Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
038 - 204 03 08

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Alfred Post gemiddeld met een

9,7
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta Alfred Post aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alfred is: meelevend, betrokken, duidelijk Fijne man om in deze omstandigheden te mogen ontmoetten

Meer lezen
Rinie Gosselink de Haan
Kampen
14-06-2024
10

Heb de begeleiding van Monuta als zeer prettig ervaren. Speciale dank gaat uit naar Alfred, onze uitvaart begeleider. De man verstaat zijn vak.

Meer lezen
Bennie Nijmeijer
Harderwijk
15-02-2024
10

Heel goed mij ervaring

Meer lezen
Naim
Luttelgeest
27-01-2024
10

Alfred Post heeft ons alle zorg uit handen genomen. Hij is een hele goede luisteraar en heeft de uitvaart tot in de puntjes verzorgd. Je kon altijd met vragen bij hem terecht ook al was dat in de avond. Je voelt gewoon dat hij ontzettend begaan is met alles en geeft ook goed en eerlijk advies. Hij is gewoon geknipt voor dit vak. Ook de nazorg was heel fijn. Echt een topper!

Meer lezen
Marja
Kampen
22-11-2023
9

Mijn ervaring was dat het van moment van overlijden tot en met de begrafenis allemaal goed geregeld was. Ook het contact met de uitvaartverzorger heb ik als zeer positief ervaren .

Meer lezen
Teun
Zuidwolde
31-08-2023
9

Vanaf t eerste telefoontje dat mijn broer was overleden tot en met de nazorg,werden we goed begeleid, Voor evt vragen kon ik altijd terecht. Uitvaart was precies volgens verwachting en goed uitgevoerd.

Meer lezen
Gert
Zwolle
29-07-2023
10

Bij de uitvaart van mijn man, heeft Monuta alles zeer goed verzorgd Fijne gesprekken gehad ook de nazorg vond ik heel fijn.

Meer lezen
Alie van Zwolle-Nijhof
Kampen
13-06-2023
10

De uitvaartverzorger die ons heeft geholpen is pas een half jaar in dienst maar wat fantastisch was het als hij langs kwam zo rustig en zo ontzettend vriendelijk Alle lof voor Alfred Post.

Meer lezen
Joke
Kampen
22-05-2023
10

Mijn vrouw (35) is in augustus 2018 overleden, ik bleef achter met 2 kleine kinderen. En dan. Als jong gezin hier nooit bij stil gestaan. Wat hebben wij een geweldige hulp en begeleiding van Berendjan gehad. Ook voor mijn 2 kleine kinderen was er passende hulp en begeleiding. Alles was perfect geregeld. Berendjan dacht mee aan de wensen van ons gezin en zorgde ervoor dat alles wat haalbaar was ook behaald werd.

Meer lezen
Marcel
Kampen
21-02-2023