maar liefst vier 24-uurskamers en biedt onze aula ruimte aan 100 belangstellenden. Doordat we een prachtige binnentuin hebben, zult u veel rust ervaren, ook al zit u toch in hartje Emmen op een locatie! Wilt u liever elders afscheid nemen? Ook dat kan. Hierover denken wij graag met u mee.

Altijd toegankelijke 24-uurskamers

Ons uitvaartcentrum in Emmen heeft vier ruime 24-uurskamers. U mag uw dierbare ook thuis laten opbaren. Onze uitvaartverzorging kan dit geheel voor u regelen. Kiest u voor een 24-uurskamer bij ons, dan biedt dit de volgende voordelen:

 • Doordat u van ons de sleutel krijgt, kunt u op ieder gewenst moment op bezoek gaan. U mag ook zo lang blijven als u dat wilt.
 • U bent bovendien degene die bepaalt wie langs mag komen in Emmen.
 • Deze ruimte is geheel voor u en uw familie, dus u mag deze inrichten met foto’s of andere voorwerpen.
 • Verder mag u eigen muziek laten horen.
 • Alle kamers hebben toegang tot de koffiehoek en toiletruimten.

Ruime aula met prachtig uitzicht

U kunt de afscheidsplechtigheid bij ons in Emmen laten plaatsvinden. Wij bieden een ruime aula met 100 zitplaatsen. Hoewel we de indeling van deze ruimte naar wens kunnen aanpassen, biedt de standaard indeling zicht op een prachtige en groene binnentuin. Komen er meer gasten, dan kunnen we de schuifwand openzetten. Op die manier trekken we de koffieruimte bij de aula. Andere mogelijkheden van de aula in ons uitvaartcentrum zijn:

 • Dankzij de goede muziekinstallatie kunt u muziek laten horen.
 • Ook hebben we een tv-scherm, zodat u beelden kunt laten zien.
 • Een cd-opname is altijd mogelijk. En ook kunnen wij een dvd-opname verzorgen.
 • Instrumenten als een piano en orgel zijn op verzoek aanwezig.

Wij raden Monuta Emmen zeker aan, omdat het helemaal zo iets gegaan als wij het ons hadden voorgesteld.” - Dhr. Bos

Bij ons krijgt u alle tijd voor het afscheid

Voor een dienst in het crematorium geldt vaak dat u maar drie kwartier krijgt voor het afscheid bij de crematie en drie kwartier voor de koffietafel. In ons uitvaartcentrum in Emmen willen we graag dat u met een goed geval afscheid kunt nemen. Daar hoort ook bij u hier alle tijd, rust en ruimte voor krijgt. Daarom plannen wij in principe nooit meer dan twee uitvaarten op dezelfde dag in. Nabestaanden krijgen daardoor alle gelegenheid om hun dierbare een waardig afscheid te geven.

Simpele en luxe catering

Zoveel mensen, zoveel smaken. Waar de een graag afscheid neemt met een plak cake en een kop koffie, wil een ander graag wijn en bitterballen. Of wat te denken van een high tea of sushi? Met catering is er veel mogelijk. Wij passen ons aan op uw wensen. Alles kan geregeld worden in ons uitvaartcentrum in Emmen. Onze medewerkers vertellen u graag meer.

De uitvaart ergens anders kan ook

Ons werkgebied is zeer uitgestrekt. Het kan zijn dat u liever niet helemaal naar ons uitvaartcentrum in Emmen komt, maar liever afscheid neemt in uw eigen woonplaats. Ook dat kan. Wij kunnen de uitvaartplechtigheid op locatie verzorgen. Dit kan bij u thuis zijn, maar mag ook elders zijn. Kerken, een ander uitvaartcentrum of een crematorium zijn hiervoor opties. Maar een heel andere locatie kan ook, bijvoorbeeld een restaurant dat bijzonder was voor u. Samen met uw uitvaartverzorger kunt u de mogelijkheden bespreken. We denken graag met u mee!

Monuta heeft aan al onze wensen en de wensen van onze vader voldaan.” - Dhr. Buurke

Kom gerust eens kijken

Wilt u een goede indruk krijgen van ons uitvaartcentrum in Emmen? Volgt u dan de virtuele rondleiding. Of komt u zelf langs. U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak. Dan zorgen wij dat wij voldoende tijd voor u vrijmaken.

Neem contact op over het uitvaartcentrum of een andere locatie

Waarom Monuta Emmen?

 • Uw wensen staan voor ons centraal
 • Lokaal bekende uitvaartverzorgers
 • Ruime aula met uitzicht op binnentuin
 • Meerdere 24-uurskamers
 • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget

Werkgebied

Nieuw Schoonebeek, Hardenberg, Lutten, Slagharen, Schuinesloot, Loozen, Holthone, De Krim, Gramsbergen, Ane, Anevelde, Den Velde, Holtheme, Anerveen, Radewijk, Venebrugge, Hoogenweg, Beerzerveld, Bergentheim, Marienberg, Sibculo, Kloosterhaar, Bruchterveld, Brucht, Beerze, Stegeren, Coevorden, Dalen, Dalerpeel, Wachtum, Dalerveen, Stieltjeskanaal, Schoonebeek, Zandpol, Weiteveen, Rheeze, Diffelen, Heemserveen, Rheezerveen, Collendoorn, Emmen, Nieuw Weerdinge, Nieuw Amsterdam, Sleen, Diphoorn, Erm, Veenoord, Holsloot, Noord Sleen, t Haantje, Schoonoord, De Kiel, Zweeloo, Wezup, Wezuperbrug, Aalden, Meppen, Benneveld, Eeserveen, Oosterhesselen, Gees, Zwinderen, Klijndijk, Valthe, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthermond, Tweede Valthermond, Emmer Compascuum, Barger Compascuum, Nieuw Dordrecht, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Roswinkel, Geesbrug, Nieuwlande Coevorden, Schoonloo, Grolloo, Vredenheim, Amen, Papenvoort, Marwijksoord, Stadskanaal, Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Nieuw Buinen, Drouwenermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Bronnegerveen, Bronneger, Buinen, Borger, Drouwen, Westdorp, Ellertshaar, Ees, Eesergroen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingen, Ter Apel, Ter Apelkanaal, Zandberg Dr, Veelerveen, Tweede Exloërmond, Eerste Exloërmond, Exloërveen, Musselkanaal, Mussel, Vledderveen Gn, Onstwedde en Matsloot.