Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 25 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Bennie Nijmeijer
15-02-2024

Heb de begeleiding van Monuta als zeer prettig ervaren. Speciale dank gaat uit naar Alfred, onze uitvaart begeleider. De man verstaat zijn vak.

Lees meer

Naim
27-01-2024

Heel goed mij ervaring

Lees meer

Marja
22-11-2023

Alfred Post heeft ons alle zorg uit handen genomen. Hij is een hele goede luisteraar en heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Je kon altijd met vragen bij hem terecht ook al was dat in de avond. Je voelt gewoon dat hij ontzettend begaan is met alles en geeft ook goed en eerlijk advies. Hij is gewoon geknipt voor dit vak. Ook de nazorg was heel fijn. Echt een topper!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Kampen en Staphorst

Wij komen op het meest persoonlijke moment met u in contact: namelijk wanneer een dierbare komt te overlijden of is overleden. Vanaf dat moment zijn wij er om alle praktische zaken rondom de uitvaart uit handen te nemen. Er komt namelijk in korte tijd veel op u af. U staat bijvoorbeeld voor de keuze of u voor een begrafenis of crematie kiest. En heeft u erover nagedacht of u de afscheidsdienst in de kerk wilt laten plaatsvinden of liever op een andere locatie? In deze moeilijke periode na het overlijden staat Monuta Alfred Post u bij en verzorgen we samen met u een passende uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Endedijk
Afscheidshuis
Oude Rijksweg 452
7954 GD Rouveen
Image
Endedijk Hof van Afscheid
Hof van Afscheid Kampen
Leeghwaterstraat 1A
8265 ZK Kampen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Alfred Post uvv Monuta Endedijk
Uitvaartverzorger

Alfred

Post

Lees meer over Alfred

Image
Rouwkamer uitvaartcentrum Endedijk Rouveen

Uitvaartcentrum in Kampen en Staphorst

In de eerste uren na het overlijden moet er vaak veel geregeld worden ongeacht of dit nu een begrafenis op crematie is. Het is belangrijk dat hierin rust en ruimte is. U heeft immers net een dierbare verloren. Wij passen ons aan uw wensen aan. Wanneer Monuta Alfred Post de uitvaart regelt, kunt u voor de opbaring terecht in het afscheidshuis van Monuta Alfred Post in Rouveen of in Kampen. Deze lijken op een uitvaartcentrum en bieden u de mogelijkheid om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Onze uitvaartcentra zijn erg ruim, hebben een warme en sfeervolle uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Ons uitvaartcentrum is voor iedereen toegankelijk. Ook wanneer Monuta het afscheid niet verzorgd of als iemand niet of elders verzekerd was.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Endedijk werkt samen met de volgende lokale partners
Ritueel begeleiders
Diverse ritueel begeleiders
Drager
Ferentes
Opruimingsdienst
Lotus ruimt op
Notaris
Diverse notarissen
Bloemist
Diverse bloemisten
Fotograaf
Nico Post
Steenhouwer
Diverse steenhouwers
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Alfred Post?
U kunt terecht bij Monuta Alfred Post voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Kampen, Zalk, ’s Heerenbroek, Wilsum, IJsselmuiden, Grafhorst, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, de Zande, Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Kamperzeedijk, Staphorst en Rouveen.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met mij via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan ik u meer vertellen over de mogelijkheden.