Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Uitvaartcentrum in omgeving Kampen en Staphorst

De uitvaartcentra van Monuta Alfred Post zijn voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer Monuta het afscheid niet verzorgd of als iemand niet of elders verzekerd was. Mensen van elke cultuur en religie kunnen in Kampen en Rouveen terecht om op hun traditionele wijze afscheid te nemen. We bespreken de mogelijkheden graag met u. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Endedijk Kampen gebouw
Image
Parkeerplaats uitvaartcentrum Endedijk Kampen gebouw

Uitvaartcentrum in Kampen

Hof van Afscheid Kampen

Naast Kerkelijk Centrum Open Hof, in de Flevowijk van Kampen, vindt u het Hof van Afscheid. In dit typische jaren zestig pand bieden twee opbaarkamers u de mogelijkheid om in een intieme en huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. Hof van Afscheid is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn voldoende gratis parkeerplekken voor de deur. 

038 - 204 03 08
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Endedijk Kampen
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Endedijk Rouveen

Afscheidskamers Reeve en IJssel

In de opbaarkamers Reeve en IJssel in Hof van Afscheid, kunt u op ieder moment dat u wilt bij uw dierbare zijn. Wanneer u gebruik wilt maken van één van de afscheidskamers, krijgt u een sleutel waarmee u elk gewenst moment naar binnen kunt. In de lichte familiekamer met pantry heerst een gastvrije en huiselijke sfeer dankzij de zithoek, tafel en stoelen. Hier kunt u in alle rust verblijven met een kopje koffie, thee of glaasje fris. De ruimte biedt comfort aan de nabestaanden en voldoet aan de technische eisen en wensen van deze tijd. De familiekamer grenst aan de afscheidkamers waar u uw dierbare kunt opbaren. Zo kunt u in een ontspannen sfeer samenzijn met uw familie en bekenden in de familiekamer en gaat u wanneer u maar wilt naar uw overleden dierbare in de naastgelegen afscheidskamer. Hof van Afscheid richt zich op een gastvrij en warm samenzijn.

038 - 204 03 08
Image
Familiekamer uitvaartcentrum Endedijk Kampen
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Endedijk Kampen

Condoleance

De ruime ontvangsthal met garderobe biedt u de mogelijkheid voor een condoleance. Vanuit de hal lopen de genodigden naar de kleine afscheidskamer Hanze. Hier kunt u uw dierbare opbaren voor een laatste groet. Kiest u voor een afscheid in Kerkelijk Centrum Open Hof, dan loopt u vanuit hal via de dubbele deur direct de kerk in. In de verzorgingskamer naast afscheidskamer Hanze heeft u de mogelijkheid om uw dierbare de laatste zorg te bieden. Uw uitvaartverzorger kan u hierbij ondersteunen.

038 - 204 03 08
Image
Uitvaartcentrum Endedijk Rouveen gebouw
Image
Uitvaartcentrum Endedijk Rouveen gebouw

Uitvaartcentrum in Rouveen

Afscheidshuis

Wanneer wij de uitvaart regelen, kunt u voor de opbaring terecht in het afscheidshuis van Monuta Alfred Post in Rouveen. Een afscheidshuis lijkt op een uitvaartcentrum, maar is kleiner. Het afscheidshuis is een voormalig kosterswoning van de hervormde kerk en biedt u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Het huis is erg ruim, heeft een warme en sfeervolle uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. 

038 - 204 03 08
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Endedijk Rouveen
Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Endedijk Kampen

Sfeervol ingerichte 24-uurskamers

Het afscheidshuis van Monuta Alfred Post beschikt twee 24-uurs kamers waar nabestaanden alle rust en alle tijd krijgen om afscheid te nemen. De kamers zijn modern en eigentijds ingericht en hebben de namen ‘Streek en Land’, vernoemd naar de geschiedenis van de omgeving. Wanneer u gebruik wilt maken van één van deze twee kamers, dan krijgt u een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het afscheidshuis kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U mag de kamer op een persoonlijke manier inrichten, door bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen neer te zetten. Daarbij is er alle ruimte voor lokale gebruiken en tradities. Bij de 24-uurs kamers zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een koffiehoek en toilet. 

038 - 204 03 08
Image
Uitvaartcentrum Endedijk Rouveen gebouw met kerk op achtergrond
Image
Uitvaartcentrum Endedijk Rouveen gebouw met kerk op achtergrond

Centraal gelegen

Het afscheidshuis is centraal gelegen in de regio Staphorst en ligt op loopstand van de kerk. Daarnaast beschikt het afscheidshuis over een eigen parkeerplaats. Bent u met een klein gezelschap? Dan is er mogelijkheid om de condoleance in het afscheidshuis te houden als u dit wilt. Voor een grotere uitvaart kunnen we terecht naar het naast gelegen zalencentrum wat ook op loopafstand ligt van het afscheidshuis. 

038 - 204 03 08