Nieuwe uitvaartverzorger van Monuta in Kampen

Kampen – Monuta Endedijk is vanaf 1 januari 2018 uitvaartverzorger in Kampen voor Monuta. “Nabestaanden kunnen bij mij rekenen op een persoonlijke benadering en kleinschalige aanpak. En natuurlijk kennis van de regio”, vertelt Berendjan Endedijk.

Mensen willen helpen

“Ik ben er trots op om voor Monuta aan de slag te mogen. En ik ben dankbaar voor het feit dat ik nabestaanden tijdens een moeilijke periode mag bijstaan. Ik wil iets kunnen betekenen voor een ander. Daarom ben ik uitvaartverzorger geworden. Wat is dan mooier om dit te kunnen doen in de plaats waar ik zelf woon?”, meent Berendjan Endedijk. “Daarbij vind ik het belangrijk om een waardevol en persoonlijk afscheid te kunnen verzorgen, waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.”

Uitvaartwensen doorspreken

Een uitvaartverzorger doet meer dan enkel uitvaarten regelen. Berendjan Endedijk legt uit: “Vooraf kan ik de mogelijkheden rondom een uitvaart doornemen. Zo weet je precies wat er allemaal kan en wat de bijbehorende kosten zijn. Deze uitvaartwensen zet ik graag op papier, zodat de toekomstig nabestaanden precies weten wat hun overleden dierbare graag zou willen. Dat geeft ze rust. Ik kom graag langs om deze wensen door te nemen. Ook maak ik graag persoonlijk kennis. Wie dat wil, kan hiervoor gerust contact met mij opnemen.”

Meer informatie

Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Monuta Endedijk via 038 - 204 03 08. Meer informatie is te vinden op www.monutaendedijk.nl.